2010 Mart Anneleri Buluştuuu!!!

Ayyyyy sizi görünce keşke gelseydim dedim ama ben fazla ayakta durunca afedersiniz şeyim zonklamaya başladı.Sizdede oluyormu bilmem.Yarım saatten fazla ayakta kalamaz oldum.... Korkuyorum valla...
Bu arada inş. bebişlerimizlede bir buluşma ayarlarız değilmi kızlar?Hem havalarda düzelmiş olur yaza daha iyi olur....

Dila ben sende göbüş falan göremedim.Yanlaramı dağıldı canım senin göbüş?Fty gayet fit görünüyorsun maaşallah... mutlu pembişler çok yakışmış.Simenay sende çok hoşsun canım....

kızlar çokkk tatlısınız yerm sizleride göbüşlerinizi de
peki şimdi bu fotoda kim kim?:))))))

ee meg okadar ısrar ettik gel diye kaldıramadın totonu bizimde bir sürü problemimiz vardı ...hele fty tuvaletten çıkamamış yazık 5-10 dk gecikti.birbirimizi görünce ağrıları problemleri unuttuk hiç yerimizden kalkmadıkki zaten yedik içtik sohbet ettik...
bi alt kata inip mother a baktık sadece...
ya evet benim göbüş biraz az geldi banada ama mutlu zaten 4 hafta sonra doğuracak onunki erken erken gidiyomuş simenayla bir iki hafta aramız var...fty ninki erkek zati öne öne...
onlar benden accık ilerdeler...
bende onlardan aldığım gazla saba yumurta ve pekmez yedim öykkkk...
asinazcım ilk sayfada hepsini yazdım tekrar tekrar yazmak istemedim hayatım...ama turkuaz şallı olan benim...
kahve rengi giyinen simenay..pembeli olan mutlu...saçaklı siyah olanda fty
...:CüvCüv:

ee meg okadar ısrar ettik gel diye kaldıramadın totonu bizimde bir sürü problemimiz vardı ...hele fty tuvaletten çıkamamış yazık 5-10 dk gecikti.birbirimizi görünce ağrıları problemleri unuttuk hiç yerimizden kalkmadıkki zaten yedik içtik sohbet ettik...
bi alt kata inip mother a baktık sadece...
ya evet benim göbüş biraz az geldi banada ama mutlu zaten 4 hafta sonra doğuracak onunki erken erken gidiyomuş simenayla bir iki hafta aramız var...fty ninki erkek zati öne öne...
onlar benden accık ilerdeler...
bende onlardan aldığım gazla saba yumurta ve pekmez yedim öykkkk...
asinazcım ilk sayfada hepsini yazdım tekrar tekrar yazmak istemedim hayatım...ama turkuaz şallı olan benim...
kahve rengi giyinen simenay..pembeli olan mutlu...saçaklı siyah olanda fty
...:CüvCüv:

Yaa ne desen haklısın valla.Benim kociş o gün evde duracaktı güya.Kızılaya gitti bilseydim onun böyle yapacağını gelirdim inan.Ben o evde yalnız kalmasın diye beklemiştim.Neyse inş. bir dahaki sefere bebişlerimizle olan buluşmaya gelirim... Bu arada diğer kızların doğumuna az kalmış hakikaten...
Bende sen gibi yeni yeni kahvaltılarda pekmez yemeye başladım.Kesin dobiş olacam son ay bu yüzden...

kızlar hepinize teşekkür ederiz
demekki bizi beğendiniz zemuszemus boshayallersmile sizde gelseydiniz bizlerde sizleri görürdük
bende ctesiden bu yana baya ağırlaşmaya başladım galiba çok yiyoyum cokacimcoook
dila aferim sağlıklı beslenmeye devam resimeler için teşkkürler bende alayım buradan

bebişlerimize alışveriş yapıyomuş gibi yaparken ehee...baktık ama yalan yok soldan sağa fty,simenay,mutluuuu
dsc01591r.jpg
dila burada güzel yakalamışsın sositososito bende bi alttaki resimde sizi güzel çekmişim ama sanki dila değil erol atar kaydirigubbakcemile3 :lepi: kaydirigubbakcemile3

ah ah ahhhhhhhhhhh,.kıskandım yaf,.:kedi:ne olcık,..büyükşehirlerden birisinemi taşınsam nedirboshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

ah ah ahhhhhhhhhhh,.kıskandım yaf,.:kedi:ne olcık,..büyükşehirlerden birisinemi taşınsam nedirboshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

gel kuzucumm yaaa kıyamam....
kız mutlu adamlar nası bakıyodu biz resim çekerken hehe...

Ben diğer tarafa koymuştum resimleri ama burayada koyayımda bakın, bunlarda benim fot. makinamdan çıkanlar :))

selam arkadaslarim... :)))) gercekten cok guzel bir gun gecirdik. sahsen kendi adima soyliyim vaktin nasil gectigini anlamadim bile. birden dagilma zamanimiz gelmis:))) hepsi cok seker insalar ayri ayri. umarim tekrardan gorusme sansini yakalayabiliriz. hamile veya bebislerimizle hic farketmez.
dila zannedildigi gibi cadi biri degil arkadaslar. ben ondan daha cadiyim valla. :))))) :eek:
kizlar fotolar icin cok tesekkurler ama sanki daha cok cektirdik gibi gelmnisti bana :)))
bu arada super cikmisiz. oglum bile heyecanlandi fotolara bakarken :)))
kizlardan biriyle oglumu besik kertecem ona gore artik hanginiz gonullu olursaniz. olmadi zorla aliriz :))))) mutlu sende :)))

yorum yazan herkese cok tesekkurler. keske hepimiz ayni sehirde olsak da soyle 30 -40 hamile bulussak hahahha ne kadar komik olurdu. insanlar sankinlik korku hepsini bir arada yasarlardi herhalde. 4 kisiyle bile armadanin gozdesi olduk valla. insanlar gozlerini ayiramadilar bizden. :lepi:

Son düzenleme:
WALLA SÜPERSİNİZ KIZLARRRRR
MAŞALLAH 41 KERE NAZAR BONCUKLARINIZI YANINIZDA TAŞIYIN BAK SİNEMAY DİKKAT ET KENDİNE KARIŞMAM SONRAalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:nazar:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

eveeet eveet kesinlikle fty benden daha cadıymış...
ya sen bana niye cadı dedinki hem ben cadıyım demedimki siz yakıştırdınız nabimmm...
sen hem cadısın hem deli....
nası aldın çikilata sosunu helal sana...

nazar değiyor galiba dikkat edelim dermişim bende dün o kadar çok yemişimki kıpırdayamadım bile
milletde sanki ilk defa hamile görüyormuş gibi bakıyor oo bu senede doğum patlaması yaşanacak demişlerdir kaydirigubbakcemile5

nazar değiyor galiba dikkat edelim dermişim bende dün o kadar çok yemişimki kıpırdayamadım bile
milletde sanki ilk defa hamile görüyormuş gibi bakıyor oo bu senede doğum patlaması yaşanacak demişlerdir kaydirigubbakcemile5

Evet buna bende katılıyorum.Sanırım bu sene doğum patlaması yaşanacak.Her yerden hamile haberleri geliyor.Maaşallah tüm hamişlere... Doktorlar bu sene bayağı tecrübe edinecekler demekki...

kesinlikle öyle düşünmüştür gören insanlar sırnaşık şey

maşaallah kızlar çok güzel bir gün geçirmişsiniz :nazar:

X