2010 Lise Mezunları Paylaşım Alanı

150 soru çıkıyor 93-95 puan için 135 net gerekiyor en az

KPSS ÖNLıSANS VE ORTAÖĞRETıM - Matematik :38 soru
Türkçe :37 soru
Tarih :37 soru
Coğrafya :23 soru
Vatandaşlık:15 soru
benım bıldıgım bu belırteyım ....

Son düzenleme:

bende bilmiyodum şimdi daha iyi anladım..teşekkürler. ben daha başlamadım önce bi kitap almam gerekecek herhalde

ama puanlama mesleğe göre değişiyo canım.hemsireler 65l falan atanıyo,laboratuvarcılar 75le.
öğretmenlerin en az 90çekmesi lazım gibi... ne olarak atanıcağına ve acılan kadro sayısına bağlı puanlar.çok alım olcaksa 3-5 puan düşebiliyo

Tşk. ederim.. a Fountaın yerimseniben
Bu matematik beni deli ediyor ya.. şuna bak 38 soru .. kötükedihüso

ben düz lise mezunuyum..bilgisayar sertfikam var MEBden onaylı 180 saatlik.
ben 2001 ve 2319 kodlu yerleri tercih etme hakkına sahibim
düz lise mezunu olarak bilgisayar sertifikamla 6225 kodul yeri tercih etme hakkına sahipmiyim??
lütfen cevap verin..
kılavuzu inceledim bişey anlamadım

benım bıldıgım su sertıfıkan varsa tercıh edebılıyorsun bılgısayar bılgısı olan demek yanı sonucta kardesım de bende tercıh edıyoruz o duz ben meslek lısesı ornegın

arkadaşlar bende tarih kitabı var elimde ama çalışmama rağmen zorlanıyon bir yayınevinin kitabı sırf tarih o kitap bana yeterli değil gibi geliyo siz hangi kaynaktan çalışıyorsunuz tarihe sorularını gene yapamıyom çalışmama rağmen kitapmı yeterli değilki

asyanur yargı yayını var bende sadece almadım tekrar 2008 baskı

bu konuya bende abone olayım 2006 da girdim 76 aldım amma hizmetli kadrosuyla biryere yerleşmek için bile 90 küsür almak gerekiyor hade azim ettik çok çalıştık diyelim bu seferde bir çok kurum 30 31 yaşından gün almamış olacak dicek bu seferde iyice tepem atcak olan bizim paraya olcak yani yinede haberim olursa başvuru yapıp gireyim sınava devlet utansın ben napayım

2008 baskı yargımı var sende bendede var o kitap bana yeterli gelmedi konuları tam varmemiş tarihtede coğrafyadada başka kaynak elinde varmı senin metametikten fazla yapamazsak alamayızmı 80 falan arkadaşlar

aslısah hosgeldın tabıkı demek de fayda var kesın ıyı not alıcam dıyemıyoruz yargı var bende sadece netten de bakıyorum

kızlar bende ilk defa grcem de birinci bölüm ikinci bölüm demişsnz ne onlar?1.blmde ne çıkıo 2.blmde ne?bide kayıt zamanı nerden başvuru yapıorz internet üzerindn mi?

arkadaşlar bende 2006 yargı var sizce çok mu eski yani çok mu değişmiştir soru tarzları ve genel kültür iyi değil benim onun için nelere çalışmak gerekiyo her gün gazete ve haber takip etmek mi

kızlar ben 2006 yılında girdim liseyi bitireli 11yıl olmuş düşününCADIARZU, yargının kitabına şöle bi 2 ay kadar göz attım 76 aldımyerimseniben demek çalışsam öss yede girecem kaydirigubbakcemile3 bence yargı çalışana yeterli

benımde lıse bıtelı 10 yıl oldu kpss hıc hazırlanmadım 62 almıstım en son ılk kez hazırlanıyorum ama burda hıc kımsenın zekası calısması aynı olmaz ama calısırsak ve ınanırsak ıyı bır not alırız allahın ıznıyle

bende yargıdan memnunum ama bıtırınce soru bankası alırım ıse gırersem calsımam bıraz daha zor olacak aöf de var benım

Arkadaşlar sosal ve türkçede iyi yapsak matemetik hiç yapamazsakta 75 veya 80 alırmıyız kaç alırız ya baya matematikte kötüyümde ondan sordum

Çocuk gelişiminden gireceğim.Olabildiğince iyi olup çok fazla net çıkartmalıyım.85-90 alıp anca atanırım.Herkese kolay gelsin.Dersaneye de yazıldım.Uğurla hazırlanıyorum.Bir tarafdanda Fem yayınlarından çalışıyorum.Çocuk gelişiminden başvuracak varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…