2010 Mart Anneleri Buluştuuu!!!

dila06

nazlıyım çok nazlııııı
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
2.120
1
biz yedik allah artırsın sofrayı kuran toplasın...
bu sefer şeytanın bacağını kırdık...
kendi adıma konuşayım çok çok keyifli bir gün geçirdik...
resimlerdende anlayacağınız üzere yedik içtik gezdik...Birbirimizide çok sevdik...
görenler maşallah desin kaçıranlar üzülmesin böyle giderse sık sık biraraya geliriz...resimler bitti diyene kadar yorum yapmayın olurmu az buçuk beceriksizimde...

dsc01585tl.jpg

eveett soldan sağa tıkınırken anneler...
dila06 (bennnn)
pembiş olan şeker mutlu03
yanındaki bıcırık fty
en sondaa simenay...
janlarım.geliyooo bekleyin

dsc01589uw.jpg

sevgili fty cim bize hediye getirmiş nazar değmesin diye (pek bi düşüncelidir)
yaa mutlucuğum senin hediyeleri çekmemişiz tatlı yerken kanyamış araya pardonnn...
soldan sağaaa
simenay,dila,mutluuu

maşallah kızlar ne güzl görünüyorsunuz..Allah muhabbetinizi bozmasın

bebişlerimize alışveriş yapıyomuş gibi yaparken ehee...baktık ama yalan yok soldan sağa fty,simenay,mutluuuu
dsc01591r.jpg

eeeeee burdadaaa soldan sağa fty,simenay beennn....
dsc01592pq.jpg

resim çektirmek için birini bulmak çok uzun sürdü yorulduk beaaaaa....şindiii bu son yazışım ezberlediniz artık soldan sağa fty,simenay,beeenn,mutlu03
dsc01596wi.jpg

buda son darbe ee yedik içtik tatlısız olurmu hiççç...fty cim sağolsun bana torpil yaptırdı...
çok eğlendim valla....kıslar en kısa zamanda yine buluşmak dileğiyle hepinizi öpüyorum çokkkk....birdahaki buluşmaya kadar bizden bukadarrrrr....dilerim bebiklerimizlede buluşmak nasib olur...
dsc01597n.jpg

ohhh maşallah yediniz içtiniz afiyet olsun muhabbetinizde ...Hepiniz birbirinizden şekersiniz ahhh keşke buralarda olsanız yine hep beraber olsak ....Nasip hayırlısı gönüllerimiz bir olsun yeter:nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

hepinizede 41kere masallah
nazar deymesin güzeller güzelli annelere ve bebislerine
okadar sekersiniz ki
allahim nazarlardan korusun sizleri
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sag salim meleklerinize kavusun insallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cok ama cok anlamli bir bulusma olmus bayildim ya

o gülen yüzleriniz hic solmasin
dostlugunuz
bulusmalariniz da eksik olmasin insallah

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

maSALlahh cok guzelsinizz hanimlar.. Allah bebislerinizi hayirli hayirli kucaginiza almayi nasip etsin:emir_bebek:

güzel dilekleriniz çok çok teşekkürler (amiiiiiiinnnnnn)...
bizim kızlar uyanmamış herhalde hiçbirinden ses soluk yok.

maşallah kızlar hepiniz birbirinizden güzelsiniz:nazar: göbüşlere de maşallah:nazar:

Ayyyyy sizi görünce keşke gelseydim dedim ama ben fazla ayakta durunca afedersiniz şeyim zonklamaya başladı.Sizdede oluyormu bilmem.Yarım saatten fazla ayakta kalamaz oldum.... Korkuyorum valla...
Bu arada inş. bebişlerimizlede bir buluşma ayarlarız değilmi kızlar?Hem havalarda düzelmiş olur yaza daha iyi olur....

Dila ben sende göbüş falan göremedim.Yanlaramı dağıldı canım senin göbüş?Fty gayet fit görünüyorsun maaşallah... mutlu pembişler çok yakışmış.Simenay sende çok hoşsun canım....

kızlar çokkk tatlısınız yerm sizleride göbüşlerinizi de
peki şimdi bu fotoda kim kim?:))))))

ay çok tatlısınız
ne güzel 4 göbişli buluşmuş
inş. bebişlerlede buluşmanız nasip olur
şubat annesi olaraktan öpüyorum hepinizi nanaktan

X