- 6 Ağustos 2009
- 901
- 0
- 43
armada fıstığım yaa....gel gezdirelim..senide andık buluşmada...
doğurunca gelcem anacım çok özledim yaw :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
armada fıstığım yaa....gel gezdirelim..senide andık buluşmada...
Ayyyyy sizi görünce keşke gelseydim dedim ama ben fazla ayakta durunca afedersiniz şeyim zonklamaya başladı.Sizdede oluyormu bilmem.Yarım saatten fazla ayakta kalamaz oldum.... Korkuyorum valla...
Bu arada inş. bebişlerimizlede bir buluşma ayarlarız değilmi kızlar?Hem havalarda düzelmiş olur yaza daha iyi olur....
Dila ben sende göbüş falan göremedim.Yanlaramı dağıldı canım senin göbüş?Fty gayet fit görünüyorsun maaşallah... mutlu pembişler çok yakışmış.Simenay sende çok hoşsun canım....
kızlar çokkk tatlısınız yerm sizleride göbüşlerinizi de
peki şimdi bu fotoda kim kim?:))))))
ee meg okadar ısrar ettik gel diye kaldıramadın totonu bizimde bir sürü problemimiz vardı ...hele fty tuvaletten çıkamamış yazık 5-10 dk gecikti.birbirimizi görünce ağrıları problemleri unuttuk hiç yerimizden kalkmadıkki zaten yedik içtik sohbet ettik...
bi alt kata inip mother a baktık sadece...
ya evet benim göbüş biraz az geldi banada ama mutlu zaten 4 hafta sonra doğuracak onunki erken erken gidiyomuş simenayla bir iki hafta aramız var...fty ninki erkek zati öne öne...
onlar benden accık ilerdeler...
bende onlardan aldığım gazla saba yumurta ve pekmez yedim öykkkk...
asinazcım ilk sayfada hepsini yazdım tekrar tekrar yazmak istemedim hayatım...ama turkuaz şallı olan benim...
kahve rengi giyinen simenay..pembeli olan mutlu...saçaklı siyah olanda fty...:CüvCüv:
dila burada güzel yakalamışsın sositososito bende bi alttaki resimde sizi güzel çekmişim ama sanki dila değil erol atar kaydirigubbakcemile3 :lepi: kaydirigubbakcemile3bebişlerimize alışveriş yapıyomuş gibi yaparken ehee...baktık ama yalan yok soldan sağa fty,simenay,mutluuuu
ah ah ahhhhhhhhhhh,.kıskandım yaf,.:kedi:ne olcık,..büyükşehirlerden birisinemi taşınsam nedirboshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
ah ah ahhhhhhhhhhh,.kıskandım yaf,.:kedi:ne olcık,..büyükşehirlerden birisinemi taşınsam nedirboshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
kızlar hepinize teşekkür ederiz
nazar değiyor galiba dikkat edelim dermişim bende dün o kadar çok yemişimki kıpırdayamadım bile
milletde sanki ilk defa hamile görüyormuş gibi bakıyor oo bu senede doğum patlaması yaşanacak demişlerdir kaydirigubbakcemile5
kesinlikle öyle düşünmüştür gören insanlar sırnaşık şeykızlar hepinize teşekkür ederiz
nazar değiyor galiba dikkat edelim dermişim bende dün o kadar çok yemişimki kıpırdayamadım bile
milletde sanki ilk defa hamile görüyormuş gibi bakıyor oo bu senede doğum patlaması yaşanacak demişlerdir kaydirigubbakcemile5