Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.Müjdeyi telefonla kardeşimden aldım.Hamileyim..... :) Allah tüm dualarınızı kabul etsin...
ben bugün 4 gün önceden yani test yaptım negatiffff çok üzgünüm olmayacak herhalde
denizim bnide eklermisin o listeyee bndee adımı göreyimmm 10 nisannn
iyi akşamlar arkadaşlar,ya bişey dicem ama kendini dinleme diceniz,bikaç gün önce göğüs uçlarım büyümüştü ve dik dikti hep bugünde göğüslerim davul gibi oldu 84cm di hep göğüslerim dayanamadım ölçtüm 87 çıktı adetimede 5-6 gün kaldı,akıntımda çok oluyo 1 haftadır,bakalım hayırlısı,listede süper gidiyor buarada çok güzell hem doldu hemde hamişler geliyor yavaş yavaş ne güzel
inşallah canım benim 5 denemem olcak bu ay:ecrin_bebek:
ben bugün 4 gün önceden yani test yaptım negatiffff çok üzgünüm olmayacak herhalde
Kızlar delircem hala gelmedi kırmızılar biliyosunuz reglden önce olsa da hem kan hem idrar testlerim negatif göğüslerim patlıcak sanki ilaçlar geciktirir mi sizce bu dönemler oluyor aslında ben de ama çok gergin hissediyorum olsa da bu kötü halim gitse
iyi akşamlar arkadaşlar,ya bişey dicem ama kendini dinleme diceniz,bikaç gün önce göğüs uçlarım büyümüştü ve dik dikti hep bugünde göğüslerim davul gibi oldu 84cm di hep göğüslerim dayanamadım ölçtüm 87 çıktı adetimede 5-6 gün kaldı,akıntımda çok oluyo 1 haftadır,bakalım hayırlısı,listede süper gidiyor buarada çok güzell hem doldu hemde hamişler geliyor yavaş yavaş ne güzel
denizim16 sat 3 marttı hala beklemedeyim mafoldumben
şu zaman geçsede artık öğrensek yaaa
üzülme canım hemen cıkmayadabiliyo inşallah seninledir bebişin
Canım o belli olmaz .ama Hamile diilsen de hemen üzme kendini