• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar 2011 yılında tüm dilekleriniz kabul olur inşallah.
mutlu,huzurlu,sağlıklı,aşk dolu bir yıl dilil diliyorum.

:119: mutlu yıllar :119:

mse cnm çok evindim hayırlı uğurlu olsun bebişin..
buarada herkese mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum

2010 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalsın...2011 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin...Yaşamamızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep bizlerle olsun...Yeni yılın bize ve tüm sevdiklerimize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim...Mutlu Yıllar!!!

:16: :16: :16:
günaydın kızlarrrr
bir yılı daha bitirdik.
yeni bir yıl,yeni umutlar,yeni mutluluklar...

herkese iyi seneler kızlar,

mse canım çokkkkk sevindimm.sağlıkla kucağına alırsın inşallahh bebişini.

arkdaşlar hepinize merhabalar...nisan topiğine başından beri takılılan biriydim..sonra hamile kalamayınca bebek fikrinden uzaklaşmak için nette takılmamaya karar verdim ve sonuç:HAMİLEYİMMM..hepinizin bu habere çok sevineceğini düşündüm ve girip yazmak istedim...seliz ve sevda dualarım sizinle...diğer arkadaşlarında doğumları yaklaştı...Allah bir avazda kurtarsın..sağlıcakla alın kucağınıza bebişinizi.

meraba kızlar oncelıkle hepınıze saglıklı mutlu hayırlı seneler dılıyorum...bebişi olmayanlara bebiş hhamiş olanlara da hayırlı dogumlar dılıyorum....

mse canım cok ama cok sevındım.Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.hayırlı evlat olsun...ınsallah..

benımde artık 35.haftam zaman daralıyo oğlumu kucagıma almama az kaldı artık.eger 40 haftasını beklemez ve sabırsızlanırsa 36.haftadan ıtıbaren beklemeler baslıycak.hastane cantalarımızı da hazırladık hayırlısısyla beklıyoruz bakalım artık..nısan topıgınden ılk hamıs oalnlar bebeıslerını kucagına aldı ...darısı sonrakılere vede bana ınsallah..hepınıze sevgıler gonderıyorum ve öpüyorum

meraba kızlar oncelıkle hepınıze saglıklı mutlu hayırlı seneler dılıyorum...bebişi olmayanlara bebiş hhamiş olanlara da hayırlı dogumlar dılıyorum....

mse canım cok ama cok sevındım.Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.hayırlı evlat olsun...ınsallah..

benımde artık 35.haftam zaman daralıyo oğlumu kucagıma almama az kaldı artık.eger 40 haftasını beklemez ve sabırsızlanırsa 36.haftadan ıtıbaren beklemeler baslıycak.hastane cantalarımızı da hazırladık hayırlısısyla beklıyoruz bakalım artık..nısan topıgınden ılk hamıs oalnlar bebeıslerını kucagına aldı ...darısı sonrakılere vede bana ınsallah..hepınıze sevgıler gonderıyorum ve öpüyorum

teşekkür ederim kumraperi ..az zamanın kalmış sağlıcakla al bebişini kucağına...

amin burcu..Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi...senin de az vaktin kalmış bebeişi kucağına almayı..çok heyecanla bekliyosundur eminim...

evet canım normalde 20 gün var günümüzün dolmasına ama kzım biraz acele ediyo çıkmak için beklemedeyiz bizde:68:

burcum canım az kalmıs artık senınde ..bısey sorucam canım ya ..bende sümüksü kıvamlı bır akıntı var ve baya ıslaklık yapıyo rahatsız edıyo.sence bu neden oluyor olabılır

burcum canım az kalmıs artık senınde ..bısey sorucam canım ya ..bende sümüksü kıvamlı bır akıntı var ve baya ıslaklık yapıyo rahatsız edıyo.sence bu neden oluyor olabılır

evet canım az kaldı hayırlısıyla doğuralım bizde.

canım benimde akıntım oluyo dediğin gibi ya şeffaf yada beyaz oluo benimki şeffaf yada beyaz olması sorun değilde,sarımsı bi renkte olursa idrar yolları iltihabı olurmuş ve buda erken doğuma neden olurmuş.

mse canım çoook sevindim azmin zaferi işte allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

benimde bebişim geldi kızlar,normal doğumla 2900gr 49.5cm dünyalar güzeli bi kızım oldu
inşallah allah hepiniz bu duyguyu yaşamayı nasip eder

mse canım çoook sevindim azmin zaferi işte allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

benimde bebişim geldi kızlar,normal doğumla 2900gr 49.5cm dünyalar güzeli bi kızım oldu

Allah analı babalı sağlıklı olarak büyütmeyi nasip etsin...

ayyy sinemcim canım allah analı babalı büyütsün allahım inşallah bizleede sağlıklı doğumlar nasip etsin

cnm allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin.
sağlıklı hayırlı uzun ömürler inşallah :nazar::nazar::nazar:

hayırlı seneler kızlar her şey dilediğiniz gibi olsun

sanada hayırlı seneler cnm

Back