2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Bende girmek istiyorum. turizm otelcilik meslek yüksek okulu mezunuyum.
ılk kez giricem sınava ve sınavla ilgili tek bilgim yok.
Baraj kaçtır sorular nasıldır hiçbirşey bilmyiyorum.
Aslında çok iyi bi işim ve maaşım var ama vardiyalı çalışıyorum ve tek amacım bundan kurtulmak.
Akşamları evde kızım ve eşimle olabilmek.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canm bebiş işi zorlaştırabiliyo tabii azçok.bende dikkat eksikliği var ne yapcam bilmiyorum bi hedef koysak bak 90 demişik bi yayınlardan başlasak günden güne yararı olur.bide alan dersleri var ya offmirmirmirmir walla karar da veremiyorum başlsammı yapabilirmiyim ewde çalışmak da zorr disipline edemiyorum kendimi rahatlık dan herhalde-tatlicadiarzu- sinir oluyorum bööyle kendime

arkadaslar merhaba bende 2010 da kpss bden gırecem sınava amaa hala calışmaya baslamadım ve baslamadıgım ıcınde stres oldum bu topiği görünce cok mutlu oldum burda bırbırımıze cok ıı destek olabılırız.bı yandan hamılelık bı yandan kpss stresı allah yardımcımz olsun

meraba arkadaşlar bende yeni üyeyim aranıza yeni katıldım bu sene kpss için hazırlanicam aynı zamanda okuyorum son senem ikisinin birden altından kalkabilecekmiyim bilmiyorum umarım başarırız

sositosositosositosositosositososito
merhaba, valla başlayacamda kafamı toplayayım. hemen .evet amacımız 90 ve yukarı olsun.söz verelim.benim datanın kitapları var çok güzel.ben matematikten kaybetim.ve tarih çok şaşırtıyor.sadece tarih çalışmıştım.olmayınca olmuyor işte.
dersaneye gitmeyecem.aslında etraftan biraz çekiniyorum ve bebemi:ecrin_bebek: nereye koyayım.of of.ben alan drslerine çalışmayacağım.zaten zor olur beninm için.

evet sizdende fikir istiyorumfisfisfis

slm kızlar aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda olmuş hepsi hoşgelmişler..
ramazan geliyor artık totolarımızı kaldırma zamanırıdır diyorum...
herkes kendine bir çeki düzen versin ve biran önce başlayalım az az çalışmaya ilerde sıkışıp bunaltmayalım kendimizi...

ders çalışmaya hazır olanlar el kaldırsın :)

bende varım kızlaaarrrr kaydirigubbakcemile5

yeni evliyim bu benim için belki zor olacak ama bebiş olmadan inşallah atanmak istiyorum. ramazandan sonra kursa gidicem, ben evde tek başıma yapabileceğime inanmıyorum. disipline olabilen biri değilim çünkü. hepimizin Allah yardımcısı olsun.

opuyorumnanaktan
zemuszemusopuyorumnanaktan Maşallah diyorum sana arkdaşım.hangi uzmanlıkları istiyorsun?ben b grubundan gireceğim.

slm kızlar ... bugün önce evi temizleyeceğim ardındanda oturup bir çalışma planı yapacağım ... sizlere bildiririm durumu... ve ramazanın ilk günü başlayacağım çalışmaya hadi bakalım hayırlısı olsun

gunaydın kızlar valla dun bu topiği okuduktan sonra bı gaza geldım kı sormayın cıkardım kıtaplarımı oturdm bı guzel basladım cok sukur calışmaya subatta doğumum olacak inş. o nnedenle subata kadar konuları bıtırmelıyım allah hepimizin yardımcısı olsun...

slm canm hala başlayamadım hergün bişey çıkıyo bahanee-tatlicadiarzu-mate ağırlık vermelisin.bebişi ver ben bakayım ders çalışacağım yok zaten kaydirigubbakcemile3şaka bi yana matte zorluyo günün belli saatlerini zorla da olsa bu işe ayırmak şartCADIARZUyapan yapıyo walla disiplin şart bize:ecrin_bebek:buarada netten de çalışılabilir geçmiş yıllarda çıkan soru benzerleri var.kolay gelsin hadi bakalım:icecream:

arkadaşlar giderek çoğalıyoruz buda sevindirici inşallah planlı bir çalışma ile hepimiz istediğimiz puanı alıp atanırız :lepi:

benide alın benide bende iktisat fakültesi mzunuyum...geçen sene çok büyük bir kısım matematik coğrafya anayasa vaandaşlık çalışmıştım..türkçeye gerek görmüyorum ama tarih çalışacağım bu konuları bir ay içinde bitirmeyi düşünüyorum..sonra alan dersleri maliye muhasebe vs...inşallah olur artık bu sene...

ben liseden 4 yıl önce mezun oldum
herşeyi unuttum denebilir
2010 sınavına girmeyi düşünüyorum ama
hangi dersler var,
nasıl bi kaynaktan çalışmam gerekir
hiç bi fikrim yok yani biraz vahim durumdayım
sizce hiç umut var mıdır?
vaktim çok kaynak bulsam devamlı çalışırım, özellikle test çözerken iyi öğrendiğimi
düşünüyorum
ama daha neye çalışıyım bilmiyoken sizce hiç başlamasammı?
iyice karamsar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…