- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.601
İnsan bu kadar mı çalışmak istemez yahu :)
Önümde yığın halinde evrak var, bir sürü mail var, ama ben feyzbıkta bir oyuna taktım...
Bir de eve gidince kuzuyu alıp nereye gitsem planı yapıyorum ilaveten.
Bir de oyuncak siparişi verdim.
Günün yarısını bu gubidik işlerle geçirdim, inanamıyorum kendime :)
İnsan bu kadar mı çalışmak istemez yahu :)
Önümde yığın halinde evrak var, bir sürü mail var, ama ben feyzbıkta bir oyuna taktım...
Bir de eve gidince kuzuyu alıp nereye gitsem planı yapıyorum ilaveten.
Bir de oyuncak siparişi verdim.
Günün yarısını bu gubidik işlerle geçirdim, inanamıyorum kendime :)
ohhh sefam olsun bosnacım
bugün boş boş oturdum bendehastayım diye izin verdim kendime
sende gez doruk paşamla doya doya, boşveeeer işi gücü
musticim soğuk algınlığı:2: halsizlik, hapşırık, tıksırık, ve aksam mı akmasam mı diye kararsız bir burunkeyifsizim biraz ondan,amaaan boşver önemli değil yani canım sıkılıyor ,eve gidip mertoyu öpmek istiyorum ama dr yasakladı onu öpmemi üç gündür eziyet çekiyorum mertoyu öpmemek için kokusuna hasret kalmışım gibi ama öpmüycem benim yüzümden bidaha hasta olmasın kuzucuk
KIZLAR AFFINIZA SIĞINIYORUM
BALIKLAMA DALDIM BU ARABAYI ALMAK İSTİYORUM NE DERSİNİZ?
Hepsiburada.com : Denver Cars Strawberry 300 Kumandalı Akülü Araba 6v (Pembe) | Anne / Bebek / Çocuk
çok güçük değil mi canım yaww almışken biraz büyük al şöyle 5-6 yaşlarına gledikerlinde daha eğlenceli oynayacakalr sonuçta ??
günaydınlar
azemheval arabayı bende küçük buldum, arkadaşların çoğu daha büyüklerinden aldı, bozmazlarsa uzun yıllar binilirb-im deki laptoplar çok kaliteli oluyor, merto kırmasaydı biz bi değişiğini almıştık çok güzeldi ve ışıklısı hiç gelmemişti, merto bayılacak
Günaydın dayak yiyen anneler
Kero da kafasını çevirse çeneme vuruyor,elini kaldırsa gözüme giriyor, bigün oynarken topuğuyla tam gözümün ortasına bi tekme atmıştı kör oldum diye bi süre gözümü açmaya korkmuştum,bu kadar denk gelmesi de trajikomik oluyor.
Musti eğitici oyuncak falan demişsin, ben en son lego aldım seviyor onlarla oynamayı, eşyalar,hayvanlar,meyveler vs kitaplar almıştım uzun zaman önce, şimdi onları açıp bakıyoruz,onun haricinde diğer oyuncaklarıyla hala oynuyor ben de ek bişey almıyorum, oyun hamuru düşünüyordum ama kesin yemeye kalkar diye vazgeçtim, kuzeninin boyalarına da pek ilgi göstermedi o yüzden boya da almıyorum şimdilik