Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
estamp cnmn sende hamileymişsin cnm tebrik ederim inş sağlıkla huzurla alırsın kucağına güzel bebeğini
kızlar kimse varmı yaaa kasıklarım çok ağrıyor bugün çalışma yaptık ondanmı acaba dünde çok midem bulandı ama biliyorumki hepside psikolojik.çünkü adetime 2 hafta var ve şimdiden belirti yaşamam imkansız
kızlar müjde müjde müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm. çiftttttttttttttttttttt çizgiiiiiiiiiiiiiiii hemde okadar belirginki anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmm. yanıltmaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.yarabbim inannamıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm. ellerim titriyooooooooooooooooo.
kızlar hepinize iyi geceler. yarın inşalalh gzüel bi test sonucu alırım. byyyyyyyyyyy
Gülüm geri geldigin zaman senin yardimina ihtiyacim olacak. Sendede migdenden birseylerin agzina kadar ciktigi hissi oluyordu degil mi ögrenmeden önce? Hemen hemen bir hafta önce olmustu bende bugün gene basladi. Kasiklarimda sancida var bugün, birkac gündürde belimin agrisindan duramiyorum. Ayagi kalkinca bas dönmesi degilde hafif sarhosluk gibi birsey oluyor.
Sendede böyle miydi canim?
canım ya senı umıtlendırmek ıstemem ama sankı bana hamıleymıssın gıbı gelıyor ınsallahta oyledır canım senın adet gunun ayın kacında
Gülüm geri geldigin zaman senin yardimina ihtiyacim olacak. Sendede migdenden birseylerin agzina kadar ciktigi hissi oluyordu degil mi ögrenmeden önce? Hemen hemen bir hafta önce olmustu bende bugün gene basladi. Kasiklarimda sancida var bugün, birkac gündürde belimin agrisindan duramiyorum. Ayagi kalkinca bas dönmesi degilde hafif sarhosluk gibi birsey oluyor.
Sendede böyle miydi canim?
Daha bir hafta var canim beni deli edende bu zaten eyvahedigeldismile
canım olabılır bende de kasıklarımda sankı krap gırer gıbı agrı oldu sankı gazım varmısta cıkaramıyormus gıbı bı basınc oluyordu goguslerım agrıdı bırde sankı cok yorgundum hep uyumak ıstıyordum canım benım az kalmıs ama bana sen sankı hamıleymıssın gıbı geldı hıc canını sıkma sıtres yapma umarım hamıssındır canım dort gozle hamıle haberını zı beklıyoruz
chocolatecım en ıyısı kan testı yaptırmak.dr.a gıtsen daha ii .boyle kendını yıyıp duracagına gıt.test yaptır rahatla.ama sımdı en ıyı kan testı bellı eder.ıdrar testı etmez
Hazel suan hicbir belirti olmaz zaten daha cok erken.
Vallahi hazirlaniyorum simdi hayal kirikligina ugrayacaksam bugün ugriyayim cok erken ama sayet birsey var ise doktor görür herhalde yoksada hayal kirikligina ugrarim ama rahatlarim en azindan.
yaa kızlar benım bugun 15. gunum.adetıme 12 gun var.yumurtam 2-3 gun once catladı.sımdı hıcbır belırtım yok.sızce belırtı ıcın erkenmı.yoksa bu ayda mı olmıycak
Hazel suan hicbir belirti olmaz zaten daha cok erken.
Vallahi hazirlaniyorum simdi hayal kirikligina ugrayacaksam bugün ugriyayim cok erken ama sayet birsey var ise doktor görür herhalde yoksada hayal kirikligina ugrarim ama rahatlarim en azindan.
Canım bende doktora kontrole gitmeden önce akıntım geldi ağrılarım oldu ama doktora bir gittim daha çatlamamıştı yumoşum sonra doktordan gelince kesildi ağrılar demekki dedim çatlayınca ağrı olmuyor çatlamadan ve çatlarken ağrı oluyor...Senin yumoşlarda çatlamış olabilirler...
ama gülüm adetime 5 gün kala catlarmiki? Evet senin dedigin gibi yapacam bence birsey cikmayacak ama hicdegilse kafam rahat olur. Ama ister istemez üzülecegim tabiiki.