- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.901
kızlar birşey sorucam ama kimse yok sanırım
ben şimdi geometri çalşıyorum
önlisans mezunuyum kpss eylülde giricem siz girmiş kişiler olarak bana bi bilgi verir misiniz bu konuda sayısalım çok iyi değil yeteri kadar iyi geo. hele berbat
kısmen şimdi elimde dgs ktbları ve öss cdleri var ordan çalışmam sizce hatta mı olur
öss dgs ve kpss arasında sizce ne farklar var ..birde elimde pegem ve yargı var onlardakı sorular dgs ve öss deki sorulardan çok daha basit geliyor bana
:S öss ve dgs ktblarından soru çözünce moralim bozuluyor:s
ne yapmalıyım
sonra yapılıyor canım
kızlar kpss ye hazırlanıyorum soru bankası almayı düşünüyorum siz daha tecrübelisiniz hangi yayını avsiye edersiniz
Kesin değil mi canım?eyvahedigeldismile
evet canım son teslim günüde hatırladığım kadarıyla 24 kasım.
daha kurumlar eleman isteklerini ve sayılarını bildirmediler.
kitap soran arkadaşım ben 2008 basımı konu anlatımlı ihtiyaçtan çalıştım ve çok eksikti konular. özellikle vatandaşlık ve matematikte. 2009da düzelttiler mi bilmiyorum eksiklikleri. konu anlatımlı olarak sana pagemi önerebilirim. test olarak yargı olabilir.
yediiklimde yanlış soru çok çıkıyor. feminde coğrafya soru bankasını çok beğenmiştim.
datanın tarih ve anayasası çok öneriliyor kitapçılarda.
Sağol tatlım:1hug:
pikolata söylediğin site ücretlimi
walkerbenimde matemetikten hiç temelim yoktu. geçen yaz, güvender öss matematik kitabının çöözümlüsünü alıp bitirmiştim. testleri vb. çözmedim. konu anlatımına çalışıp çözümlü sorularına bakmıştım.hatta bazı konuları anlamayıp atlamıştım, eşitsizlik vb.
sonra Doğan Ulu hocanın sitesini keşfedip oradan video izledim. izlerken hocanın ağzından çıkan her kelimeyi not aldım. ara ara not defterimi tekrar ettim, baştan çözdüm. temel olmadığı için tekrar ederken bile önceden çözdüğüm halde soruları çözemiyodum. eşitsizlikler konusunu belki 4-5 kez ara ara tekrar etmişimdir.
bir de ihtiyaç verdiler dershaneden, ona çalıştım. matematikten 22 tane işaretledim bu şekilde. daha fazla yapabilirdim ama süre yetmedi.:umursamaz:bir de yeni gördüğüm bir soru tarzı olursa ya da yapamadığım soru olursa hemen deftere not ederdim.onlarada arada göz gezdirirdim.çok faydası oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?