2010 Mayıs Anneleri

Ceylan

BiHüzünSaklı ve BinUmutla
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.871
15
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Belki çok erken..Belki yine hüsran olacak ama umutlar tükenmiyor..Bu topik hepimize uğurlu gelir inşallah,hayırlısı olsun herşeyin..
Allaha emanet olun Kanatsız meleklerimiz :Saruboceq:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

ınanılmaz duygulandım ınŞallah bu topık hepımıze uĞurlu geldı sızede gelır.allah saĞlıkla kucaĞınıza almayı nasıp eder.
HoŞgeldınız 2010 mayıs annelerı

Aaaaa erken değil mi daha ya CADIARZU Geldi mi 2010 Mayıs anneleri :uhm: Ayyyy hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah. Biz bu topikte çok güzel dostluklar kurduk. İnşallah sizlere de uğurlu gelir a.s.

hayırlı olsun 2010 mayıs annelerine şimdiden inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeklerini kucaklarına alırlar biz bu topikle çok güzel dostluklar kazandık sizede inşallah aynı şekilde uğur getirir

ooo yeni mayıs anneleride gelmeye başlıyo sanırım biz 2009 anneleri hep birlikte güzel paylaşımlarla güzel dostluklar kurduk ve birbirimizden çok şeyler öğrendik darısı sizlerin başına canlarım sağlıcakla kucağınıza alırsınızı inşallah bebişlerinizi a.s.

Evet biraz erken oldu ama nisan annelerini açtım ve Hormon değerlerimin yüksek veTedavi olmam gerektiğinden dolayı 1 ay boyunca umut dahi edemedim bugün Dr.a gittim umut edebileceğimi Söyleyince çok sevindiğim için Topiciği açtım ve tecrübeli annelerle heyecanı bekleyişi yaşamak isteriz opuyorumnanaktan

hosgeldınız 2010 mayıs annelrı a.s.ceylancım ıns bu ay allah gonlune gore verır

ay görünce çok heyecanlandımmm
HOŞGELDıNıZZZZ
dağlıkla sağ salım kucağınıza alırsınız inşallahhh
Allah yar ve yardımcınız olsunna.s.

geçermi 9 ay derken geçtide 2010 mayıs anneleri bile başladı
harika yaa
inşallah sizin hikayenizinde sonu mutlu biterrr

aaaaaaaaaaaaa çok şaşırdım yaa hayırlı olsun

çok tuaf oldum ne çabuk eskidik yaaa yaşlılık kompleksi gibi oldu beee

hayırlı olsunnn

ınşallah Bu Topiv Dolup taşması Ümidiyle hayırlı cumalar.

Ay inanmıyorum yaaaa :sinifsinif: zaman su gibi akıp gidiyor eskidik bizde.Rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

ben gönülden inanıyorum canım arkadaşım Allah ın izniyle inşallah olcak canımsııınnn benimmm Şeniz

Bende çok duygulandım.bir zamanlar bizim paylaştığımız tüm duygularımızı şimdi yeni gelenler paylaşıcak gerçekten zaman su gibi geçiyor.. Allaha şükür hepimiz yavrularımızı sağ salim aldık kucağımza bu günleride gördük.sizlerde görürsünüz inş..

hosgeldınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cok duygulaqndım yaaaa bu topıge ılk geldıım anları anımsadım yenıden..
heycAnlarr endıselerrrr en gusel paylasımlarla gecen 9ayyyyy
hayırlı olsun yenı mayısın yenı anne adylarıııııı...
hepınıze saglıklı gebelıklerrr tadını cıkartınnnnn hemıslıgınızın:)

oyy oyyy gerçekten bendebi tuhaf oldum tüylerim bi anda diken diken oldu bizler bazen zor bazense çok güzel günler geçirdik acımızıda neşemizide burda paylaştık ve şükürler olsun ki bi çok zorluklardan geçmemize ragmen hepimiz sağ sağlim meleklerimizi kucağımıza aldık..Rabbimm sizlere hiç bir zorluk göstermeden meleklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin....

hadi bakalım hayırlı hamilelikler....

pabucumuz damamı atıldı sımdı yenıler gelmeye başlar yavas yavas eskıdık yahu:gitme: allah herkeze bı avazda dogurmayı nasıp eder ve herkezın gonlune verır ınsallah bız cok guzel dostluklar kurduk darısı mayıs 2010 annelerın basına...

canlarım 2008 mayıs annesi olarak geçen sene de bizim papucumuz dama atılmıştı :)) şimdiden 2010 mayıs annelerini tebrik ediyorum bebişlerini hayırlısıyla kucaklarına almalarını rabbimden diliyorum

X