2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

valla senden korkulur başakcım :))
tamam gelicem
bu akşam çalışmaya başlıyorum zaten tekrar
yazarım akşam ne yaptım ne ettim diye..
senden güç alıoz kolay mı :)))

valla senden korkulur başakcım :))
tamam gelicem
bu akşam çalışmaya başlıyorum zaten tekrar
yazarım akşam ne yaptım ne ettim diye..
senden güç alıoz kolay mı :)))

aferın sanaa kız benden nie korkuyorsun canm nolur böyle yapmayın inanın ben de bırakcam calısmayı s.z böyle yapınca ben de umutsuzluga kapılıyormCADIARZU

bak benım bı de egıtım bılmlerı var artı genel kültür genel yetenek.hakıkaten egıtım bilimleri de 6 dersten olusuyor.calıscak birsuruuu ders var

bence çok az vaktımız kaldı 15tatılden sonra gerıye ne kalıo kı
hem 2.donme cabuk gecıyor

tezim fena gitmiyor hoca biraz ağardan alıyor ben de bitmesi için çabalıyorum:hulya:inşallah biter bir an evvel.şimdi tarih çalışmaya başlıycam.bu arada siz de deneme sınavları başladı mı?
hava da o kadar kapalı ki sanki sabahın 7 si.

ışte çok haklısın canım
eğitim bilimleri çalışanların işi daha da zor
benim gk- gy olduğu için
bi rahatlama, gevşeme oldu zaten heralde (
neyse telafi edicem inşallah
sırf düzenli olsun die kurs bile düşünmeye başladım ama..
sonuçta yine kişinin kendi çalışması önemli olan
kafam karışık yani bu mevzuda

cnm ben de senin gibi düşünüp kursa yazıldım.:1rolleyes:çalışma azmim geçerse en azından kurs motive edici olur diyorum.fakat kursa bağlı kalmıyorum,çok yavaş ilerliyorlar.ben kendi tempomda çalışıyorum kursada öylesine gidiyorum,daha 2 hafta gidebildim araya bayram tatili vs.girdi. o yüzden tam anlayamadım kursun faydası oluyor mu olmuyor mu diye.

işte bende boşuna kursa gitmek iztemiyorum (
ondan karışık kafam yani
eğer bir mahsuru yoksa ne kadara yazıldın sen?
gerçi istanbul fiyatları daha değişik olur diye
tahmin ediyorum ama fikir almak için piyasa ne durumda bileyim

650 ye yazıldım.(sadece genel kültür genel yetenek dersleri)taksitle ödüyorum.ilk ay 50,diğer 6 ay da 100 er ödeyeceğim.ihtiyaç yayınlarının setini verdiler,yaprak test falan veriyorlar her konu sonunda.
aslında dershanenin konuları bitirmem çok faydası olmuyor.tarihten falan hoca anlatınca bir şey anlamıyorum,o yüzden ezber dersleri önceden bitirip gidiyorum ancak o şakilde faydalı oluyor benim için.
tek faydası şu olabilir: mesela yarın dershane var ve göreceğimiz konuları bugün çalışıcam,geçen haftayı tekrar edicem.(hoca soru soruyor bazen)bunlar zorunluluk haline geliyor,öyle olmasa ertelerdim belki ama mecburen çalışıyorsun.:umursamaz:
ocaktan itibaren her hafta deneme olucakmışız.onun faydası çok olur gibime geliyor.

hımmm doğru söylüyorsun pikolatacım
mecburiyet olunca kafana estimi (benim gibi) ara veremiyorsun çalışmaya
bakalım napcam...
sen de azimlisin valla bayaaaa
inşallah gönlümüze göre olsun herşeyy
öptüm cnm şimdilik

çok saol.pişman olmamak için gidiyorum 2008 de hazırlandığımda evde kendim çalıştım sonradan keşke dershaneye yazılsaydım diye üzülmüştüm.aynı şeyleri bir daha yaşamamak için gidiyorum.

kızlar ben dersimin başına geçiyorum,öğlen oldu anca geçicemkaydirigubbakcemile3

cnm kursu düşünebılısın derım ben

pikocum sınavlar baslamadı daha ocak subat gıbı düşünuyorlarmıs bencede ıyı olan o ya

szın dersane demı ihtıyac yayınlarını veryorlar

ıyı calısmalar cnm ben de okulda test çözuyorm öğrenme psıkoljısınden
sabahta beri 185 soru çözdmkaydirigubbakcemile2

ben sadece matematik çalışıyorum arkidaşlar tarih coğrafya hiç başlamadım töhh

vallahi ben de senin gibi ders ders gidiyorum arkadasım..tarihten basladım ben..30 sorudan 3 yapabiliyorken bir ayda 27 nete kadar geldim...şimdi sıra coğrafyada sonra anayasa sonra mat.ve egitim biimleri..dersleri tek tek bitirmek daha mantıklı ama unutmamak için soru cözümü şart..

canım benım senın bölum ne tebrık ederm ayy tarıhten nasıl basarabıln 27ye ulasmayı bana fikir verırmıısn egıtım calısyormusun hıc

kızlar ben bugun okulda 270 öğrenme psıkolojısı ssorusu çözdm bu kız okula ders calsımaya mı gidio dıceksınz banakaydirigubbakcemile3

ayy ders calsırken yoruldm eve gıdıp de dınleneyım barı

kızlar smdı cıkıyorm okuldan görusrz

bende sabahtan beri temizlik yapayım dedim anca bitti öldüm yorgunluktan daha kahvaltı bile yapmadımmirmirmirmirbişeyler yeyipcokacimcoook matematik çalışcam videolar düzeldiii izleyebiliyorum:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…