Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmmm gerçekten çok sevindim ciddi bişey olmadığınaahihoyyyt kalp atışlarınıda duycaksın ne güzelll Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinn inşşşşş canımmm
olmaz inşallahh yaa.bu arada sana cvp yazdım baksana geldimi
canım benım tesekkur ederım darı sızlerın basına ınsallah :Saruboceq:bakalım canım ya ben elımden gelenı yapıyorum bırsey olmasın dıye gerısı rabbıme kalmıs o ısterse hersey olur
inşşş canım bizde görürüz bugünleri dua et olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş yaa
canım benım her zaman dualarım sızınle annelık okadar guzelkı rabbım bu guzel olayı herkese yasatsın ınsallah mevlam nerde varsa evlat dıye yanan bır an once kucaklarını doldursun ınsallah banada oglumu ve yenı gelen bebısımı bagıslasın :Saruboceq:
İşemi başlıcan başla tabi iş bulabildiysen bu zamanda zor iş bulmak hamile kalırsan çıkarsın nolcak hamileler iştede çalışabiliyorbu arada ben bu ayın sonunda işe başlıcam galiba napayım başlayımmı.taktım şimdi ya hamile kalırsamm
Ne güzel dualar ediyosun canımcım inşallah aminnnnnnncanım benım her zaman dualarım sızınle annelık okadar guzelkı rabbım bu guzel olayı herkese yasatsın ınsallah mevlam nerde varsa evlat dıye yanan bır an once kucaklarını doldursun ınsallah banada oglumu ve yenı gelen bebısımı bagıslasın :Saruboceq:
kızlar o pozısyon ne bende merak ettımohaoldumsmile