2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Ben dün tarihe çalıştım
özete devam ettim, tv izledi
tv izlediğim saatleri telefi olsun diye bugün 5te kalktım özetime devam ettim
ama bitmedi
ne uzunmuş islamiyet öncesi türk tarihi
neyse bugün biter umarım
ben özeti yazdığım defterimi yanımda taşıorum
aklıma geldikçe açıp tekrar ediyorum böylece :)))

gülsum dün gece bakamadım yyeevrımm..artık çalışan kadın gibi işleri yatmadan önce bitirmeye çalışıyorum koştur koştur..önceden rahat rahat yapardım şimdi otur ders çalış diyorum kendime..neyse güzelim verdiğin soruda tanımlama eksiği var..mutlak değerleri dışarı çıkartmak için bilinmeyen değerlerin yani a ve b nin sıfırdan büyük yada küçük olduklarını belirtmeli...
diğer türlü 4 şekilde sonucu olur sorunun canım..

günaydın kızlar napıyorsunzu bakayım..
dün araştırma yparken kpss ile ilgili bir site buldum belki çoğunuzun haberi vardır oradan istemediğiniz kadar kaynak ve yaprak testler var..tam bana göre..banada yaprak test lazımdı hatta bugün alacaktım vazgeçtim onları indirdim..

kızlar günaydın

dün akşam tarihle bozdum kafayı yaa nasıl yapcam bu tarihi hiç bilmiyorum çok moralim bozuldu Önce bi defa okuyım bişeyler şekillensin sonra hafıza haritaları çıkarıyım dedim başta sonra baktım çok vakit kaybedicem özet çıkarmaya başladım ama herşeyi yazıyorum ya çıkarsa diye. aklım çok karıştı yardım edin banaa mafoldumben

dlkcım günaydın özet cıkarmay devam et ben deoyle bsaldm dun 2 kıtaptan ıhtıyac ve dataya bakarak cıkarıyorm ben de herseyı yazıyorm ama siyası olaylara takılı kalmayın dedı hoca ıste savaslar barıslar önemsız kültür medenıyet onmelı dedı ama ben de baya özenle yazıyorm yavas ılerlıyorm ama olsun

başakcım seninle yürütelim dedik tarihi ama ben beceremicem galiba :bbo: aklım çok karıştı bide yeterince çalışamıyorum gibi hissediyorum 3 gün öğleden sonra dersane var eve gelene kadar saat 8 oluyor hergün sabahlarıda öğrencim geliyor zaten sabah çalıabilmek hayal oluyo benim için hafta sonuda kesin birşeyer çıkıyo eşimle biryerlere gidiyoruz off çok moralim bozulduu nasıl olcak bilmiyorummm senağlama mafoldumben

canım bak benim tarih hakkında en ufak bir bilgim dahi yok..bende özet çıkarıyorum ekol hocadan dinliyorum ve kadın ne derse yazıyorum...sonra yeni özet çıkardıkça en baştan okuyorum..böylece ilk özetlerimi süreki tekrar ettiğim için haatırlıyorum..konu çoğaldıkça baştan itibaren teker teker eksilteceğim tekrarlarımı..konu çok oolursa yetiştiremem diye..ama zaten baştaki konular şekilleniyor..onlarıda 2 haftada 1 hepsini baştan okuyacağım ki tam otursun çünkü tarih çabuk unutuluyor..

benim tarih geçmişim kötü olduğu için anca böyle özet çıkarıp sık sık tekrar ederek ve konu hakkında test çözerek bu işi halledebilirim..
bide coğrafya kodlamalarına baktım da ben onlarıda unuturum oda ayrı bir ezber yaa...çok komikkaydirigubbakcemile3

başakcım frmkpss...pdf formatında bir sürü test indirdim dünden beri..
genel kültür yetenek denemeleri de var içinde bayağı..
hatta ben eğitim bilimlerine girmeyeceğima ama denemelerin içinde onlarda var..
hergün genel yetenek denemesi yapayım diyorum..
genel kültürü yapmam için konuları bitirmem lazım..

