başın sağolsun canım. senin başka çocuğun var mı. sen kaçıncı haftada kaybettin oğlunu. doğummu yaptın. normalmiydi. inşalalh canım nisan ayında bebeklerimzin kardeşelri gelir. bizi mutlu ederler.
bende 1 aydır depresyon tedavisi görüyorum 2 ay daha devam etmem gerek ilaçlarıma sonrasında haziran ayına bende çalışmlara başlamak istiorum ...
umarım tüm isteyen herkes evlat sahibi olur sağlıkla..
bende sizi takip edicem bu arada gecen sene 2009 şubatta boş gebelik yaşadım sonra aralıkta kimyasal gebelik yaşadım iyice psikolojim alt üst oldu depresyona girdim(((
ama atlatıcam umutluyum tüm arkadaşlara sevgiler:)
sağol arkadaşım seninde başın sağolsun.
benim bir oğlum var 8yaşında 2.kaybettim karnımda kalbi durdu.
ALLAHIM birdaha böyle üzücü olay yaşatmasın hiç kimseye.hayırlısıyla gelsin bebeşlerimiz :Saruboceq:
şubatta martta şansımı denedim olmadı..nisan ayı uğur getirir inşallah hepimize ben 20 martta regi oldum bu gün 3. günüm bakalım..nisan ayının 14 gibi regi günüm
Günaydın Herkeze
Günaydın kızlarrrrrr
bende 1 aydır depresyon tedavisi görüyorum 2 ay daha devam etmem gerek ilaçlarıma sonrasında haziran ayına bende çalışmlara başlamak istiorum ...
umarım tüm isteyen herkes evlat sahibi olur sağlıkla..
bende sizi takip edicem bu arada gecen sene 2009 şubatta boş gebelik yaşadım sonra aralıkta kimyasal gebelik yaşadım iyice psikolojim alt üst oldu depresyona girdim(((
ama atlatıcam umutluyum tüm arkadaşlara sevgiler:)
merhaba kızlar ben tedaviye ara verdim bu şekildede olabileceğini düşünüyorumm ümidimi kesmiyorum yani nisan içinde ümitliyimmm sizde ümidinizi kesmeyin bence herşey Allahtan
Mrb arkadaşlar.belki daha erken ama nisan ayında çift çizgiyi yakalayıp bebeğine kavuşmak isteyenelrin başında geliyorum. benim h,ikayem biraz üzücü. 5 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim. 8.ayımıza girmiştikki bırakıp gitti beni. bu ayalr çok zor geçti benim için. şimdi doktorların verdiği süre doluyor ve ben denemelere başlıyacağım. bakalım meleğim kardeşini göndericek mi. yeni bir bebekle acımı hafifletmek istiyorum.nisan ayında ilk denememe başlıyacağım. uamrım ilk aydan süprizim gelir.burda dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıp vakit geçirelim. hadi kızlar bekliyorum. listeyi ben düzenelrim. daha adet olmadım bekliyorum. adet olayım listemizde hemen yerimi alacağım.
RABBİM İNŞALLAH HEPİMZİİN DUAALRINI KABUL EDER.HEPİMİZ BURDAN MUTLU HABERLER VERİRİRİZ.
2010 NİSAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENELER
welcome.........................5 nisan.................12.deneme
mse121822.....................14 nisan................3.deneme
hilal24.............................21 nisan................3.deneme
d_kupcu..........................26 nisan................1.deneme
denizim16........................??????........... .....1.deneme
oozggee...........................??????.......... ......??????
karakaya..........................??????.......... .......??????
luckysenem.....................??????............. ....??????
ifsumnadial.......................??????.......... .......???????
azize1..............................??????........ .........???????
chocolate.........................??????.......... .......???????
elifecevural........................??????........ ........????????
integral0027.....................???????.......... .....?????
Ayy kızlar en başta ben vede deneme rekoruda bende off kötü oldum vallah bu babası gibi inat olacak gelmedi gitti...