deniz test yaptınmı kız. yapsaydın ya.
yok canım bu sabah için yapmadım dün akşam yapmıştım oda saatler sonra ikinci çizgi çıktı bekleyeceğim bir kaç gün daha
kızlar naber???acayip derecede kasıklarım ağrıyor 3 gündür uyuyamıyorum o derece yani.göğüslerim acırdı ama ucu ilkdefa bukdr çok acıyor.bide yediklerim ağzıma geliyor acı bi su tadı var.bilmiyorum valla herşey psikolojikte olabilir ama hiç bukdr belirti yaşamamıştım offff sizde ne var ne yok..kızlar ateşimi sabah ölçtüm 36.6 bu düşük demi hamile olsam yüksek çıkardı ama daha adetimin 20.günü.ateş nezaman yükseliyor??
chocolate o resimdeki senmisin kaç yaşındasın,gençsin baya sanırım ben 27yim ya artık sölemesi ayıp,yaz geldimi oralara burda geldi valla senin memleketin neresi
selam kizlar gene kimse yok galiba :sinifsinif:
gürdüm kız hatta demiştim ya sana bu ay olmazsa hiç olmaz diyeLULU çalış canım sen benim çalışmamı görseydin hele...
Ay 7 senelik olsaydım kusardım valladelikafadulden:roflol:
Sen benim gibi 7 senelik evli olsaydın, biraz zor çalışırdın bu kadar .7 sene sonra aklına ben geleyim olur mu?:roflol:
ben o zaman kahrımdan oleyimdelikafadulden 33 yaşındayımCanim benim evet benim resimdeki. Dün diger topicte resim koyma kampanyasi baslatmistik onun icin koymustumEvet buraya yaz geldi hava bomba gibi :sm_cool:
Ben 23 yasindayim canim bende okadar genc degilim yani artik kaydirigubbakcemile3
ben varım hihoyyyt
gürdüm kız hatta demiştim ya sana bu ay olmazsa hiç olmaz diye
Ay 7 senelik olsaydım kusardım valladelikafadulden
ben o zaman kahrımdan oleyimdelikafadulden 33 yaşındayım
Her yasin ayri bir güzelligi var, neden kahrindan ölecekmissin canim ya? Keske hepimiz 18 kalabilseydik ama napalim
Yani yaşın daha küçük demek istedim 30 a kadar yolu var 30 dan sonra yaşım çok demeye başlayın 30 yaşından altındakiler size diyorum:lepi:
aah sevindim kaydirigubbakcemile3 Daha yeni okudum testini yapmissin galiba dogru mu hatirliyorum ya. iyice balik hafizali oldum ya
dün akşam yapmıştım ama onu saymıyorum canım bekleyeceğim
Evet canım ya bir tanesinden düşük almışım ben oda genel muhasebe 33 diğerleri 57 50 falan artık biraz fazla almam lazım büte kalmamak için seinki nasıl sınavlarınlulu sınav sonuçları açıklanmış aöf sende girdiydin dimi yanlış hatırlamıorum
Olur canım merak etmeBen bu yasa kadar cocuksuk nasil dayandim, hatta evlendikden sonra 3 sene nasil cocuksuz durdum sasiyorum zaten suan. Cünki oldum olasi en büyük hayalim bebek sahibi olmakti. Bayiliyorum bebeklere. Nekadar büyük derdim olursa olsun birisiyle oynarken herseyi unutuyorum o an icin dünyanin en mutlu insani oluyorum.
Daha dogrusu oluyordum artik öyle degil simdi görünce üzülüyorum keske benimde bebegim yanimda olsa diye. Sanki daha önce bebegim varmista onu özlüyormusum gibi cok tuhaf kaydirigubbakcemile3
Canim senin birde migden bulanmiyor muydu yoksa o migdesi bulanan welcome miydi.
Birdaha yapdiginda sabah yap canim daha kesin oluyor.
Evet canım ya bir tanesinden düşük almışım ben oda genel muhasebe 33 diğerleri 57 50 falan artık biraz fazla almam lazım büte kalmamak için seinki nasıl sınavların
canım ben tek dersten girmiştim oda 67 tek dersten mezun olamadım geçen sene kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?