2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

oooooooo maşallahhh bn dizilere daldım ama muabbet iimiş bayaazemuszemus

burcucum sorma bende yazılı okiyim dedim canım istemedi bende çalışmamı yaptım bi bakiim ddim amma kaçırdık sohbeti. Baya koyuymuş. Neyse yarın öğlen burdayım.

Bu arada ben o avatar varya resim profil resmi öyle hareketli yapamıyorum. Hareketlilerinden buldum ama oraya koyunca böle hareketsiz oluyo neden acaba.
 
hepinize iyi geceler.

Arkadaşalr listee eklenmek isteyenelr beklenen adet tarihi ve kaçıncı denemeleri olduğunu belirtsinler.

Eksiği olanalar da lütfen sölesinler eklemeleri yapalım.
 
selam deniz 1958 ben varim baska kimse var mi? Calismalar nasil gidiyor kizlar? Ben pek birsey yapmiyorum acikcasi haplarimi almaktan ve hemen hemen her iki günde bir deneme yapmaktan baska Hic stres yapmiyorum, bakalim dogrumuymus bu stres yapmayinca tutuyor hikayesi.
 
 

bende aynı durumdayım seninle çalışmalar devam :hulya:
 
Deniz sen doktora kontrola gittin mi?Ben karar verir vermez gittim maalesef PCO ve seker cikti ama doktor anne olmaniz icin bir engel yok korkmayin dedi.

Peki spermiogram yapan var mi aranizda kizlar? Ben esimi gönderecegim bu ayin sonunda icim rahat etsin diye veya bir sorun varsa bilelim.
 

yok canım ben gitmedim ama daha önceden muayene olmuştum kadın hastalıkları için testler iyi çıkmıştı çok süre geçmedi aradan zaten biz birden karar verdik bu ay 2. denememiz inşallah bir sorunumuz yoktur biraz deneriz olmazsa gideriz :sinifsinif:
 
MERABA KIZLARRRRRRRRRRRRRRR.NİSAN AYININ GÜZEL ANNE ADAYLARI

selam kızlar hadi inşallah topik ugurlı gelsin benimde göbüşümm dolsun bu ayyy

İNŞALLALH CANIM BİZİM TOPİĞİMİZ UĞURLU BAKSNA HMİŞLERİMİZE. SIRAYLA HEPİMİZ OLUCAZ İNŞALLAH.


ooohhh ohhhhhh ii yapmışsınn.valla canım bnde harketlii avatarlar kk die bi topike rast geldiim orda vardı baya güzel avatarlar ordan buldum

YA TAM OLARK HANGİ SİTE BEN DE YAPMAK İSTİYOYUMsositosositoyerimsenibenCADIARZU


SENİN KAÇINCI DENEMEN CANIM. PKO VRASA TAKİP YAPTIRSAN DAHA İYİ OLMAZMI. ADETLERİN DÜZENSİZMİ. BENİM EŞİM YAPTIRMIŞTI Bİ PROBLEM YOKTU. BEN HEP EŞİMDE SORUN ZANNEDİYODUM. MEĞERSE BENİM BİRAZ YUMURTALARIM GEÇ BÜYÜYOMUŞ. AMA BUNA RAĞMAN HAMİLE KALDIM. OYĞZDEN UMUTLUYUM. Bİ GÜN YİNE OLUCAM BİLİYORUM. İŞTE BAŞLADIK BU AY UMARIM ÇOK BEKELEMEYİZ.
 
AAAAAAAAAAAAA BıTEK BEN VARIM. HERKES GıTMıŞ. BANANE KÜSTÜM BENDE GıDıYORUM ıŞTE.lmaz:lmaz:lmaz: ÇAĞIRIRSINIZ BıDAHA.:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

HOOOOOOOP OZAMAN DENıZ GıDER UYUMAYA.

ALIN SıZEalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
 
ben de burdayiiim opuyorumnanaktan
ara ara isimi yapmaya, ara ara yazilanlari okumaya calisiyorum :bbo:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…