2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

arkadaşlar yarın deneme sınavımız var tekrar yapacagım bugün yargının denemesi nsıl olacak bakalım ilk defe yargıdan deneme yapacagız genelde yediiklim yapıyoruz.

arkadaşlar yarın deneme sınavımız var tekrar yapacagım bugün yargının denemesi nsıl olacak bakalım ilk defe yargıdan deneme yapacagız genelde yediiklim yapıyoruz.

canım inşallah cok ii gecer sınavın:Saruboceq: netlerini de yazarsın artık sositososito

kızlar istanbulda ihtiyaç yayınlarının kitaplarını nerden bulabilirim kitap almaya gidicem de.

canım beylikdüzünün orda 5m migrosta d&r de bulabilirsin ama sen hangi semttesin yaww

günaydın kızlar
dün gece 2 ye kadar coğrafya çalıştım
sadece bölgeler kaldı sonra bitiyor:sm_cool:
80 tane de soru çözüp yattım
birazdan tarih bakıcam kafamçokkarıştı

sinirlerim bozuluyo yaaa:bbo: allahım ya tam evet tarihi hallettim diyorum ama deneme çözüyorum 6 yanlışım çıkıo allahımm kafayı yicemklava: hele vatandaşlığı hiç söylemek istemiyorum zaten yaa...

sinirlerim bozuluyo yaaa:bbo: allahım ya tam evet tarihi hallettim diyorum ama deneme çözüyorum 6 yanlışım çıkıo allahımm kafayı yicemklava: hele vatandaşlığı hiç söylemek istemiyorum zaten yaa...

düzeltirsin canım
daha çok var sınava
sıkma canınıopuyorumnanaktan
benimde aynı 20 soruluk denemeden 6-7 yanlış çıkıyo
türkiye tarihini bitirdim
gittikçe zorlaşıyo konularkafamçokkarıştı
allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

ya ben bi de 5 aydır çalışıorum tarihi 2 kez bitirdim ama hala yanlışım cıkıo bi de vatandaşlık yapamıorum ne olcak halim yafff..senin durumlar nası canım benim ya? deneme falan yapıo musun hiç?

ya ben bi de 5 aydır çalışıorum tarihi 2 kez bitirdim ama hala yanlışım cıkıo bi de vatandaşlık yapamıorum ne olcak halim yafff..senin durumlar nası canım benim ya? deneme falan yapıo musun hiç?

canım ben genel anlamda ocaktan beri derli toplu çalışıyorum
tarihe de 3 hafta önce başladım. konu sonundaki testlerde 7 den fazla yanlışım çıkıyosa dönüp tekrar yapıyorum,
şimdilik durum iyi. vatandaşlığa hiç bakmadım daha geometride aynı şekilde
matematikten problemlere geldim ama tıkandım sayı problemlerini yapamıyorum
türkçeden konu çalışmıyorum bol soru çözüyorum
coğrafyamda fena değil ilk konularda zorlanıyorum biraz ama halledicem onu da. sadece bölgeler kaldı sonra bitiyo inşallah

ben sadece geometriyle vatandaşlıga çalışamadım gerisi fena diil onlara çalıştım ama istediğim gibi olmuo. ya inşalla atanırız canım yaaaolumunekankayizsmile

kızlar ben lise mezunuyum kpps ye girmek istiyorum ama hiçbi bilgim yok
nereye başvurucam vs :sm_confused:

baştan sona kadar birisi bana anlatabilir mi?

daha başvuru tarihine cok var canım. mayısın sonumuydu neydi.başvurular liseler de yapılıo zaten.

gecen sinavin denemesine girdim 55 genel yetenek 22 falanda genel kultur yapmisim yeni basladim cografya ya tarih desen ilk konudan terk 19 cografya sorusunun 16 sini yapmisin daha 2 konu eksigim oldugu halde sevindim baya cunku cografyam iyi degildir demekki yazarak calismak yarar getiriyor yatmadan onceden de okuyorum bakalim bu hafta basliyorum dershaneye ne olcak

bıktım galib erkenden ..

çalış çalış nereye kadar..

çalışacak o kadar çok şey varki öfff

ya kızzlarrr iyimser olun daha çok var sınava yetiştiririzz yaaaaolumunekankayizsmile

Tabı oda var yargının kıtabını aldım konu anlatımlı arkadaslar gÜzel hosum agıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…