- 20 Mayıs 2009
- 1.374
- 0
- 43
- Konu Sahibi essmeralda
yav gizli olmasa olmazmı esmer herkez bilse kime alcanı kimden alcanı kafama taş atmışın özel yok diyiii tınmadı benim koca kafam:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hihoyyythihoyyytbende bende bende......sositososito
hani hanii yokum listedeeealsanaalsanasmile
lenn ben giremedim diye ne diye eklemiyon karı benii ben olmasamda ekle nasılsa sana alcem içime doğdu:) hedayeyi analaramı danalarımı alcaz
yav gizli olmasa olmazmı esmer herkez bilse kime alcanı kimden alcanı kafama taş atmışın özel yok diyiii tınmadı benim koca kafam:)
burcı yannış yazmışın danalara degil analara alacaz busefer gız..
ay bu sefer yakaladım benide eklermisin esmercim
Esmer arastirdin mi Isvicreye kargo yollamak cok tuzlumuymus bakicakktin ya bugün is yerinden... haber et bana ben de biliyim katilabiliyor muyum hediyelesmeye.
he he he vaveyy çok komik baa yolla onları ama ayu yolladum diye kaytarma baa da gözel bişey alalsanaalsanasmile
netçem senü ben hıh:umursamaz:
baa ecrin alsın cacharel eşarplar yollasın vakko çanta yollasın şöyle büyüğünden çakma olmasın orcinal isterem büyük olsun ki nurun eşyalarını da alsın he he he
aker neyim istemen cacharel ossun eşarbım çantam vakko ayakkabılarım kemal tanca olsun
takılarım favoriden elbiselerim de armina giyimden olsun pardesüm de cihattan ossunkaydirigubbakcemile2