2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canım öss matematiği kpssden zordur. kpss kitaplarından çalış istersen. öss de geometri sorusu fazladır kpssde daha azdır ve daha kolaydır.

kızlar kpss ye hazırlanıyorum soru bankası almayı düşünüyorum siz daha tecrübelisiniz hangi yayını avsiye edersiniz

canım öncelikle hayırlı olsun..
bir arkadaş her yayını aldı galiba..hepsinide bitirdi.netleride çok iyi..ondan duyduğum kadarıyla ihtiyaç,yedi iklim,yargı bunlar iyi..ben sadece ihtiyacın yayınlarını aldım ama onların yarısını anca çözdümsempatiksalakcinni
düzenli planlı çalışıp çeşitli yayınlardan faydalanmalısın..tek kaynağa takılma..ne kadar çok soru çeşidi görürsen o kadar rahat edersin kpss de.yerimseniben

Kesin değil mi canım?eyvahedigeldismile

evet canım son teslim günüde hatırladığım kadarıyla 24 kasım.
daha kurumlar eleman isteklerini ve sayılarını bildirmediler.

kitap soran arkadaşım ben 2008 basımı konu anlatımlı ihtiyaçtan çalıştım ve çok eksikti konular. özellikle vatandaşlık ve matematikte. 2009da düzelttiler mi bilmiyorum eksiklikleri. konu anlatımlı olarak sana pagemi önerebilirim. test olarak yargı olabilir.
yediiklimde yanlış soru çok çıkıyor. feminde coğrafya soru bankasını çok beğenmiştim.
datanın tarih ve anayasası çok öneriliyor kitapçılarda.

Slm kızlar...kpss yi sağsalim atlattık artık bizim yapabileceğimiz bişiy kalmadı.Biz çalıştık,çabaladık ve elimizden geleni kimimiz yaptı kimimiz yapmadı mesela ben çalışmaya daha erken başlasaydım diye hayıflanıyorum ama ne çare neyse yine de bi ümit,belki diyorum...çalışamadığım,motivasyonumu kaybettiğim zamanlarda buraya girip sizin yazdıklarınızı okuyarak motive olduğum günler oldu.ama sınavdan sonra yaşananlar açıkcası beni üzdü siz o kadar kader birliği yaptınız,birbirinize destk oldunuz şimdi ise ..ama bunların stresten kaynaklandığını düşünüyorum .inşallah herkes gönlüne göre yerlere yerleşir.bu dargınlıklar sona erer ve herkes kazandığı yerleri yazar yada 2011 kpss topiğinde toplaşırız ki bu yazdığım inş olmaz:))neyse kızlar biraz fazla uzattım hepinizi öpüyorum

Sağol tatlım:1hug:

kızlar nerelerdesiniz? tatiliniz nasıl geçiyor?
ben de öğrenci evimi taşıdım şuan antalyada ailemin yanındayım, ufff inanılmaz sıcak:umursamaz:
şimdilik bir plan yapmadım kendime.
atanana kadar resim yapmak istiyorumzemuszemus

sercee_86 iyi dileklerin için teşekkür ederimzemuszemusinşallah hepimiz hakkımızda hayırlı olacak yerlere atanırız.
tutkulargenelde tek yayın yeterli olmuyor. benim tavsiyem 1 yada 2 kaynaktan konuyu güzelce bitirip tüm kaynaklardan soru çözmen. tarihten neredeyse çoğu yayın evinin sorularını çözdüm.yargı, ihtiyaç, data, uzman akriyer, data...konu bitince soru çözmek zevkli oluyor ve daha akılda kalıcı oluyor. özet vb...şeylerle oyalanmak yerine en güzeli sürekli soru çözmek. tarihten 2 yanlışım var, onlarda yorum soruları.
onun dışında çok gıcık yorum soruları gelebiliyor, onlar için yapacak bir şey yoksempatiksalakcinnimesela coğrafyadan 4 yanlış geldi. gıcık yorum sorularını yapamadım. halbuki en fazla 2 yanlış yapardım.

walkerbenimde matemetikten hiç temelim yoktu. geçen yaz, güvender öss matematik kitabının çöözümlüsünü alıp bitirmiştim. testleri vb. çözmedim. konu anlatımına çalışıp çözümlü sorularına bakmıştım.hatta bazı konuları anlamayıp atlamıştım, eşitsizlik vb.
sonra Doğan Ulu hocanın sitesini keşfedip oradan video izledim. izlerken hocanın ağzından çıkan her kelimeyi not aldım. ara ara not defterimi tekrar ettim, baştan çözdüm. temel olmadığı için tekrar ederken bile önceden çözdüğüm halde soruları çözemiyodum. eşitsizlikler konusunu belki 4-5 kez ara ara tekrar etmişimdir.
bir de ihtiyaç verdiler dershaneden, ona çalıştım. matematikten 22 tane işaretledim bu şekilde. daha fazla yapabilirdim ama süre yetmedi.:umursamaz:bir de yeni gördüğüm bir soru tarzı olursa ya da yapamadığım soru olursa hemen deftere not ederdim.onlarada arada göz gezdirirdim.çok faydası oluyor.

sağol tatlım benım mat temelim azda olsa var yanı hiçbir konuyu yapamıyor değilim ama geo görme özürlüyüm malesef.... artık yapamadım konuların üstüne gidiyorum en yapamadım konularda bile bir iki tane doğru çözdüm oluyor
ne olur olmaz geo az soru çıkıyorum ama belki çok basit yapabilceğim bir konudan soru gelicek kaçırmayım diye duruyoruum üstünde
ama en durdum dersler sözel ... mat açıgını ordan kapatayım diye düşünüyorum .....

bizim tayfa nereye kayboldu?huuu kızlar neredesiniz?
pinkycim evlilik hazırlıkları nasıl gidiyor? biz bu hafta sonu damat evini ziyarete Ankaraya geliyoruz. düğün tarihimiz belli değil.İngilizce kursuna başlayacaktın, ne yaptın? aslında ben de geliştirmek istiyorum ama bir türlü başına geçemedim.

başakcımsen nerelerdesin, nasıl gidiyor tatilin?
ececim( iki tane Ecemiz var, biri Ececik, biri Ecesuolumunekankayizsmile) patiskacım, mavlicim, hilalcim, gülşahcım veee adını sayamadığım tüm stres ortakları...neler yapıyorsunuz bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…