2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

geçmiş olsun canım o dert bendede var 4 tane çıkıyo altlı üstlü çenemi bile kımıldatamıyorum bazen ama hayatımda hiç dişçi koltuğuna oturmadım :sinifsinif:

çokkk uykum varrr gözlerime mandalmı tuttursam anca açılırmirmirmirmirsırnaşık şeyhavada yağmurlu gidip uyumak ne güzel olurdu şimdimirmirmirmirbiri bana su döksünnhihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar dün ben arkadaşa gezmeye gittim...oda sağolsun baan bir sürü kpss kitabı ve inkilap notları verdi dün söylemiştim gerçi..neyse dedim çalışmam lazım telafi edeyim bugünü..
önce osmanlının kültür medeniyetini dinledim özet çıkardım..sonrda kuruluşu yükselişi tekrar ettim..50 test çözdüm..inanamıyorum hayatımda ilk kez tarihten test çözüyorum lisede hiç yapmamıştım.doğrular çıktıkça nasıl seviniyorum..
eşimin daylight cd leri vardı ondan 1 saat ders dinleyip not çıkardım..
the da vinci code dan bir kaç sayfa daha okudum ve kelimeleri çıkardım..zor gelenleri postitlere yazıp gözümün önüne yapıştırdım..
türkçeden 100 soru çözdüm ve ondan sonra yattım bayağı geç oldu sabah 9 da zor kalktım ama olsun..şimdi coğrafya çalışacağım...birde matematikten soru çzömem lazım..
1 tane daha dayligt izledimmi vicdanım rahat olur biraz daha..

oooo baktımda güzel çalışmışsınzı aferin aferin..
kızlar buraya gelmem çok iyi oldu ya
bana moral oluyorsunuz ve gaza geliyorum siznde çalıştığınızı görünce..

inşallah bu sene olacak kızlar ben iannıyorum ya..emeğimizin karşılığını alırız inş..

canım benım sende moral verıyorsun bıze sende ıyı kı katıldın
ayy olurmu dersın bu seneCADIARZU

kızlar ben de sabahtan berı 94 egıtım sorusu çözdm yaprak test bı de bı kac matematık sorusu baktım

öff yanımda bugun az getrmıısm calıscak seylerım bıttııı:1no2
:

günaydın arkadaşlar yine çalışma yok öğlen yine bir başsağlığı ziyareti ve öğlende arkadaşım çağırdıı akşam gelince inşallah yine gece uzun olacak dün 2kitaptan ve 3ününde 1 testini çözdüm üslü sayılardan bugün bitiririm inşallahh

2008 mezunuyum ben sevgili meslektaşım.. ilgine teşekkür ederim...:1hug:
ales e hazırlanmaktan matematikte hızlandım ama tabiki kpss başka bambaşka....
tavsiyelerini her zaman bekliyorum....
Umudum var, yapacak bir eşy yok.. geçte olsa çalışacağım...a.s

ya kıslar ben ilk kez geireceğim kpssye ve eğitim derslerini falan ilk kez alıorum edb mezunuyum formasyon alıom haliyle eğitimle uzaktan yakından ilgim olmadı ama şimdi anlıom çok şükür şimdi daha konualrın basındayız tabiki deneme yaptılar 65 puan falan aldım denemeden sizce baslangıc oalrak nasl eğitimde sadece gelişimin ilk konularıyla ölçme var baska bişey yok
ya birde kıslar ben test çözüom genelde konu calısıom ama bana yetmiomuş gibi gelio mesela mat. den günde 100e yakın soru çözüom konualrı hatırlamak amacaıyla konu tekrar ediom diğer dersleri ama bana sanki calısmıomusum gibi gelio ne yapacagım ben cok stres yaptım sanki herşey için cok geçmiş giibi gelio ne edeceğim ben nasl kurtulacam bu düşüncelerden baan yardıme din kıslar yaa

bende ölçme değerlendirmeyi bitirdim testlerle unutmamayı sağlıycam türkçe de az bişi kaldı tarihte öyle gelişim de bitti zemuszemus

şimdiye kadar anca 1.5 saat daylight izledim özet çıkardım.
50 mat çözdüm
coğrafya yine kaldı off..akşamada oturmaya gideceğiz ve benim artık beynim durdu istemiyorum çalışmayı..en azından 1 saat dinlenmek istiyorum sonra bakarım..

merhaba arkadaşlar geldim hiç çalışmadım güzel bi gündü gezdim bir de anneş kuzumdan hediye kazandım mutluyum yemek hazırlamaya gidiyorum sonra oturup çalışcam inşallah görüşürüz

bu hafta çok yoğundu hep öğleden sonraları bişey çıktı
neyseki sabahları çalıştım
şimdi başlıycam tekrar

ikili yönetim dogu batı diye ikiye ayrılma(doguyu asıl hükümdar,batıyı kardeşi yönetir)
kut inancı ise yetkileri tanrıdan aldıgına inanmaktır
dogu türkler için her zaman kutsal sayıldıgından asıl hükümdar doguda yer alır;ama kut inancı ile ikili yönetim arasında dogrudan bir baglantı yoktur
feodal yapı selcuklılarda var ama ikili yönetimle alakası yok;fetheden fethettiği yerin sahibidir geleneginden dolayı feodal bir yapı oluşmuştur;örnegin büyük selçuklulara baglı anadolu selçuklular,suriye selçukluları,iran ve ırak selçukluları gibi ..buraları fetheden komutanlar feodal beylikler kurmuşlardır.

ben dün ve bugün pek iyi olmadıgımdan çalışmıyorum arkadaslar;kafam doluyken çalışmanın faydası olmayacak bana;herkese iyi çalışmalaropuyorumnanaktan

9

gülşah cevabın için teşekkür ederimmopuyorumnanaktan
benim bugün arkadaşım geldi temizlik pasta derken öğlen oldu akşam gitti.hemen 6 da dersin başına oturdum ve bu saate kadar kalkmadan matematik çalıştım.70 soru çözdüm,1 saatte tekrar yaptımzemuszemus
şimdi biraz spor yapıp gene devam edicem soru çözmeye

evet cnm ya benimde bazen hiç çalışasım olmuyo ama kızlara ne derim diye mecburan çalışıyorumkaydirigubbakcemile3sen de çok iyi gidiyorsun,inşallah kazanıcaz hepimiz:lepi:

cnm geç değil bence.benim erkek arkadaşım harita mühendisi yeni atandı( kültür ve turizm bakanlığına)
2008 de son bir ay kala çalışmıştı ve 74 aldı.onun matemetiği iyiydi sadece genel kültüre çalışıp girmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…