Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idrar testi yaptırmaya korkuyorum ben ya yok derse diye,
beklemek daha ii sanki
,idrar testi yapsam şimdiden hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum eşim bekle diyorr
öbür testlerde çıkmaz şimdi herhalde 1 gün önceden
oda güzeldidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbeklemediğimiz zaman olursa yandık ben her ay beklerim çünkü
beklemediğimiz zaman olma olasılığı daha fazlaymış zaten
benim önce gebeliğimde 2 gün önce çıkmıştı wondfo diye bir test yapmıştım 5 6 bin lira idi
benimde doğmuyor canım öncekinde anlamıştım ama şimdi anlamıyorum regl belirtisi gibi geliyor
Hiç bir şey demedi maalesef.Çatlamış gözüküyor dedi o kadar.Valaha tavsiye edilen bir doktora gittim beklediğim kadar ilgili değildi.
Yani benide neden 9, günü çağırdı bak seni 3. günü çağırmış.Bu arada ultrasonla baktı değil mi.
Seni cok iyi anliyorum. Bende ayni olmustum. Cok büyük hayal kirikligi yasamistim. Ama inan bana zaman okdar cabuk geciyor ki bi bakiyosun hamis olmussun:dance:
slm kızlar dün doktora gittim solda yumoşum büyümüş 18ml olmuş doktor dedi bugün çatlar hayırlısı heraldeki kızım olacak :))
denizim16 başın sağolsun canım benim hikayemde seninle aynı bende erken doğum sebebiyle kızımı kaybettim ocak ayında bende bu ay çift çizgiyi görmek istiyorum ancak acımızı yeni bi bebek hafifletir ayın 16 sında adet olmam gerekiyo inşallah olmam
beklemediğimiz zaman olma olasılığı daha fazlaymış zaten
meraba kızlar nasılsınız bugün. okulu bitirdim geldim bende. eeeee hadi kafa dağıtalım biraz. ne yemek yapsam akşama.
idrar testi nasıl yapılıyor
küçük hastahaneler yapar mı??
Cok kafaniza takiyorsunuz kizlar biraz uzaklasin bu hamilelik meselesinden.
canim ne okulu bu sen daha okuyor musun yoksa ögretmen misin?
eczaneden al teste nasıl yapıldığı yazar poliklinikler yapıyor sağlık ocaklarıda yapıyormuş ama orda hemen çıkmıyormuş heralde