2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bu arada ben de uzman kariyer yayınlarının genel kültür yaprak testlerini aldım.irem daha okmuş,gelsin onu da alıcam.yargı,yediiklim vs. ne bulursam alıcamzemuszemusen zevklisi konuyu bitirip test çözmek,hele de doğrular çok çıkarsa ohhh gel keyfim gelsırnaşık şey

canım önumuze gelen her kıtabı alalım farklı kaynaklardan farklı soru göremk cok önemlı

evet ya konu bitip soru çözmek mukemmel bııs senın agrın gectımı canm

ben de tğrkceyı cok hafıfe alıyırm öneceden bayılıurdm paragraf sorularına smdı zor okuyorm

oyyyyyyy herkess nasıl çalışmışş maşallahh bugün fazla çalışamadım neyse size bi bakıyım dedim şimdi mat çalışmaya gidiyorum üslü sayılar devam

kızlar bende turkce paragraf çözuyorm bi test çözdm yetmedı bı 20 sorulk daha çözeyım dıyorm hızımı alamadm

tabı blgısayar acık yavas çözuyırm

iyi geceler herkese.
ben bugün tam derse oturdum arkadaşım geldi çalışamadım sonra akşam yemeği falan ancak saat 10 da oturabildim.bayada oyalanmışım.
vatandaşlık çalıştım hukuk falan.şimdide yatıcam.yarın erken kalkıcam inş.

bnm de 1 yaşında bebeğim var gündüzleri çalıştırmıyo ancak geceleri uykudan fedakarlık ederek çalışyrmm 3 e kadar proğram yaptım günde ayrı üc derse çalışyrm matim sıfır ing öğremenliği mzuym yeni coğrafya çalıştım şimdi mat cd izlyrm güvenderin

ii geceler kızlar bugünde ben dizi izledimm:gitme:şimdi yatmaya gidiyorum yatarken çalışınca daha çok kalıyo aklımda yatağımın etrafı kitap dolukaydirigubbakcemile3ii geceler gülsum

sanada iyi geceler bebeğim bende biraz daha çalışıyım yatacam malum gün içinde hiç çalışmıyorum

canlarım günaydın dün giremedim bizim bilgisayarda bi problem vardı. öğleden sonra dersaneye gittim ordada biraz hocayla konuştuk daha iyiyim şimdi. akşam islam öncesi kültür ve medeniyete kadar geldim 21.00'den 00.30'a kadar yzmışım hiç kalkmadan nasıl gaza geldiysem kaydirigubbakcemile3 bugünde kültür ve medeniyeti bitirip birazda matematik tekrar edicem bu arada arkadaşım çağırdı ona da kahvaltıya gidicem öğleden sonra bide dişim için doktara gitmem lasım bu yirmilikler mahvetti beni akannehir aslında temizlikde yapmam lazım ama yapmıcam artık kafamçokkarıştı

şimdi öğrencim gelene kadar biraz soru çözeyim sizi kocamaaann öptüm

bol sorulu günler herkesee opuyorumnanaktan

Günaydın ;

Kpss ye hazırlanan arkadaşlara danışmak istedim... Makine mühendisiyim ,işi bırakmayı düşünüyorum ve kpss ye hazırlanacağım ..Sizce geç mi? kpss 2010 da lisans mezunları için fırsatlar nasıldır ?

Hepinize iyi çalışmalar, başarılar..a.s.

dlkcim gunaydın ıyı olmana cok sevındım tatlım bende islamıyet öncesı kültur medenıyete gecmeme cok az kaldı bı kac tane isalmıyet oncesı turk devletı kaldı sonra bende kültür medenıyete geldm

ınsan basına gecınce zevklı gelıyor demı

baya yogunsun bugun kolay gelsın canım san görusrz aksamaopuyorumnanaktan

Günaydınlar kızlaaaaar :)))
ayy dün çalışamadım hiiiç, vicdan yaptım
dolayısıyla bugün onun acısını çıkarmam lazım
hepimize kolay gelsiiin
öptüm

günaydın cnm
yaaa sorma tv'ye takıldım malesef (
akşam iş dönüşü azıcık takılınca sonuç bu oluo (
sabah kalkiim dedim
ona da uyanamadım,resmen dert oldu içime
neyse telafi edicem bugün sözzz :))

buarada sen de başlamışsın tarihe
tebrik ederim valla
ben konuları bitirmeden bir de soru bakası aliim diorum
konular ilerledikçe sözerim ordan
iyi bir kitap alışverişine çıkmam lazım aslında

Hoşgeldin buzdevri a.s.
meslektaşız, kaç mezunusun?
Malesef her geçen gün kadrolar azalmakta,
KPSS'ye giren kişi sayısı da artmakta..
Hele ki 2008 krizinden sonra senin, benim gibi özel sektör çalışanları
KPSS yi kurtuluş olarak görüp 2010 a hazırlanmaya başladılar bile
Yani zor, çetin bir sınav olacak gibi
tabiki zorsa herkese zor dimi a.s
dolayısıyla sıkı bir çalışma 90 ve üzerinde bir notla
açılmayacak kapı yok hepimize..
Geç kalmış değilsin sonuçta sayısal temelin var
genel kültürü de hallettik mi problem yok
amaaaa sen de benim gibi matematikte yavaşsan
bir an önce başla derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…