2010 Lise Mezunları Paylaşım Alanı

Arkadaşlar nasıl özelikle deneme testlerinde tarih inkilap coğrafyada nasıl yanlışlarınız çıkıyormu kaç yanlış yapıyorsunuz genelde ben okadar çalışıyorum gene yanlışlarım çıkıyor niye bilmem türkçede yazım yanlışı noktalama işaretleri vs nasıl matametikten kaç net çıkarıyorsunuz

konu başlığı deyince neyi kastettin arkadaşım bir sürü konu var çünkü arkadaşlar nasıl çalışmalar bittimi konular deneme testlerinde kaç puan alıyorsunuz

Türkçe konularını bitirdim ben. coğrafyanın sonlarına geldim. tarihten osmanlı tarihi bitti. inkılap tarihine geçtim. anayasa hiç başlamadım. matematikten ilk konuya çalışabildim sadece deneme sınavlarına hiç girmedim. bi dersaneye gitsem, sadece sınavlar için alırlar mı beni? yoksa öğrencilerimiz sınavlarımıza girebilir mi derler?

SEN BAYA ÇALIŞMIŞSIN GERÇİ DENEME SINAVLARINI DERSANEDEN YAPMANA GEREK YOKKİ PİYASADA BİR SÜRÜ DENEME TESTLERİ ÜZERİNE KİTAPLAR SATILIYOR ONLARI KULLANABİLİRSİN.Olmazsa dersaneyede sor ayrıca türkçe ile matamatikte nasılsın ikiside bana çok zor geliyor

merhaba bende lise mezunu olarak giricem hatta düz lise malesefçalışıyorum aslında türkçe bitti bitek onu full yanlışsız yapıyorum,,tarih bitmesine rağmen yanlışlarım çıkıyo ikilemde kaldığım cvplar oluyo hep onlar yüzünden yanlışım çıkıyo coğrafay bitti sayılır iki konu kaldı testlerden 70 alabiliyorummatematik hiç çalışmadım yapamıyorumda zaten anayasayada sınava yakın sıkı çalışıcam çünkü unutuyorumanlıycağınız bende durumlar vahim..allah yardımcımız olsun hepimizin.

ben girdim kpss ye ve gözlerime inanamadım resmen görevli memur soruları çözdü sınava girerken tanıyıp konuştuğu bayana gidip sınav esnasında yanıtlayıp çözdüğü soruların cevaplarını kadınınkileri sildi ve kendi soru cevaplarını işaretledi o dakkadan sonra zaten sinirlerim bozuldu ve hiç birşey yapamamak beni üzdü sözde yaşları büyük adaylardan puanı ne olursa olsun alıncaktıo ama malesef olmadı

matden en fazla 10-15 net cıkarabliyorum. tek kötü olduğmda zaten mat.
türkçe ful. tarih 32netten asağı düşmedm hiç,coğrafyadan ya 1 yanlışm ckıyo ya hiç çıkmıyo.
vatandaslıkdan 2-3 yanlış cıkıyo genelde. bana 90 net yapsam yetiyo atanmam için,şu anda Allah'ıma cok şükür 115lere cıkıyorum.bu da 85 puan civarı ediyo.

zemuszemusArkadaşlar dün deneme sınavına girdim dersanede 93,486 puan aldım

selam tekrar...
tarih coğrafya türkçeyi hallettim.
artık onlardan sadece İhtiyaç ın TAHMİNMATİK diye bir soru tahmin kitabı aldım oradan çözüyorum.
YEDİİKLİM den çalıştım konulara. Fena değildi.
Anayasaya başlamayı planlıyorum bu 2 gün içinde. İçimden gelmiyor ezberlemek.
Matematiği şıklardan gide gide çözüyorum ama çok ümidim yok. Geometri falan çalışmadım.
Hayırlısı artık...

arkadaşlar sınav ertelendi biliyorsunuz bu bizim için iyi oldu aslında çalışmak için biraz daha zaman kazandık. bu süre içinde günlük çalışmalarımızı yazalım hem birbirimizi motive etmiş oluruz. ben bugün inkilap tarihinden 2 ünite çalışıp konu testlerini çözdüm. türkçe den ise 30 soru çözdüm

ne zamana ertelendi ki
ben ertelendi dedikleri günden beri çalışmıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…