• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız ebuşşş yiycem senin her yerini hahaha diyesim geldi akşam akşam güldürdün beni... Zaten uyuz uyuz bağırasım var bir her yere.Sen dokununca gülmemde bağırmalı oldu ...sırnaşık şey
heee
hasrete takıldım
ekrandaki kim diyoya..
bide benim ekranımı güççümsüyo cadoz:1:
:)
hep gülelim inşallah canlarım benim..

Ablanınkide hayırlı olsun canım güle güle otursun.
ahh
darısı hepimizin başına emoş um..

onlar karı koca bankacı..
ben okkkadar yüksekten atamam ..
benim olsun cokta küçük olmasın duşakabini olsun ankastre mutfagı olsun sonra havuzu olabilir ne bileyim saunası hamamı..
bunlar yeter yani bana..
cokmu şey istiyorumsempatiksalakcinni

ahh
darısı hepimizin başına emoş um..

onlar karı koca bankacı..
ben okkkadar yüksekten atamam ..
benim olsun cokta küçük olmasın duşakabini olsun ankastre mutfagı olsun sonra havuzu olabilir ne bileyim saunası hamamı..
bunlar yeter yani bana..
cokmu şey istiyorumsempatiksalakcinni

Amaaan ebuş o da bişeymi çiftlik istiyorum bende ama kociiş tutturdu illa uçak alacam diye.Erkekler işte bildiğini okuyorlar.Napcan artık sende havuz mavuz idare ediver.kaydirigubbakcemile3

bu arada annemin uzamncuk doktou kızmı çok iyi bulmuş boyu 72cm (zaten kendi drumuzda 72 demişti 1 hafta önce) kilosunada 8900demişşbilmiyorumkismile 1 haftada aldı mı yani 300gr?
bence hata wardır bide badisiyle falan tartmış..

Ha maaşallah kocaman yapmışsın helini.Boyuda kilosuda güzel ne yediriyon sen böyle 1 haftada 300 gr.?

kızlar selamm herkese
malumunuz ev aldık ve arabamızdan başka pek birikmişimiz yok onu da satıyoruz
sizlerden ya da çevrenizdekilerden ilgilenen olursa lütfen ulaşın bana
Palio HL 1.6
99 model
96000 km'de
gümüş grisi
9500 TL

Canımcım hayırla sağlıcakla oturun inş. Çevremden ilgilenen olursa söylerim...

Amaaan ebuş o da bişeymi çiftlik istiyorum bende ama kociiş tutturdu illa uçak alacam diye.Erkekler işte bildiğini okuyorlar.Napcan artık sende havuz mavuz idare ediver.kaydirigubbakcemile3

Aşkım bilsem uğramammı?Sonradan aklıma geldi.Yoksa yağmurla ayşenuru tanıştırmayı çok isterdim.Neyse artık Londra'ya giderken seni ve yağmuruda alırız. kaydirigubbakcemile3
Ay ne zevkli oluyormuş bu kokoş konuşmalar yahu hahaha

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bidahakine muhhakkak bekliorum ha ..
kanki olurlar kıs tüçük cadılar..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bidahakine muhhakkak bekliorum ha ..
kanki olurlar kıs tüçük cadılar..

Tamam canım aklımdasın mutlaka ararım görüşürüz inş.Eşim bekarkene bir proje için 2 yıl orda kalmış pazarın karşısındaki bir evde kalmış idari bir binayı yapmış orda bana gösterdi böyle sarılı mavili renkli bir şey.Birde arçeliğin binasını yapmış falan filan anlatıp duruyordu.Bandırma vapurunuda gezdik gelmişken.

sağol emelcim Allah razı olsun Allah herkese nasip etsin ama borçsuz dertsiz inşallah
arabamız gidiyooo :gitme: bu yıl model yükseltmeyi düşünüyoduk ev alınca bırak onu bu da gidiyo elimizden
99 model satılık palio

Amin canım önce ev olsun ama.Elbette herkes borçsuz sıkıntısız ister ama bu banka kredileri evlerin pahalılığı herkesi fazlasıyla fedakarlık yapmaya zorluyor.İnş. bunun borcu bitince bu arabadan daha iyisini alırsınız.Kiralara ödediğimiz paralarla istediğimiz kaç arabayı alırdık kim bilir.Yeterki kiralardan kurtulalım.Rabbim inş. zamanı geldiğinde istediğiniz arabayıda nasip eder.Önce sıkıntısız borçlarınızı bitirin inş.

Ha maaşallah kocaman yapmışsın helini.Boyuda kilosuda güzel ne yediriyon sen böyle 1 haftada 300 gr.?

sanmıyorum 300 aldığını yaabadiyle tartmış we her tartıfarklı çıkaryo..
ne bulursam weriorum cnm sık yedirmeye çalışıyoruz ama çok iştahsız15,20 gündr..
bazen yiyo bazen yemio
vimin fer demir şurubu we minadex witamin şurubu kullanıyorum

Back
X