2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
Edebiyat Felsefe Beşeri ve Tarih Fakülteleri Yabancı Diller Y.O Arap Dili ve Edebiyatı Lisans
Edebiyat Felsefe Beşeri ve Tarih Fakülteleri Yabancı Diller Y.O Alman Dili ve Edebiyatı Lisans
Edebiyat Felsefe Beşeri ve Tarih Fakülteleri Yabancı Diller Y.O Fransız Dili ve Edebiyatı Lisans
Edebiyat Felsefe Beşeri ve Tarih Fakülteleri Yabancı Diller Y.O İngiliz Dil Bilimi Lisans
Edebiyat Felsefe Beşeri ve Tarih Fakülteleri Yabancı Diller Y.O İngiliz Dili ve Edebiyatı Lisans
Edebiyat Felsefe Beşeri ve Tarih Fakülteleri Yabancı Diller Y.O İspanyol Dili ve Edebiyatı Lisans
Edebiyat Felsefe Beşeri ve Tarih Fakülteleri Yabancı Diller Y.O Rus Dili ve Edebiyatı Lisans
Edebiyat Felsefe Beşeri ve Tarih Fakülteleri Yabancı Diller Y.O Mütercim-Tercümanlık Lisans
Edebiyat Felsefe Beşeri ve Tarih Fakülteleri Yabancı Diller Y.O Mütercim-Tercumanlık(Fransızca) Lisans
Edebiyat Felsefe Beşeri ve Tarih Fakülteleri Yabancı Diller Y.O Mütercim-Tercumanlık(İngilizce) Lisans
Edebiyat Felsefe Beşeri ve Tarih Fakülteleri Yabancı Diller Y.O Sosyoloji Lisans
Edebiyat Felsefe Beşeri ve Tarih Fakülteleri Yabancı Diller Y.O Psikoloji Lisans
Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri ve Teknik Eğitim Fakülteleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Sanat ve Sosyal Bilimler Programları Lisans
İletişim Güzel Sanatlar Fakülteleri Medya ve İletişim Sistemleri Lisans
İletişim Güzel Sanatlar Fakülteleri İletişim Lisans
İletişim Güzel Sanatlar Fakülteleri İletişim Sanatları Lisans
İletişim Güzel Sanatlar Fakülteleri İletişim Tasarımı Lisans
İletişim Güzel Sanatlar Fakülteleri Gazetecilik Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Basın ve Yayın Lisans
İletişim Güzel Sanatlar Fakülteleri Halkla İlişkiler Lisans
İletişim Güzel Sanatlar Fakülteleri Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Lisans
İletişim Güzel Sanatlar Fakülteleri Halkla İlişkiler ve Tanıtım Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Ekonomi Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri İktisat Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri İşletme-Ekonomi Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri İşletme-İktisat Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Ekonomi ve Finans Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Ekonometri Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri İşletme Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Muhasebe ve Finansal Yönetim Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Pazarlama Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Yönetim ve Organizasyon Lisans
Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri ve Teknik Eğitim Fakülteleri İşletme Öğretmenliği Lisans
Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri ve Teknik Eğitim Fakülteleri Muhasebe ve Finansman Öğretmenliği Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Muhasebe Bilgi Sistemleri Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Muhasebe Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Maliye Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Muhasebe ve Maliye Lisans
Fen Fakültesi Aktüerya Bilimleri Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Kamu Yönetimi Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Siyaset Bilimi Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Avrupa Birliği İlişkileri Lisans
Fen Fakültesi İstatistik Lisans
Fen Fakültesi İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Lisans
Fen Fakültesi Matematik ve Bilgisayar Lisans
Fizik ve Matematik Fakültesi Matematik ve İnformatik Lisans
Fen Fakültesi Uygulamalı Matematik Lisans
Bilgisayar Sistemleri ve Teknolojileri Bilgisayar Sistemleri ve Teknolojileri Lisans
Bilgisayar ve Turizm ,Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu,Ticari Bilimler Fakülteleri Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Lisans
Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Lisans
Bilgisayar Hesaplama Tekniği ve Otomasyon Fakültesi Bilgisayar Sistemleri ve Teknolojileri Lisans
Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri İnsan Kaynakları Yönetimi Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri Muhasebe ve Denetim Lisans

bunlar başvuru kabul edilen bölümler mühendislik yok ama bir incele istersen

Sgk geçen cuma listeleri açıkladı yedek liste 85.840 tan kapamıştı diye hatırlıyorum
İşkur sözleşmeliye başvurdunmu pikolata ? Hem senin puan 78 değilmiydi n demek atanma umudum yok

kaç gündür nete giremedim, abimin nişanı vardı daboshayallersmile
işkur sözleşmeliye de başvurmadım, birazdan bakayım. puanım 79.787 ama tek tercihim Ankara olucak. puanlar yüksek kapanıyor malesef:umursamaz:

cnm hayırlı olsun, demek 2. kez hala olduna.s. darısı başıma, dün abimi nişanladık. ben de hala oma yolunda ilerliyorumsırnaşık şey
umudunu kaybetme, inşallah atanırsın. nişanlım harita mühendisi, çok şükür atandı 73 puanla.

hayırlı olsun canım yeğen sevgisi çok güzel helede benim ilk gözağrımın uzakta olmasına rağmen beni herkesten çok sevmesi bambaşka bir güzellik eeee sevgide karşılıklı şimdi yeni yeğenimide okadar sevicekmiyim acaba merak ediyorum :))))Rabbim sanada nasip etsin benim puanım 78 senin daha iyiymiş ama ankara biraz zor gibi yinede umudunu yitirme..........

valla kötüyüm canım ne yalan söyleyeyim .ilkindede hiç geçmeyecek sandım ama geçince çok rahat bir hamileli,k geçirmiştim hatta o anları çok özlüyorum koca göbekle gezmeyi falan..korkma yani..gelip geçici şeyler.

hayırlı evlat olsun canım..:ecrin_bebek:ayy bakalım daha çok var benim..böyle bakınca uzun gibi duruyor ama hemen geçiyor zaman..

kızlar naslsınız?
Eğiitm bilimlerinden sınava girecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum ki malesef bu işkence karşısında elimden başka bişe gelmiyor...
hepinizi çok özlediim :1hug:

selam arkadaşlar
ortaöğretim matematik öğretmenliğinde okuyorum.4.sınıftayım okul 5 senelik bilirsiniz
malum kpssyi kazanmak çok zor.sizce şimdiden başlamalı mıyım?yada ne yapmalıyım bu sene

idare memuru alımı için fen edebiyatta yazıyor..ama sonra sosyoloji psikoloji diye başka cümlede de ayırmış..fen edebiyatın hepsi başvurabiliyormuki..

ya bu ortaöğretim ve önlisans sınavları ertelendi biliyosunuz yeni giriş kağıtlarını tekrar yolluyacaklar mı yoksa eve daha önce gelen sınav giriş belgesiyle mi 28 kasım sınava gireceğiz tşkler şimdiden

aynı belgelerle giricez... tekrar gelmeyecek eve.

Kızlar size bir sorum olacak. Lisans mezunuyum . Kpss ye lise meznunlarının gırdıgı gıbı gırebılrmıyım. Yani lisans olarak degıl .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…