2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

tsk.ederim bende anlamis degilim zaten.bu test lerden.bu ay kendimi hamile hisediyorum.bütün belirtiler var.bakalim.bekliycegiz.size iyi aksamlar.
 
slm kizlar ben de anlamadigin bir durum var ovalastion zamaninda iki cizdi vardi tamam normal.2 gün sonra dr.gittim.yumurtlamisim dedi bekleyim,yani cizgi olmamasi gerekir degilmi.eve geldim gene ovalation test yaptim gene var baska test aldim aynigün gene var.dk gecmis diyor ama test demiyor.bilen varsa lütven yardim.
 
cotanak ben bişi anlamadım 28 şubatta hasta oldun kaç gün sürdü? Bide ondan sonra 10 mart diosun o kaç gün sürdü yerleşme falan olmasın ne dersin?
 
evet canı bayadan berı vardı hemde benım adetlerı sadece uc gun surer ve ucuncu gun zaten cok az gelır
 
evet canım devamlı zaten ne olduys su ıkı senedır oldu kıstlerım vardı onlardan sonra adet duzensızlıgı cok yasadım canım benım adıma ugrastıgın ıcın cok tesekkur ederım sanırım adet gunumu beklemek zorundayım herseyın hayırlısı olsun
 

Yok canım benim ne demek bi faydam olmadı ki. Söylediğin gibi herşeyin hayırlısı:roflol:
 


Inanmiyorumm kizlar cidden 3. günde nisanin 3. hamis haberi geldi :)

Ikinci cizginin silik olmasi farketmiyor canim silikte olsa testin positiv cikmis :teytey:Canim ben testinin dogru ciktigina inaniyorum umarimda öyledir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…