doktorum bendende istedi 2li testi ama bende ne 2li ne 3lü hiçbirini istemiyorum.testi kötü çıkan arkadaşlar üzüntünüzü paylaşıyorum.ama unutmamak gerekirki allah herşeye kadirdir.ne olup biteceğinide ancak o bilir.şüphesizki yaratan rabbim koruyup esirgeyendir.inşallah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar verir.benim teyzem bu testler yüzünden intiharın eşiğine geldi.samsun ve istanbuldaki gittiği bütün doktorlar bebeğin yüzde 90 sakat olduğunu ve bebğin gelecği için hamileliğine son vermesini istediler.teyzemin ilk bebeğiydi ve yaşından dolayı bir daha hamile kalma şansı,anne olabilme umudu yoktu,yıkıldı hiç bir söz teselli vermiyordu.gülen yüzü solmuş hayata küsmüştü.onu bebeği aldırmaya ikna etmişler,adeta yaşayan ölü olmasına gözyummuşlardı.aldırmak için doktor gittiğinde doktor cinsiyetini öğrenmek istermisiniz dediğinde karı koca ağlayarak evet demişlerdi.doktor bebeğin kız olduğunu söylediğinde canım teyzem hıçkırıklara boğulmuş eşine ne olursa olsun ben bu bebği aldırmıycam sakatta olsa bu benim canım allah böyle istedi böylede doğacak diyip vazgeçti.9 ay süren geçmek bilmeyen günler teyzemi adeta eriyen muma çevirdi.ve hergün yaşlı gözlerle allaha yalvaran bir anneyi rabbim sarı saçlı mavi gözlü dünya güzeli sudemle ödüllendirdi.rabbimin bir anneye verebileceği en güzel hediyeydi o.sudem sapasağlamdı,9 ay üzüntüden ağlayan annesine mutluluk gözyaşları akıttırıyordu.teyzem allaha amanet etti bebeğini,kim rabbimden daha iyi koruyabilirki,hepinizin tüm annelerin bebkleri allaha emanet olsun.