slm kızlar conak28 canım geçmiş olsun inşallah birşey olmaz arkadaşların dediği gibi kendine dikkat et dualarımız seninle
kızlar merhaba gunaydın allaha sukurler olsun bu gun daha ıyıym kızlar ya ayıptır soylemesı üc gundur kabız olmusum cok fenayım kuru kasıyı falan yemekten bı hal oldum ay oglumdada boyle olmustum karnımın ıcınde sancı var ne zor bısey bu ya
günaydınnn,ay çok sevindim inşallah hep böyle iyi giderbuarada bol sulu şeyler iç bide sakın ıkınma cnm çok zararlıymış,sanırım hamileler için kabızlk şurubu oluyomuş çok sürerse ondan al cnm,yinede çok kalkma yat dinlen inşallah çarş. güzel haberler alcaz senden
canım benım bende okadar ıstıyorum kı doktorumdan ıyı seyler duymayı kabızlık ıcın de gıdınce doktora soyleyecegım zaten canım ya sana bır sey sormak ıstıyorum benım degerım cumartesı 2819 du bu deger sence salı gunu kac olması lazım ay cok sasırtım ne yapacagımı herkese bırseyler soruyorum ama o kadar korkuyorum kı ne olur anlayın benı
Benden bişi çıkmayacağı kesin : ) diğer aya artık.Ya kızlar ben kilo almaya başladım.Popom dan düşen pantolon hatta çok bol geliyor diye kenara attığım pantolonu giyebiliyorum artık.Bu hafta dikkat etmeliyim, iyi beslenelim derken hamile kalmadan kilo almaya başladım.Ama iştahım çok açık bu ara yaw.Devamlı yemek istiyorum.Folik asit mi yaptı acaba.Onuda almaya başlıyalı 1 hafta oldu, eğer bu kilo aldırıyorsa bırakırım üleyynn içmem.: ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?