sen bu gün çok sevaba girdin CANIM :)
herkesi aydınlattın Alalh razı olsunn :)
sen bu gün çok sevaba girdin CANIM :)
herkesi aydınlattın Alalh razı olsunn :)
Canım ben yazdım ama görmedin sanırım...Benimde ilk seferinde beyaz renk uzayan akıntı geldi şaşırmıştım beyaz renk olduğundan ama 2 gün sonraya kadar ara ara çok az şeffaf geldi akıntım...O nedenle siz bugünleri değerlendirin es geçmeyin...
Yalnız kızlar o yöntem erkekleri dahada uyarıyor söyleyeyim...Birkaç kişide öyle dedi bendede aynı oldu...Yandınız...
Yalnız kızlar o yöntem erkekleri dahada uyarıyor söyleyeyim...Birkaç kişide öyle dedi bendede aynı oldu...Yandınız...
Aaa ama tembellik yok madem istiyoruz çalışacağız...sagol canım.ama 8. gun erken degılmı daha.o bana garıp geldı.zaten bos gecırmıyoruz.dun sabah calıstık ıste gun aşırı olsun dıye.yarın sabah mı yoksa sımdı mı calıssam kararsız kaldım.neyse sıze ii geceler.
kız diloş yanlızsın bu gece sositososito
anammmm kızz bide alışıp hep öyle istemesinlerr
ayyyyyy nihatet geldim geçmişi okuyordum baya uzun sürdü kızlar şu pozizyonu bende çok merak ettim lütfen banada gönderin lütfennnnnnnnnnnn
Vallah canım benimki naz yapıyordu bende onu kandırmaya çalışıyordum ama şimdi o 1 boş 1 doluya izin vermiyor hergün doluyuz biz...kaydirigubbakcemile3
ben grmedimmi kızz bende gönderdim kaç kişiyee saolsun ayşe sayesinde:))
Ewet kuşum yalnızım bu gece koçişi geçirdim işe...Bende fink atıyorum KK da...kaydirigubbakcemile3
aaa olur mu sen de sevaba girdinn :)
iyi yapıyon tatlım...
bende birazdan çıkarım eeeee malum çalışma günümüz :kedi:
adete daha var :kedi:
iyi yapıyon tatlım...
bende birazdan çıkarım eeeee malum çalışma günümüz :kedi:
adete daha var :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?