2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!


HAZEL82 canım bunu senin için yazmıştım...
 
welcome'cım ben belırtı olayını hamılelık belırtısı olarak sormustum.yanı hamılelıge daır belırtım yok.ovulasyonda cıft cızgıyı 23 nısanda gordum.catlamıstr heralde2- 3 gun once.ama sımdı hamılelık belırtısı ıcın erken mı belırtım yok su an.ama adetımede 12 gun falan var.hatta 10 gun bıle olabılır.cunku ben genlede 25 gunde bazen 27 gunde oluyorum
 
Canim bunlarin aynisi bendede var. Icim baska diyor mantigim baska diyor. Adet olmama daha bir hafta var ama eger erken yapilan testlerden yapsam cikar mi acaba ne dersiniz?

Bugününde geçmesini bekle bence.Canım surada ne kaldı.Valha bende yapsam mı diyorum ama sabrediyorum, belki test yapmadan regl olurum, şimdi çıkmazsa canın sıkılmasın.

Akıntın var mı senin halen?
 

Şu an hamilelik belirtisi için çok erken canım: )
 
chocolate canım bencede bekle adet gününe kadar.ama gittin sanırım dr.a neyse bekliyoruz haberlerini inşş bebiş gelmiştir
 
ÖZLEM sende ne var ne yok...Kaç günün kaldı kuşum...

Cuma 30 nisan. 4 günüm kaldı.Ama ben test yapmamaya kararlıyım.Ayy hiç bi belirtim yok,sanırım ben hamile falan değilim.Buna da kendimi alıştırdım.

Bu sabah yine yoğun akıntım geldi ama süt gibi değil.Yine losyon gibi, yoğun ne katı ne sıvı.Mantar mı oldum anlamadım : )
 
Ay benim hiç akıntım gelmiyor önceden geliyordu çalışmalar başlayınca kesildi gittti
 
Aynen ya benimde öyle canım istemiyor zorla yapıyoruz

Aynen kızlar aynı dertten bende müzdaribim.Cinsel isteksizlik falan var bende.Ee haliyle kuruluk oluyor ve canım acıyor.Şimdi internetten uyarıcı etkisi olan su bazlı kayganlaştırıcı falan bakıyorum.
 
Aynen kızlar aynı dertten bende müzdaribim.Cinsel isteksizlik falan var bende.Ee haliyle kuruluk oluyor ve canım acıyor.Şimdi internetten uyarıcı etkisi olan su bazlı kayganlaştırıcı falan bakıyorum.
Ya bende bebek yağı sürüyorum az bişey dışına
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…