hilslcim çok teşekkür ederim ya destek olduğun için ama içim hiç rahat değil kötü hissediyorum kendimi zaman geçtikçe düzeleceğine daha kötüye gidiyomuşum gibi

benimde tarih neredeyse sıfır birtürlü sevemedim yaa çok çabuk unutuluyo dediğin gibi sürekli tekrar gerektiriyo ama çok umutsuzluğa kapıldım 2 gündür senağlama

kapılma kapılma..çalışan neyi başarmamış ki..ben gerçekten hakkını vererek çalışırsak olacağına inanıyorum...
benim bir arakadaşım 2. dönem başlamıştı çalışmaya..1. dönem ücretli öğretmenlik yaptı..ama 2. dönem çok sıkı çalıştı..sürekli ders çalışıyorum diyordu..
bir seferde olsun tekrar tekrar her sene hazırlanmak istemiyorum diyordu..oda tarihi hergün azda olsa çalıştı tekrar etti..ve 93 aldı..
ya olur yaa neden olmasın...üzülme nolaaaar..

günaydınnnn herkeseopuyorumnanaktan

dlk26 canım tarihin o ilk sıkıcı konularında çok sıkma kendini zaten onlardan çok az çıkıyor önemli olan dediğin gibi osmanlının kültür ve medeniyetinden itibaren ıslahatlar ve inkilap tarihi o ilk konular gerçekten çok sıkıcı çünkü hep ezber bence onlara şuan şöyle bir bak istersen özet çıkar ama yoğunluğu devamına ver onlara son zaman döner ezber yaparsın.stres yapma canım kendine güven sonuçta emek veriyorsun ve inşlallah karşılığını alacaksın.

duygu 59 hoşgeldin a.s.

meldafsar hayırlısı böyleymiş demekki canm kpss ye ağırlık verirsin artık inşallah her şey gönlünce olur.

dlkcım bız bı yola gırdık hep bırlkte kımsenın yılmasına izin veremem kusura bakam

tarıhı haletcez bana güzven ben de sıfırım tarıhte suan sadece yavas yavas özet cıkarraım mutalaka bır ıkı cumlede olsa gırıyorduk aklımıza aklımzda bıısler kalıyordur.

konular bıttıkce tekrara edeıp soru çözumlerıyole desteklıcez ve bu işi halletcez nolur boyle yapma sen calısmazsan ben de bırakıyorm ozman cok cıddıyım cnım

pıkoltanın tarıhı cok ıy o bızı destek ve moral vercek bak

canlarım benim ya siz olmasanız ne yapardım ben şimdiye çoktan bırakırdım heralde sizi seviyorum ya gerçekten çok teşekkür ederim hepinize

bütün gücümü toplayıp dersaneye gidicem öğleden sonra ve akşam gelince de özete devam kültür medeniyeti bitirince de soru çözcem bu hafta biraz tarihe ağırlık veriyim siz yanımda olduktan sonra herşeyin üstesinden beraber gelicez inş. opuyorumnanaktan

tamam canım toparladım sayılar biraz ağlamak ve sonrasında da yazdıklarınızı okuyunca kendime geldim sanırım :kedi:

günaydın arkadaşlar bende yeni kalktım boşver canıma deysinn kuzusu soru öyleydi saol
ayyy harıl harıl tarih çalışıyosunuz ben mat derdindeyim ama matı iyi çalışacam inşallahhh sonra diğerleriii çıkıyorum ö 1saat çalışırım şimdi inşallah öğlen yine evde yokum akşam da yaprak dökümü varr gelsin yine uzun geceler hoşçakalın iyi çalışmalar

bende hayatımda hiç tarih coğrafya
çalışmamış bi insan olarak
çok ön yargılıyıdım ama daha sonra herkeste
baktım aynı sorun var bu sınavı kazananlar ise
bu ön yargılarından kurtulmuş devamlı çalışmış
hiç bırakmamış derslerin üzerine gitmişler
nette biraz araştırırsan bunun böyle olduğunu
görürsün ben 1 ay sadece tarih çalıştım
çalışıyodum yarım saat sonra unutuyorum
gibi geliyodu ama şimdi tekrar yaparken gördüm ki
bu hayatta iyisiyle kötüsüyle emek verilen hiç
bişey boşa gitmez tamam bi kere de bütün
tarih sorularını yapamıyosun ama tekrar ettikce soru
çözdükce bıkmamdan gerekirse devamlı baştan alarak bu iş olur
çünkü kpss de şöyle bi gerçek var tarih yoksa iyi bir
puan da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…