2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

arkadaşalr listeyi isimler geldikçe yeniliyorum. tarihi belli olanalr beklenen adetlerini ve kaçıncı denemeleri olduğunu yazarlarsa sevinir.m. evet nisan ayına daha var ama nisanla beraber hareketli bi topik olsun lütfennn. girelim bol bol sohbet edelim. amaç stresten uzak durup bebişlerimziin gelmesini kolaylaştırmak. her ay ismini yeniden düzelicem topiğimizin.

Canım bende 1 yıllık ewliyim...
Ewlendiğim günden beri korunmuyoruz ama buay tam 1 yıl oldu hala bebiş yok...
Beklenmeyen regl tarihim 5 nisan ama bu sefer bebeğim gelecek öyle hissediyorum...

sağol arkadaşım seninde başın sağolsun.
benim bir oğlum var 8yaşında 2.kaybettim karnımda kalbi durdu.
ALLAHIM birdaha böyle üzücü olay yaşatmasın hiç kimseye.hayırlısıyla gelsin bebeşlerimiz :Saruboceq:

şubatta martta şansımı denedim olmadı..nisan ayı uğur getirir inşallah hepimize ben 20 martta regi oldum bu gün 3. günüm bakalım..nisan ayının 14 gibi regi günüm

2010 NİSAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENELER

10-d_kupcu..........................26 nisan...............1.deneme

[/QUOTE]

opuyorumnanaktan

bende 1 aydır depresyon tedavisi görüyorum 2 ay daha devam etmem gerek ilaçlarıma sonrasında haziran ayına bende çalışmlara başlamak istiorum ...
umarım tüm isteyen herkes evlat sahibi olur sağlıkla..
bende sizi takip edicem bu arada gecen sene 2009 şubatta boş gebelik yaşadım sonra aralıkta kimyasal gebelik yaşadım iyice psikolojim alt üst oldu depresyona girdim(((
ama atlatıcam umutluyum tüm arkadaşlara sevgiler:)

Geçmiş olsun canım
inşallah Allah senın de gönlğne göre verir.
Depresyon tedavisi ben de aldım bılırım cok zordur:teselli:

meraba kızlar nasılsınız bakalım. hazırmıyız nisan ayına. az kaldı. bakalım patlama yaşanacak mı. uamrım gönlümüzen geçen dilekelr kabul olur bu ayda

canım Allah bizim gibi bebeişlerini kaybedenelre sabır versin. uamrım en yakın zmanda kardeşelri gelir de en azında içimize azıcık su serpilir.ama snin bi çocuğun varmış belki atlatman daha kolay olmuştır.

şubatta martta şansımı denedim olmadı..nisan ayı uğur getirir inşallah hepimize ben 20 martta regi oldum bu gün 3. günüm bakalım..nisan ayının 14 gibi regi günüm

canım olsun demekki nasip değilmiş. uamrım bu ay olur.hepimzi mutlu oluruz.
Günaydın Herkeze

günaydın tatlım. nasıl keyifler.

Günaydın kızlarrrrrr

sana da günaydın canım. kızlar kusura bakmayın günaydınalrınız tünaydın oldu ama ancak eve gelmem bu saati buluyo

hımmmm canım inşallh bu kez hüsaranla sonuçlanmaz. hepimzi acı şeyler yaşıyoruz bu yolda. Allah daah beterlerinden saklasın.seni de en yakın zmanda bekliyoruz . önce hazır olup kendi iyi hissetmen önemli çünkü.

merhaba kızlar ben tedaviye ara verdim bu şekildede olabileceğini düşünüyorumm ümidimi kesmiyorum yani nisan içinde ümitliyimmm sizde ümidinizi kesmeyin bence herşey Allahtan

merhaba kızlar ben tedaviye ara verdim bu şekildede olabileceğini düşünüyorumm ümidimi kesmiyorum yani nisan içinde ümitliyimmm sizde ümidinizi kesmeyin bence herşey Allahtan

hoşgeldin canım sen ne tedavisi oluyordun

nes84 seni de ekleyelim mi listemize. bu arada kızlar bekeldiğiniz adet tarihleriniz belliyse söyleyin ekleyelim. kaçıncı deneme onları da belirtin ha

Ayy kızlar en başta ben vede deneme rekoruda bende off kötü oldum vallah bu babası gibi inat olacak gelmedi gitti...

Ayy kızlar en başta ben vede deneme rekoruda bende off kötü oldum vallah bu babası gibi inat olacak gelmedi gitti...

aaaaaaaaaaa olur mu öyle şey. önemli olan bebişleirn sağlıkla hayırlısıyla gelmesi. canım bu arada doktora faaln gidiyomusun. belki gecikmesinin bi sebebi vardır. hem bu arada daah nisan ayı gelmedi de listemiz daah çok kalabalık olucak. merak etme sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…