Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hııımmm iyi özlde ilgilniyolr. şu devlet hastenelri varya insanın psikolojisini bozuyo. özel hem temzi hem iyi hissettiriyolr.
Merhaba ilk kez yazıyorum buraya bu ay ilk denememdi.adetlerim düzenli beklenen adet tarihim 1 nisan dün akşam ikinci çizgiyi ilk kez silik olarak gördüm (bu ay içinde 2 kez yapmıştım negatifti ) sabah bir daha yaptım ikinci çizgi görünüyordu diğer çizgiden daha açık renkti.bu sabah kan tahliline gittim sonucu 14:30 da çıkacak kardeşim alacak telefondan haber bekliyorum çok heyecanlıyım...
nisanın başını beklerken sonunu bekler oldum şu regl bitsede çalışmalara başlasak bayanssulusmile
2011 anneleri olacağız bizde canımkaydirigubbakcemile2ya hiç sorma ben daha adet olamadım ama takvime baktım da geçen sene şubat 7gün mart 5gün geçikmiş nisanda 3 gün erken gelmiş.Çıldırmış resmen gene öyle oldu sanırım Ben yavaş yavaş mayısa kayıyorum galiba fisfisfis KISMET
Ewet kızlar ben doktorumu bulana kadar 15 günde ssk bütün kadın doğum doktorlarını gezdim vede buldum doktorumu...Çok rahatım bu konuda...
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.Müjdeyi telefonla kardeşimden aldım.Hamileyim..... :) Allah tüm dualarınızı kabul etsin...
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.Müjdeyi telefonla kardeşimden aldım.Hamileyim..... :) Allah tüm dualarınızı kabul etsin...
Ewet kızlar ben doktorumu bulana kadar 15 günde ssk bütün kadın doğum doktorlarını gezdim vede buldum doktorumu...Çok rahatım bu konuda...
kızlar benide listeye eklerseniz sevirim
7 nisan-----11.deneme
öptüm hepinizi