- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.641
ohcanımadeysin
günaydın herkeşeee
nasıl uykum var nasıl kelimelerle anlatamam ama bir kavhe alacağım şimdi kendime..kaç gündür tarih ingilizce derdine coğrafyayı salldım..ona çalışayım birazda....hiç içimden gelmiyor ne yalan söyleyeyim..ama başka türlüde olmayacak..ahhh ne hayaller kuruyorum hergün bilseniz..inşallah hepsi gerçekleşir..
kolları sıvadım başlıyorum..
bismillah
hadi bakalım..herkese Allah zihin açıklığı versin..bol verimli bir gün olsun inşallah...
canım bende uykuyu çok severim ama senin dediğin kadar değil..
Valla hilcim helal sana
uykundan fedakarlık yapıp yine de çalışıosun
benim ennn vazgeçemediğim, en fedakarlık yapamadığım şey uyku malesef
üniversitede bile
eğer uykum geldiyse sınava fln çalışmayı bırakıp yatardım :)))
nasıl bitti o okul bilmiyorum valla
işte benim tek ve en büyük dezavantajım bu((
akşamları çalışamıyor bu bünye!!!
ama mecburum, bende zorluyorum bünyeyi :)))
forum sayesinde
yazacak şeyim olsun diye çalışıorum bazen sırf
çok iyi oldu burası yani
buaradaa buzdevri senle aynı dönemi mezunuyuz
çalışmadan kpss'ye girmiştim 2008 de
berbat bir tecrübeydi
bir daha yaşamak istemiyorum aynısını
ondan çalışmamız lazım
hadi katıldınysan aramıza başla bakalım çalışmalara
mrb kızlar nasılsınız
ben bugun tarih tekrarımı yapacağım
işim çok yapamadıklarımı kitabın üstüne işaretlemiştim onları bi deftere
yazıcam sonra ihtiyaçtan çalışanlar bilir böyle boşluk doldurma gibi sorular vardır
onları örnek alarak çoğaltıp defterime o tarz sorular yazıcam cevaplarını ayrı sayfaya
çünkü konuyu çalıştıktandan sonra onları çözünce daha çok aklımda kaldığını gördüm
işte yazıcam deftere sonra pazar günleri dvamlı onları tekrar edicem
bugunde işim bu tabi biri gelmez yada ben gitmezsem evde oluncada böyle oluyo ya
biri arıyo sana gelcem yok başkası arıyo bize gel ben hiç hayırda diyemiyorum
hep aklım ders çalışmakta kalıyo sonra Allah bozmasın içimde çok
büyük bi ders çalışma şevkim var bu ara inşallah böyle devam eder
öpüyorum hepinizikaydirigubbakcemile3
elifcim allah bozmasın calısma istegını
bende de var ihtıyac cok güzel demı o bosluk doldurmalar ben de özetten sonra onları deftere yazmayı düğşünuyorm cografyada yazmıstım
ececim yaa ne temizliği bu..valla ben saldım çayıra mevlam kayıra...haftada bir yapıyorum artık...slm kızlar ben yine temizlik yaptım perdeleri yıkadım takarken öldüm valla:hulya:annecimlede konuştum moralim de yerine geldi şimdi dersin başına sositosositobu arada başakcım bende ihtiyacın 2008 basımlısı vardı bu sene yargının setini aldım ama ihtiyaca da çalışıyorum acaba 2010 basımıyla çok farklılık varmıki karar veremedim onudamı alsam yoksa bu ikisinden çalışıp sadece çeşitli yayınların soru bankalarınımı alsam içime sinmedibenneyaptımki
çok geziyorsun kız az otur artıkmerhaba arkadaşlar ben yine eve yeni geldim sabah çok az çalıştım anneme gittim kitap götürdüm güya orda çalışcaktım boşa ağırlık ettim neyse eşim gelinceye kadar çalışıyım sonrada yemekten sonra devam ederim inşallah köklülerden bayağ soru çözmem lazım görüşürüz
düzenli soru çözmeyle matematik kesinikle hallolur gülşahcımmerhaba arkadaslar;bende okuldan geç geldim bugün;yemek falan yedikten sonra çalışırım biraz.bugün okulda yaprak testlerini çözdük diger ücretli arkadaslarla;aslında zamanla öğrenilebilirmiş matematik.
eğitim çalışıcam biraz;önemli yerleri eğitim dosyayı yapıp not alıcam..
hepinize kolay gelsinnn
fıstıklar merhabalar nasılsnz bugun okuldan sonra dırek dersneye gttım matematık sorularım vardı nasıl çözuyo hoca ya tıkır tıkır
kızlar bazılarınz kıtapla ılgılı sorular sormus cvplıcam bırazdan hemen bı yazyım dedım
yenı geldım ıste.buarada okulda 75 mat sousu çözdm.yemek falan yıcem sonra sordugum soruklara tekrara gözatcam tarıhe devam etmem lazım sonrada
pikocum merhaba iremin genel kültür genel yeteenek soru bankasını al mutlaka güzel sorular var yanı güzelden kastettgım zor sorular.ben ce olabıdgnce zor sorulara alısalım cunku kpss matematıgın formatı cok degıstı.matematıkcı bana tavsıye etmıstı kartezyen öss mor kitabı.zordur o demıstı.ama bu irem kartezyenden de zor
slm kızlar ben yine temizlik yaptım perdeleri yıkadım takarken öldüm valla:hulya:annecimlede konuştum moralim de yerine geldi şimdi dersin başına sositosositobu arada başakcım bende ihtiyacın 2008 basımlısı vardı bu sene yargının setini aldım ama ihtiyaca da çalışıyorum acaba 2010 basımıyla çok farklılık varmıki karar veremedim onudamı alsam yoksa bu ikisinden çalışıp sadece çeşitli yayınların soru bankalarınımı alsam içime sinmedibenneyaptımki
cnm bende de data nın ve yargının 2008 basımları var.ihtiyacın son basımı var.sadece hukuk ta değişiklik olmuş olabilir,onu da yeni basım ihtiyaç tan karşılaştırarak çalışıyorum. değişik kaynaklardan soru bankası ya da yaprak test almanı öneririm,daha faydalı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?