2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

tatlım sen sevinmişsin ama en az 110 net yapmak lazım maalesef:kedi: moralini bozmak istemem ama öyle 14 puan falan da oynamıo.nerden duydun ki sen onuohaoldumsmile

canım internetten kpss puan hesaplama diye yaz orda hesaplanıyor 2006 kpss ye göre oluyor yani

kızlar meraba,
eşim askere gidiyo 4-13 nisan tarihleri arasında teslim olması gerekiyo
bugün öğrendik dahasenağlama
napıcam ben:gitme:

canım benim çok üzüldüm allah kavuştursun şimdiden sabır diliyorum kısa dö:gitme:nemmi

saol gülçinim
çok zor valla ..
bence mümkünse evlenmeden halletsin askerliği çok zor oluyo ayrı kalmak
daha önce de 2 ay ayrı kalmıştık ordan biliyorum

canım benim çok üzüldüm allah kavuştursun şimdiden sabır diliyorum kısa dö:gitme:nemmi

ewet canım kısa dönem
nasıl geçecek 6 ay bilmiyorum.
kızımızın ilk yaş gününde burda olamayacak malesef:gitme:

hayır canım yapmamıştı
ankara mamak ta yapacak acemiliğini
allahtab 5,5 ay yoksa hiç çekilmezdi

allah yardımcın olsun canm benım napcan işte sabır bakalım gecer gider inşallah

merhabalar bayanlar bugün hiç giren olmamış eyvahedigeldismile sınav tarihi yavaş yavaş çaktırmadan yaklaşıyor ben daha yeni başladım çalışmaya bi kaç gün oluyor inşallah yetiştirebilirim siz çok hızlısınız valla kıskandım sizi matematikte sıfırım 1 tane dahi çözemem şimdilik tarihe bakıyorum yavaştan birazda coğrafya ya baktım bugün çok az napacam ben yaaa gündüz iş yerinde canım çıkıyo hiç vaktim olmuyo aakşam eve geliyorum 1 yada 2 saat bile zor çalışıyorum bana yardım edin lütfennn çok korkuyorum bu sınavı kazanmam şart ilk başta kendim için sonra eşim sonra da annecim için yardım edin bana çok korkuyorum :1no2::1no2::1no2:

deryaım canım sabırlar diliyorum inşallah çabucak gecer
kısa dönem olması çok iyi
üzülme gecer her gecenin bir sabahı vardırguclubacismile

iyi geceler nasılsınız kızlar
ben bugün hiç çalışamadım sizler ne yaptınız neler çalıştınız?????

kızlar merhaba kısmetse bende giricm sınava ama hiç çalışmıyorum ya düğün geçsin sonra çalışmayı düşünüyorum:ecrin_bebek:

deryaım canım sabırlar diliyorum inşallah çabucak gecer
kısa dönem olması çok iyi
üzülme gecer her gecenin bir sabahı vardırguclubacismile

saol özlemcim

geçecek bi şekilde tabi

bide ev taşıma derdi çıktı başımıza, bu ay sonunda evi değiştiriyoruz

hiç çalışamiicam yani

saol özlemcim

geçecek bi şekilde tabi

bide ev taşıma derdi çıktı başımıza, bu ay sonunda evi değiştiriyoruz

hiç çalışamiicam yani

offf hakikaten zor dönemdesin tatlım ya.allah kolaylık versin:Saruboceq: ben de çalışamıcam haziran 19 da düğünüm var.düğün hazırlıkları yapmam lazım maalesef :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…