2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

merhaba kızlar
deneme sınavı sonuşlrı açıklandı
65 puan almışım
kpss de 14 puan oynuyormuş 79 oluyor
çok mutluyummmmmmmhihoyyyt

kızlar size bi soru cevabını bulamadım. bugün denemede çıktı

barış için ortaklık programı aşağıdaki uluslararası kuruluşlardan hangisinin bünyesinde yer almaktadır?

birleşmiş milletler

NATO

avrupa birliği

avrupa konseyi

avrupa ekonomik topluluğu

ayrıca bir önerim var

deneme sınavlarında çıkan genel kültür sorularını ve cevaplarını paylaşalım mı ?

bilmediklerimizi öğrenmiş oluruz.

1994 yılında NATO, Barış İçin Ortaklık adıyla yeni bir girişim başlatmıştır. Bu programın tasarlama amacı, katılan ülkelerin demokratik bir toplumdaki uygun görevlerini yerine getirmelerini ve NATO'nun yönettiği barışı koruma operasyonlarına katılımlarını sağlamak için silahlı güçlerini yeniden yapılandırmalarına yardımcı olmaktır.

die bişi buldum olumunekankayizsmile

valla bencede soruları paylaşalım canımcımalkisalkisalkis

mesela benim bugün öğrendiğim 2 şey var

sanayileşmiş ülkeler ile piyasa ekonomisine geçiş süresindeki ülkelerin atmosefre saldıkları

sera gazlarını en aza indirmeyi kabul ettikleri sözleşme kyto sözleşmesi..
ilk türk kadın öğretmen refet angın

hımmm güzel bilgiler canım not alsam iyi valla teşekkür ederim canım :)hihoyyythihoyyyt

teşekkürler deryacım bilgilendirelim birbirimiziboshayallersmile

günaydınnn
matematik çalışacagım problemlere
herkese kolay gelsinnnn

kızlar meraba,
eşim askere gidiyo 4-13 nisan tarihleri arasında teslim olması gerekiyo
bugün öğrendik dahasenağlama
napıcam ben:gitme:

kızlar meraba,
eşim askere gidiyo 4-13 nisan tarihleri arasında teslim olması gerekiyo
bugün öğrendik dahasenağlama
napıcam ben:gitme:

anaaaammm canım benim kıyamam sana ben:çok üzgünüm: benim ki de evlenince gidicek askere benim de aklıma gelince üzülüom hep.senin ki ani olmuş.allahım korusun eşini tatlım üzülme :çok üzgünüm:

offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
çalışamıyorummmmmmmm.
Matematikden nefret ediyorum ya diğerleri gayet iyi ama Matematikle başım belada...

Allah rızası için bana şu işin bi püf noktasını söyleyin

kelin ilacı olsaydı başına sürerdi:roflol: bende bakkal hesabı yapıom şıklardan gidiyom hep ne bilim öle yapmaya çalışıom :roflol::roflol:

kelin ilacı olsaydı başına sürerdi:roflol: bende bakkal hesabı yapıom şıklardan gidiyom hep ne bilim öle yapmaya çalışıom :roflol::roflol:

dogru sölüyon yoksa burda ne işimiz vardı deil mi?

bakkal hesaabı ha valla bravoo dogru yolu bulda ister bakkal hesabı olsun ister manav hesabı olsun

dogru sölüyon yoksa burda ne işimiz vardı deil mi?

bakkal hesaabı ha valla bravoo dogru yolu bulda ister bakkal hesabı olsun ister manav hesabı olsun

evet tatlım öyle yap.şıklardan git.ben formül falan bilmem böle yaparım 10-14 net arası cıkarıom hep:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…