- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.041
canım ben buraya yazdıktan sonra 5 gibi oturdum açtım 2 kitabıda bir ondan bir ondan başladım çalışmaya bir kitaptaki ek bilgileri diğer kitabın konusunun altına not aldım 2,5 saatte bitirdim islamiyet öncesi türk tarihini 100 tane de soru çözdüm toplam 5 yanlış falan çıktı oda yorum sorularında iki şık arasında kalıyorum bu sorunuda çözebilsem ii olcak canım benim pikolata arkadaşımız gaz verdi bana bayada işe yaradı şimdi daha da gaza geldim ilk konuyu bitirdim gerisi gelir inşallah ama sürekli tekrar etmek gerek sende başla,başta sıkılsında oturunca gerisi geliyo tatlım hadi hepimize kolay gelsin birbirimizi gaza getirelimkaydirigubbakcemile5[/QUO
canım süpersin ne güzel yapmışsın alkisalkisalkis haklısın başına oturunca gerisi geliyo
söz yarın bende dersaneden geldikten sonra tarihe başlıcam size söz verince herşeyi daha iyi yapıyorum güsel oluo kaydirigubbakcemile5
Allah allh nıe acılmıyo kı neyse artık bska bişi calıs acılmıyo dıyıp de calısmamazlk yapma sakınkaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile5canım süpersin ne güzel yapmışsın alkisalkisalkis haklısın başına oturunca gerisi geliyo söz yarın bende dersaneden geldikten sonra tarihe başlıcam size söz verince herşeyi daha iyi yapıyorum güsel oluo kaydirigubbakcemile5[/QUOTE .!.:kolay gelsin canım bismillah diyip başla bak gerisi nasılda geliyo allah hepimize zihin açıklığı versinkaydirigubbakcemile5
canım benım hosgeldınopuyorumnanaktan bu kız nereye kayboldu yıne demıstım.bıdaha gtmek yok yalnız kalıom burda valla.cnm ne guzel ya bı de ben tarıhte ılerleyebılsem
ben de yenı dersnaneden geldm cok yoruldm birsuru de tekrar etcek sey var.
buarada dün tarıh datayı aldm.lisansı gelmemıs önlisans vardı aynı o da dedı onu aldm bayadr bekledm aynı olunca aldm bende ama özetlere baslamdm daha .sadece ıhtıyactan gördugumz yerlerın altını çizdm ınsan calısınca hakıkaten anlıo sonra bıraz soru çözdm yapabıldm ama tabı kalıcı olmuo.özet soru çözumu ve tekrar ŞART.
dersanede tarıhten osmanlıda kultur medenıyete gectık.canım tarıhte senın destegıne ıhtıyacım varr.yardımcı olursun demı data al dedın aldım bakk
özledm valla senı cnm
canım ben buraya yazdıktan sonra 5 gibi oturdum açtım 2 kitabıda bir ondan bir ondan başladım çalışmaya bir kitaptaki ek bilgileri diğer kitabın konusunun altına not aldım 2,5 saatte bitirdim islamiyet öncesi türk tarihini 100 tane de soru çözdüm toplam 5 yanlış falan çıktı oda yorum sorularında iki şık arasında kalıyorum bu sorunuda çözebilsem ii olcak canım benim pikolata arkadaşımız gaz verdi bana bayada işe yaradı şimdi daha da gaza geldim ilk konuyu bitirdim gerisi gelir inşallah ama sürekli tekrar etmek gerek sende başla,başta sıkılsında oturunca gerisi geliyo tatlım hadi hepimize kolay gelsin birbirimizi gaza getirelimkaydirigubbakcemile5
100 soruda 5 yanlış süper valla.bu işi başarıcaz.baya ara verdiğim için çok gaza geldim tutmayın beni:roflol:bu arada sizin bölüm neydi?
canım buarada sen cografyaya nasıl calısyorsun özet falan cıkarıyromusun bana bıraz akıl verebılrmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?