2010 Mart Anneleri Buluştuuu!!!

Tüm yorumlar için teşekkür ederiz arkadaşlar, gerçekten çok keyifli bir gündü ve arkadaşlarında dediği gibi Armada hiç yaşamadığı bir şaşkınlığı yaşadı heralde o gün, hatta soranlar bile oldu, aaa hepinizde hamile misiniz, nasıl denk getirdiniz, nerden tanışıyorsunuz v.s. gibi sorular geldi...

Fty canımcım, diğer resimleri, mail adresini at bana özelden sana göndereyim, bende senin tek olan bir resmin daha var.

eveeet eveet kesinlikle fty benden daha cadıymış...
ya sen bana niye cadı dedinki hem ben cadıyım demedimki siz yakıştırdınız nabimmm...
sen hem cadısın hem deli....
nası aldın çikilata sosunu helal sana...

ben cadiyim valla. bunu herkesler soyler. yani benim yakistirmam degil cevremdekilerin yakistirmasi.
istedigin cikolata sosu olsun alirim. :)) ama bi kendime alamadim. bi gunde 1 cadilik 2. cisi sokmuyor:))))))

wayy be çok güzelsiniz hepiniz maşallah... dilacım sna sarı saç gitmiş kesinlkle değiştrme derim:KK66:

kız dila sen karar vermemiştin hani nilüde senin bebişin adını yazmamış ben neden bilmiyorumkismile

hepiniz çok tatlısınız maşşallah güzel annelerimize ve bebişlerimize.:nazar:
keşke hepberaber buluşp tanışma fırsatımız olsaydııı...

yaz simenayla dilanın fıstıklara biz ftyle talibiz sakın asılmasın oğluşun kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederiz sen balıkesirdesin tabiş yokmu hamiş ordan

buda bendei resim

Eklentiler

• $minikler.jpg
    $minikler.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 84
yaz simenayla dilanın fıstıklara biz ftyle talibiz sakın asılmasın oğluşun kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederiz sen balıkesirdesin tabiş yokmu hamiş ordan

evet evet biz talibiz. baskasina izin vermeyiz. simdiden ayarlayalim zaman belli. ilerde bulmakta gucluk cekeriz.
mutlucum ellerine saglik fotolar ne guzel olmus. :))))

masallah kızlar hepinizeeee :nazar:
cok guzelsiniz hepinizde...
keske bizde olabilseydik... :1rolleyes:

evet evet biz talibiz. baskasina izin vermeyiz. simdiden ayarlayalim zaman belli. ilerde bulmakta gucluk cekeriz.

Mutlucum, süper olmuş ellerine sağlık, bu arada benim kızımın talibi pek çok, çevremdekilerin hep oğlu olduğu için, kızımız kıymette, duyurulur, öyle ha deyip alamazsınız benim İklim' imi :))

kızlar dördünüzede kocaman maşallah çok tatlı görünüyosunuz rabbim nazarlardan korusun...

Akşamı zor ettim valla eve gelip fotoğraflarınıza bakabilmek için...
Hepiniz çok hoş, çok tatlı çıkmışsınız, çok da güzel bir gün geçirmişsiniz.
Size de bebişlerinize de maaşallah, Allah nazardan saklasın...

sizi gidi talı şişko koca göbekli güzel anneler ne tatlısınız maşallah hepinize ve bebişlerinize belli çok güzel bi gün olmuş nazar değmesin bu güzelleree:nazar:

Mutlucum, süper olmuş ellerine sağlık, bu arada benim kızımın talibi pek çok, çevremdekilerin hep oğlu olduğu için, kızımız kıymette, duyurulur, öyle ha deyip alamazsınız benim İklim' imi :))

ne demek rica ederim
biz kerttik onları fty ile artık çok geç simenay kaydirigubbakcemile5
çok teşekkür ederiz kızlar ya sıradan 4 tane hamile işte süslenmişlerde güzel görünüyolar bayanssulusmile

Dila , Mutlu ,Fty, simenay süpersiniz...Allah nazardan saklasın.. 4 göbüş yan yana süper görünüyor..:)))
FTY cim hayırlı olsun canım. ıkli,m kızımızısenin oğlana kertmişsiniz...:))) Hep böyle yüzünüz gülsün inşallah... Darısı istanbul annelerine.....

Dila , Mutlu ,Fty, simenay süpersiniz...Allah nazardan saklasın.. 4 göbüş yan yana süper görünüyor..:)))
FTY cim hayırlı olsun canım. İkli,m kızımızısenin oğlana kertmişsiniz...:))) Hep böyle yüzünüz gülsün inşallah... Darısı istanbul annelerine.....

ee iki kız iki erkek olunca göbüşlerde eşitlendi durum haliyle otomatik olarak bebişler kertildi...
fty ninki sarışın mavi gözlü olursa kızımı ona vericem sarışın hastasıyım..kocayı öyle bulamadım damat bari öyle olsun.

X