- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
canm bebiş işi zorlaştırabiliyo tabii azçok.bende dikkat eksikliği var ne yapcam bilmiyorum bi hedef koysak bak 90 demişik bi yayınlardan başlasak günden güne yararı olur.bide alan dersleri var ya offmirmirmirmir walla karar da veremiyorum başlsammı yapabilirmiyim ewde çalışmak da zorr disipline edemiyorum kendimi rahatlık dan herhalde-tatlicadiarzu- sinir oluyorum bööyle kendimeBende ciddiye almadım.ne oldu şimdi çalış bakalım her sene giren artıyor. 2008 sınavından 75 aldım iktisat mezunuyum ve 11 aylık bebeğim var.nasıl olacak bilmiyorum.amacım 90 almak bulunduğum şehri yazmak zorundayım.
kendime güveniyorum ama şevki kırılır diye korkuyorum..
ne yapmalıyız?nasıl çalışmalıyız?
gecelerimi gündüzlerimi?:teselli:
canm bebiş işi zorlaştırabiliyo tabii azçok.bende dikkat eksikliği var ne yapcam bilmiyorum bi hedef koysak bak 90 demişik bi yayınlardan başlasak günden güne yararı olur.bide alan dersleri var ya offmirmirmirmir walla karar da veremiyorum başlsammı yapabilirmiyim ewde çalışmak da zorr disipline edemiyorum kendimi rahatlık dan herhalde-tatlicadiarzu- sinir oluyorum bööyle kendime
bende gireceğim kızlar.ben memur olarak çalışıyorum ama uzmanlık kadroları için tekrar girmem gerekiyor.
bu arada bebeği sorun etmeyin ben ilk sınava girdiğimde bebeğim 9 aylıktı ve ben çok şükür p3 te 95 ile atandım.disiplinli çalışma ile olmayacak şey yok.
benim olay birazkritik hem çalışıp hem hevde çocuk olunca nasıl olacak bilemem.Allah yardımcımız olsun
slm canm hala başlayamadım hergün bişey çıkıyo bahanee-tatlicadiarzu-mate ağırlık vermelisin.bebişi ver ben bakayım ders çalışacağım yok zaten kaydirigubbakcemile3şaka bi yana matte zorluyo günün belli saatlerini zorla da olsa bu işe ayırmak şartCADIARZUyapan yapıyo walla disiplin şart bize:ecrin_bebek:buarada netten de çalışılabilir geçmiş yıllarda çıkan soru benzerleri var.kolay gelsin hadi bakalım:icecream:sositosositosositosositosositososito
merhaba, valla başlayacamda kafamı toplayayım. hemen .evet amacımız 90 ve yukarı olsun.söz verelim.benim datanın kitapları var çok güzel.ben matematikten kaybetim.ve tarih çok şaşırtıyor.sadece tarih çalışmıştım.olmayınca olmuyor işte.
dersaneye gitmeyecem.aslında etraftan biraz çekiniyorum ve bebemi:ecrin_bebek: nereye koyayım.of of.ben alan drslerine çalışmayacağım.zaten zor olur beninm için.
evet sizdende fikir istiyorumfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?