fistiklar benim kürtaj tarihim 17 subat, kürtajdan sonraki ilk regl tarihim de 21 mart ...
benim ovulasyon tarihim tam olarak ne zaman ?ben nisan ayi için regl tarihimi 18 nisan demistim ...
Canım son adet tarihin 21 Mart
28 gün arayla adetin
Bir sonraki adetin 18 Nisan
Tahmini yumurtlama günlerin 30.03 2010-----04.04.2010 arası
]inşallah yarın bana 1 nisan şakası yapmaz erken falan gelmez bence en güzek şaka nisan boyunca gelmemesi
Yok canım benim otomatik hesaplama öyle çıkardı ozaman sen bana son 3 adetinin ilk günlerini yaz...
hangi siteden hesaplıyorsunuz yumurtlama tarihini?
Bende kullanıyordum ama bebek planlayınca bıraktım hamile kalırsam sorcam doktora ona göre kullancam sende öyle yapbir de ben sebamedin femine intimate wash yıkama jelini kullanıyorum bunun olumsuz etkisi olur mu? Kullanan ya da bilgisi olan varmı aranızda?
Bende kullanıyordum ama bebek planlayınca bıraktım hamile kalırsam sorcam doktora ona göre kullancam sende öyle yap
İstersen doktoruna sor yada bir süre bırak bişey olmazsa hamile kalınca doktora sorarsın eğer rahatsızlanırsan tabi yine dotora sorar öyle kullanırsın çünkü bir yerde okumuştum eğer hamilelik planlanılırsa vajinaya kozmetik türü şeyler kullanılmamalıdır çünkü spermleri öldürür yazıyordu ne derece doğru bilmiyorumDoktorum önerdi bunu. ben mantar olmuştum düşükten önce ve sonra sonra geçmedi gitti. sonra doktora gittim burda mantar yok sende ama bir kızarıklık gördüm smear alcam dedi testten sonra biraz iltihap var dedi. İlaç ve fitil vermişti. Ben de bıraksam mı acaba gerçe 2 güne bir kullanıyorum ama????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?