estamp ve deniz tebrik ederim emin olmak için kan testi de yaptırın
ALLAH büyüdüğünü görmeyi kısmet eder inşallah
iş temizlik yapmayın bol bol dinlenin
iyi tutunsun bebiş
İyi sevindim o zaman beni yanlı bıraktın sandımdelikafaduldensaol canımm toparlandı bile allaha şükür bugün başlıcam çalışmalara tekrarrkaydirigubbakcemile3
Aklıma ne geldi bak olurmu bilmiyorum değiştirmez seler şu anki cns adlı emailini değiştir kafadan at bir email adresi sonra yeniden istediğin kulanıcı adı ile her zaman kullandığın email adresinden aç olurmu bilmembiizimde çalışmalara devam bugün adetimin 17.günü ben brz geç döllenme olduğu için 20.güne kdr çalışmalara dvm etmem lazım 32 günde bir adet oluyorum yaaaa Allahım neolur bizde hamile kalalım sağlıklısıyla hayırlısıylaaa buarada ismimi değiştirmemişler hala yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
estampçım senide tebrık edıyorum.rabbım saglıklı ve hayırlı evlat versın .ve darısı en kısa zamanda bıze inşallah:Saruboceq:
ayy kızlar ben bugünde çalışıyorumm puffff :hulya: bu ay bitsin artıkkkkkkötükedihüso
öfleyip puflama canım inş bu çalışmaların karşılığını alırsın:) keşke benim eşimde yanımda olsa ve ben de sizler gibi çalışsamm
Antalya nın neresindesin
kemer çamyuva da oturuyoruz canım aslen ankaralıyım şuandada urfada öğretmenlik yapıyorum şanssızım ben ya
bir arkadaşımında tayini urfaya çıkmıştı okul öncesi öğretmeni oda urfanın neresi bilmiyorum ama mesleğinizin bu tarafı zor işte
malesef bu mesleğin zor yanı da bu bende okul öncesi öğretmeniyim sen ant neresi
denizim16 canım :lepi:çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindimalkisalkisalkis Allahım tamamını erdirsin sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin Allahım...
kız belkide ben uğur getirdim dün topiğe katıldım bugün hamile haberini aldım...
darısı bizlerin bqşınq inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş demi kızlar
canım tebrik edrım saglıkla kucagına al inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?