Canım bende doktora kontrole gitmeden önce akıntım geldi ağrılarım oldu ama doktora bir gittim daha çatlamamıştı yumoşum sonra doktordan gelince kesildi ağrılar demekki dedim çatlayınca ağrı olmuyor çatlamadan ve çatlarken ağrı oluyor...Senin yumoşlarda çatlamış olabilirler...
Canim bunlarin aynisi bendede var. Icim baska diyor mantigim baska diyor. Adet olmama daha bir hafta var ama eger erken yapilan testlerden yapsam cikar mi acaba ne dersiniz?
welcome'cım ben belırtı olayını hamılelık belırtısı olarak sormustum.yanı hamılelıge daır belırtım yok.ovulasyonda cıft cızgıyı 23 nısanda gordum.catlamıstr heralde2- 3 gun once.ama sımdı hamılelık belırtısı ıcın erken mı belırtım yok su an.ama adetımede 12 gun falan var.hatta 10 gun bıle olabılır.cunku ben genlede 25 gunde bazen 27 gunde oluyorum
iidir canım sen nasılsın çalışmalara devam mınasılsınız kızlar
iidir canım sen nasılsın çalışmalara devam mı
ÖZLEM sende ne var ne yok...Kaç günün kaldı kuşum...
Aynen ya benimde öyle canım istemiyor zorla yapıyoruzevt canım en son dün oldu zorlamayla bu kadar sık insanın canı istemiyor artık 2 güne bir mi yapsak diyorum senden naber
Ay benim hiç akıntım gelmiyor önceden geliyordu çalışmalar başlayınca kesildi gitttiCuma 30 nisan. 4 günüm kaldı.Ama ben test yapmamaya kararlıyım.Ayy hiç bi belirtim yok,sanırım ben hamile falan değilim.Buna da kendimi alıştırdım.
Bu sabah yine yoğun akıntım geldi ama süt gibi değil.Yine losyon gibi, yoğun ne katı ne sıvı.Mantar mı oldum anlamadım : )
Aynen ya benimde öyle canım istemiyor zorla yapıyoruz
Ay benim hiç akıntım gelmiyor önceden geliyordu çalışmalar başlayınca kesildi gittti
Ya bende bebek yağı sürüyorum az bişey dışınaAynen kızlar aynı dertten bende müzdaribim.Cinsel isteksizlik falan var bende.Ee haliyle kuruluk oluyor ve canım acıyor.Şimdi internetten uyarıcı etkisi olan su bazlı kayganlaştırıcı falan bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?