2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

yaa of kızlar calısamıorum yaa basına oturamıorum birde bu program geliştirmeye nasıl calısonuz yaa bana gaz verin gızlaarr

kızlarrr nerelrdesınzz

mor salkım cnm senın bölumun ne.ben henuz program gelştrme calşmıyorm ama.egıtımde bence en zor program gelıtrme bence özet cıkarark calıs derım

kızlar matematıkten 160 soru çözdum bıraz dınlenıcem

süpersin canım seni tebrik ederim.çok azimlisin.ben bugünde gidemedim dershaneye daha da oturamadım.
haftayada banka sınavı var.
senin azmine hayranım nasıl beceriyosun
programlı mı çalışıyosun saatli falan yoksa sıkılana kadar mı

iyi akşamlar kızlar iki gündür giremiyordum ama dersleri ihmal etmedim yavaş da ilerlesem devam ediyorum dün matematikten özetlerimi bitirdim bugünde matematikten 100 soru çözdüm biraz mola verdim şimdi birazdan başlarım tekrar videolara devam edicem köklü sayılardan çok boşum çıkıo mafoldumben tekrar etmem lazımm

dlkcı matematıge nasıl calısıyorsıun ve nerdesın matematıkte

ve matematıgın nasıl

kızlarrr nerelrdesınzz

mor salkım cnm senın bölumun ne.ben henuz program gelştrme calşmıyorm ama.egıtımde bence en zor program gelıtrme bence özet cıkarark calıs derım

edebiyat tatlım yaa çalışamıom yaa oturamıom basına bi türlü ya napacam ben yaa nasıl özet cıakracam yaa of canım sıkıldı bi sürü şey var içlerinden hangisini secip çalışacagıma karar veremiom

başakcım teşekkür ederim valla desteklenmek iyi geldi :))

meldafsar
yarınki sınavında başarılar canım Allah zihin açıklığı versin

meldacım çok teşekkür ederim sana da :)) Buarada geçmiş olsun..
Sen bebiş bekliosun cnm dikket et kendine ve de bebişine..
Gerekirse bol bol dinlen, bünyeni zayıf düşürme sakın!!
Biliosun zayıf bünye yenik düşüo her hastalığa!!
İnşallah daha iyisindir şuanda?

Benim ales fena sayılmazdı ama daha iyi olabilirdi..
Açık ve net bir şekilde gördüm ki çalıştıklarım hiç bir şey
ve hiç bi işe yaramamış
bir düzen ve hız olmadıkça olmayacak bu iş
o nedenle kpss ye çalışma şeklimi değiştireceğim
bakalım biraz güvenim sarsıldı halkbankası sınavına dair
sadece matematik ve türkçe sorulan sınavda dökülürsem
o konuların altından nasıl kalkarım bilemedim
ama tabiki elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcam o ayrı..
Hepinize yi akşamlar, yarın görüşürüz..

özgecıım moralını bozma allah saglık verdıkce herseyın üstesınden gelırız allah calısanın emegını muhakkak verır ama bak cok da berbat gecmemıs ben de bıraktım calısmayı baya oldu bırakalı

teşekkür ederim canım.bugün dah iyiyim.dinleniyorum baya canım bu aralar
çalışmaya başlıcam artık
sende hiç moralini bozma elinden geleni yaptın.haftaya şu banka sınavını da atlatınca bizde artık kpss ye yöneliriz iyice.

kızlar giremedim bir türlü internete,bugün de ales vardı hiç çalışmadım ders falanmafoldumbenşimdide tezime bakıyorum.

herkese meraba kaç gündür hastayıdm cuma işede gelmedim çalışamadım öğrenmeyi bitircektim ama bugüne sarktı ama yinede iyi gidiyorum yalnız tarihe başlamam lazım bi an önce o çok zor geliyo yarın başlarım inş
başakcım sen konu olarak nerelederdesin öğrenme soru çözümüne devammı tarih yada başka bi derse başladınmı mat dışında
tarihe nerden başladınız kızlar nasıl çalışıyosunuz

cnm ben dershaneye gidiyorum ilk konudan başlattılar tarihten.fakat 2008 de girdiğimde osmanlı kültür uygarlıktan başlamıştım.kurtuluş savaşı dönemine çok ağarlık vererek çalışmıştım.son 1 ayda ilk 2 konuya bakmıştım.30 sorudan 26 doğru yapmıştım bu yöntemle.

pikolatacım nolur bana tarıh konusunda yardım et nasıl baslıyım tarıhe

cnm tarıhe nasıl baslıcaz ya

ben matematıge basladm öğrenme psıkoljsını özetını bıtrelı baya olmustu davranıscı öğrenmenın sorularını da çözmustum ama bilişssel öğrenme ile duyussal öğğrenme kaldı özetı onceden bıtmıstı ama tekrraaı ve soruları kaldı matematıge baslayınca

cografyadan da yerel saatlerı nasıl ayırıyorsunuz puf noktanız var mı ,enlem-boylamla alakalı olarak..

kuzeyde guneyde doguda ileri batıda geri cart curt :bbo:

aynı gidiyoruz seninle hemen hemen benimde bitiyo soru çözümüne geçicem sen bayaa bi soru çözdün tabii bu arada ne güzel duyuşsal öğrenme ne bu arada canım yediiklimin kitabından çalışıyorum en son nörofizlojiki almış tutum davranışların etkisi filan var omu oluyo insancıl ve piaget vygotskyi almamış bu kitap belki gelişimde detay vardır ben gelişmie başlııcam bundan sonra bayramda bir iki soru bankası almayı düşünüyorum bakalım

coğrafyaya henüzz hiiçç başlamadım yerel saatler fian hiç hatırlamıyorum sumakcım bilemiiicem ben

pikolata çok iyi yapmışsın senin branş neydi bende bi yerlerden başlııcam artık 2.selimden belkide bakalım önceki notlarıma bi bakmam lazım

ders çalışmaya başladım yeniden osm kurulş ve yükselişini bitirdim özetimi çıkardım sorularımı çözdüm
tv de gezerken z tv diye bi kanal var baktım beyazıtı anlatıyo öss tarih o konuyu çalıştımya ilgimi çekti seyrettim çok kısa sürüyo ama tekrar için iyi bence güzelde anlatıyolar siteside var baktım şimdi hangi saatte ne var diye siteden önceki dersleride izlene biliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…