inşallah ya o kupa çabuk gelsin ama. bak ağalrım..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Vallahi bana cumartesi çıksın ben umutlanmıcam yine kalp atışını görene kadar çünkü kimyasal dış gebelik falan zartı zurtu çıkıyor ben çıkanlarda hemen umutlanmasın kalp atışını duyana kadar daha doğrusu 3 ay geçene kadar bana kızcaksınız ama uyarıyım dedim canlarımbuurcuum;12574241]yaa sabırsızlanıorumm - çıkarsa umutlanmayım diee
Olur tabi canım sen yap yine istiyosan uyanınca testini al sonra koşa koşa git testini yap çıkarama test almadım bn daha sabah wcye gtmeden hmn gidip alsamda olur heralde
Vallahi bana cumartesi çıksın ben umutlanmıcam yine kalp atışını görene kadar çünkü kimyasal dış gebelik falan zartı zurtu çıkıyor ben çıkanlarda hemen umutlanmasın kalp atışını duyana kadar daha doğrusu 3 ay geçene kadar bana kızcaksınız ama uyarıyım dedim canlarım
Evet bhcg değerlerinden belli oluyor devam edip etmemesi bencede iyi düşünmüşsünevet cnm bende öyle düşünüyorum ilk muayeneye gidene kadar emin olamıcam annemlere söylemedim bile daha yarın kandan sonra söylicem zaten b-hcg değerleri hafif bi yön gösteriyo gidişatla ilgili,pazarteside muyaneye giderim artık sabahtanda ders var ama dersten sonra artık
Kız bak sende haklısın ama şimdi senin olsada ,anı yaşayamazsın arık demi kötü tecrübeler yaşamışsın hep tedirgin olursun o yüzden bende artık yaşayamıcam anı ,yaşadığım kadar artık çok kötü şeyler de yaşamadım tabi Allaha bin şükür şükredelim tabi:Saruboceq:çift çizgi çıakrsa umutlan umutlan. yani endişelnmenin sonu yok. çıktı. hadi kan testi olmadı z çıktı oran 2 günde 2ye katladımı sonra kese göründümü sonra kalp atışı , sonra 12 haftyı atlatmak, sonra 2li test, 3lü tst, ayrıntılı ultrason onu da geçtin. doğurabiicekmisin. baan bak. hiç bi sorunum yokken aniden kaybediverdim hemde doğuma az vakit kalmışken. yni bazı şeyleri engelliyemiyosun. oyüzden anı yaşamak lzım.
Kız bak sende haklısın ama şimdi senin olsada ,anı yaşayamazsın arık demi kötü tecrübeler yaşamışsın hep tedirgin olursun o yüzden bende artık yaşayamıcam anı ,yaşadığım kadar artık çok kötü şeyler de yaşamadım tabi Allaha bin şükür şükredelim tabi:Saruboceq: