slm kızlar nasılsınız yarın test günüm heycandan ölüyorum nedense içimden bir ses yok diyor ama işte umutta kesilmiyor bana dua edin
slm kızlar nasılsınız yarın test günüm heycandan ölüyorum nedense içimden bir ses yok diyor ama işte umutta kesilmiyor bana dua edin
yaaa niye 11 mayıs yazdırdın?
canım ben yumurta takibi yaptırıyorum 29 günde bir oluyorum yarında 22 günüm doktorum gel test yapalım varsa çıkar dedi yani adet tarihim 11 mayıs doğru
slmm kızlaaarr
canım ben yumurta takibi yaptırıyorum 29 günde bir oluyorum yarında 22 günüm doktorum gel test yapalım varsa çıkar dedi yani adet tarihim 11 mayıs doğru
slm canım yarın eşin geliyo dimi.ne hazırlık yaptın bakalım?
ewet canım geliyo sonunda şükür hazırlıklar biraz ince işler bahsetmeyeyim buradazemuszemuskaydirigubbakcemile3
hmmm anladımm bn yeni şeylerr aldın demiiiiiiiii:roflol:
cnm daha anca yeni yeni oluşur belirtilerin şu dönem bekleme dahainşallah arkadaşlar ya ama bende belirti falan yok gerçi belirtinin olduğu aylarıda gördük fos sadece adet zamanı çıkan sivilcem çıkmadı tabi buda belirti sayılırsa
evet cnm aslında değişik bi teori,olabilirde,olursa senin kesin doğru deriz ozaman,hatta böle olan arkadaşlarda vardı,anlarız mayıstaki sonuçlardakızlar demin bi topiğe rastladım bazılarımızda adet gecikiyo yaa işte o zamn rahim hamileliğe alıştırırmış kendini bnmde 1 hafta gecikmişti acaba kalıcam mı bakalım bu ay kalırsam kesin doğru bi söz
sporstar canım ya senin öğrenmeden önceki belirtilerini yazabilir misin akıntın falan nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?