- Konu Sahibi minikcadimm83
- #32.901
Ben baştan yanlış seçim yapmışım... Bu aile ne bana değer verdi, ne aileme... Hepsi ayrı telden çaldı söyledi... Ne sözler duydum, duymazlıktan geldim; ne hareketler gördüm görmezlikten geldim... Hatırladıkça sinirim bozuluyor...
Dün akşamki konuda şu: Eşim ve annesi anlaşmışlar; eşim kardeşine borç para verecekmiş; eşim askerden dönünce de kız kardeşi geri ödeyecekmiş... Konu özetle bu...
Bu konu konuşulmuş, faiz oranları hesaplanmış; en son da bana gelmiş... Dün...
O kadar sinirim bozuldu ki, gece 3 e kadar ağladım...
seni bukadar bıktıracak bu kararı aldıracak ne yaşadın tabii bilemeyiz ama kendini üzme bebeğini düşün.boşanmak falan düşünme şimdi bunları.böyle hissettikçe evin içindede soğuk rüzgarlar esecek sürekli canım soğukluk olacak.buda dahada zor olur ikiniz içinde.şuan çok dolu ve kırgınsın anlıyorum.sen sakin kalmaya çalış kendini ve bebeğini düşün dilerim herşey yoluna girer.Kardeş cilve falan boş, bir noktadan sonra adam başa sarıyor... Baştan seni gerçekten sevmediyse, gerisi boş... Ben çok ucuza gittim. Değmezmiş... Dün son nokta oldu... Bebeğim olmasa şu anda boşanma peşindeyim... Karnımdaki bebek tutuyor beni şu anda bu aileyle...
Son düzenleme: