- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.661
teşekkür ederim canım, bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun, ben unutmuştum bile
zemheri fırın tepsisine yağlı kağıt serip, yada tepsiyi yağlayıp mısır ununa buladığın hamsiyeri diziyosun sonra fırında bi güzel kızartıyorsun, neredeyse hiç kokmuyor vede yağda kızartmışsın gibi oluyor. afiyet olsunfırın torbasında hallaç pamuğuna döner o hamsiler sakın yapma, ben yapmadım hiç ama tahminen öyle olur
ayy zemheri bugün dünya öğretmenler günüymüş ,öğretmenler günün kutlu olsun canım
zemheri tek kat diziyoruz balıkları, eğer çok çıtır seviyorsan hamsilerin içini açıp diz, yumuşak seviyorsan kapalı diz, bir kilo bir tepsiye sığıyor zaten kapalı dizince
habere çok şaşırdım, niye böyle bişey yapma gereği duymuşlar acaba, polislerde rotasyonun amacı, çıkar amaçlı mesleğin kullanılmasnı önlemek, yani çevre yapmasın polisler objektif olsunlar diye ama öğretmene gerek varmıydı böyle bişey bilmiyorum, bu altı bölgede doğu batı ayrımı yapılmıştır kesin ve 8 sene şark çok değilmi yaw:26:
ahanda havai fişekler patlıyor dışarıdaama havaya atmıyorlar hükümet konağına doğru bugün burda mahsur kalacaz belliki
sööleyip kaçmıyorum dönünce tüm geçmişi okuyorum bi kere öncelikle canımı hamsi çektirdiniz buralara daha gelmez giip normal balık alıcaz artk
ekspertize ittim sonrada babamlar gelmiş onlarla yeni evime bakmaya gittik eksikler fln neyse gelelim mevzuya anlatmadığım bazı gelişmeler olmuştu yine anlatmayacağım ama bilin ki bizim esele yeniden bi araya gelmemiz imkansız yinede büyük konuşmuş olmayayım adamın geri dönmek isteyip isteediği muallak ama umrumda da deil eskiden kapımda yatsın istiyodum şimdi yatsada yatmasada farrketmez ama babası babamı arayıp taciz ediyo bu konuda ki babam üzülüyo etkileniyo haliyle bide babamlar bana iyi davranınca onlar sanki bana gaz vrip boşanmamıza neden oluyolarmış gibi davrandılar aileme ayrıca bi iş mevzularaı var sudanda hala çalışmakta olan ortağı olduğumuz bi şirket var babam satmak istiyosatmıyolar kapatmak istiyo kapatmıyolar şirketin başındaki eserin amcaoğlu ve bababma acaip terbiyesizlik yapmış iice kangren oldu orası o da ayrıca geriyo öff şu cuma bitirsek de kurtulsak diyorum ama bitmiyo işte bu şirket kapanmadan da bitmez
Uykusuz, yorgun, suratsız bir anneden günaydın :)
Karavana, hakkınızda hayırlısı olsun. Ben geçen hafta seni çok kararlı gördüm ve bundan dönmeyeceğini umuyorum, o adamdan sana koca olmaz.
Mustim, sizin durumunuz daha farklı, benim gönlüm hala sizin bir araya gelmezinden yana. Allah sizin de hakkınızda hayırlısını versin.
Oyun grubu ile ilgili sorulara kısaca cevap vereyim. Bizim grupta şimdilik 3 kız bir Doruk var. Moderatörümüz bir uzman psikolog, onun yönlendirmesi ile anne ya da baba eşliğinde şarkılar söylüyoruz, önceki mesajımda anlattığım türde oyunlar oynuyoruz. Çocukların dikkat süreleri kısa, o yüzden 1 saat sürüyor ve haftada bir gün gidiyoruz. Doruk da diğer çocuklar da şu an tek kalmıyorlar, bu şu an için istenen bir durum da değilmiş. Bizim durumumuz kreş gibi yerlerden farklı, amaç sadece oyun oynamak, yemek yemiyoruz, su dışında bir şey içmiyoruz, zaten bir saat su gibi akıp geçiyor. Doruk oyuna bir süre ilgi gösterip, sonra özgür takılmak istiyor. Ama 22 aylık bir kızımız var, aynı oyunu müthiş bir odaklanma ile yarım saat oynuyor mesela :) Hafta içinde sık sık orada öğrendiğimiz şarkıları söylüyorum, hemen gülüyor, güzel hatırlıyor demek ki :)
Aklıma geldikçe yazarım yine...