2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pikolata hoşgeldin canım ne güzel moral depolayıp döndün

ececikkk35 canım bende de aynı problem var tarih çalışamıyorum ne zaman kitabı elime alsam başlıyım diye hemen sıkılıp bırakıyorum üstelik dersaneyede gidiyorum orada da matematik ve tarihle başladık şuan sadece matematikten dersaneden sonra tekrarlarımı yapıyorum soru çözüyorum ama diğer dersler öyle duruyolar mafoldumben

günaydın güzeller herkes ya dersanede ya da pazar keyfi yapıyor galiba
ben de yavaş yavaş başlıyorum soru çözmeye bugün sadece soru çözümü yapıcam

dlk26 cnm merhaba evet dersanedeydm ek ders falan da vardı anca gelebildm eve .ıyısn demı cnm bayadr görusemıyoduk

canım benım hosgeldınopuyorumnanaktan bu kız nereye kayboldu yıne demıstım.bıdaha gtmek yok yalnız kalıom burda valla.cnm ne guzel ya bı de ben tarıhte ılerleyebılsem

ben de yenı dersnaneden geldm cok yoruldm birsuru de tekrar etcek sey var.

buarada dün tarıh datayı aldm.lisansı gelmemıs önlisans vardı aynı o da dedı onu aldm bayadr bekledm aynı olunca aldm bende ama özetlere baslamdm daha .sadece ıhtıyactan gördugumz yerlerın altını çizdm ınsan calısınca hakıkaten anlıo sonra bıraz soru çözdm yapabıldm ama tabı kalıcı olmuo.özet soru çözumu ve tekrar ŞART.

dersanede tarıhten osmanlıda kultur medenıyete gectık.canım tarıhte senın destegıne ıhtıyacım varr.yardımcı olursun demı data al dedın aldım bakk

özledm valla senı cnm

canım ben buraya yazdıktan sonra 5 gibi oturdum açtım 2 kitabıda bir ondan bir ondan başladım çalışmaya bir kitaptaki ek bilgileri diğer kitabın konusunun altına not aldım 2,5 saatte bitirdim islamiyet öncesi türk tarihini 100 tane de soru çözdüm toplam 5 yanlış falan çıktı oda yorum sorularında iki şık arasında kalıyorum bu sorunuda çözebilsem ii olcak canım benim pikolata arkadaşımız gaz verdi bana bayada işe yaradı şimdi daha da gaza geldim ilk konuyu bitirdim gerisi gelir inşallah ama sürekli tekrar etmek gerek sende başla,başta sıkılsında oturunca gerisi geliyo tatlım hadi hepimize kolay gelsin birbirimizi gaza getirelimkaydirigubbakcemile5

canım benım tebrık ederm baslamak bıtrmrnın yarısıdr yapamıcamız bısı degıl zaten de ısste süreklı tekrar gerektırıo

kızlar ben 8de basladm calısmaya bugun dersanede gorduklerımıze bı üstunkoru tekrar ettım

bugun dersanede ek derslere de basladk geometrıden.smdıde ıhtıyactan geo.çözuyorm

szler napıyosunz fıstıklar

ben aranıza yeni katıldım ama sıkı sayılabilecek bi tempoda çalışıyorum.ders ders ilerlemeyi tercih ediyorum şimdilik.en azından bir ders bittiğind içim rahat ediyo.kendime sınava kadar bi program hazıladım.şu ana kadarda uydum.umarım herkesin gönlündeki olu

kızlar ben çok kararsızm ders çalışsam mı bilmiyorum.3 kez grdm olmadı motive olamıyorum napmalıyım??hiç matmetk yok .(

canım benım tebrık ederm baslamak bıtrmrnın yarısıdr yapamıcamız bısı degıl zaten de ısste süreklı tekrar gerektırıo

evet tatlım tekrrar etmek gerek yoksa işimiz zormafoldumbensana imreniyorum vallahi şundan adım gibi eminimki hakkettiğini alıcaksın bu sınavda maşallah diyeyim canım benim

bende internette tarihten çalıştığım konuyla ilgili sorular buldum onu çözdüm şimdide matematik video izliycem,izlerken durdurup soruyu kendim çözüyorum sonra izlerken kontrol ediyorumkaydirigubbakcemile5

evet tatlım tekrrar etmek gerek yoksa işimiz zormafoldumbensana imreniyorum vallahi şundan adım gibi eminimki hakkettiğini alıcaksın bu sınavda maşallah diyeyim canım benim

ececıgım tesekkur ederım ınan cok mutlu ettın benı.sadece kendım için degıl canım ınsallh allahın izniyle hepımız ıstedıgımz yerlere gelıcez.ama işte biraz caba nolur aksatmayalım calısmlarımızı.

şöyle bakınca daha kaç ay var dıyoruz ama bence hiçbişi kalmadı ÇOK AZ VAKTIMIZ KALDI 15tatıl gelıyo ondan sonra su gıbı geccecek zaman.TÜHHH KEŞKEE CALISSSYDM DEMEMEK İÇİN ARKADASLAR NOLURR SIKI ÇALISALIM

aynen canım çok haklısın çok az zamanımız var ben çalışamadığım günler rahat uyuyamıyorum inanki hayırlısı inşllh hepimiz başarırız:Saruboceq:.bu arada başakcım video izliyodum günlerdir ama şimdi girdim izleyemiyorum hiç birini ekran beyaz görünüyo hiç görüntü yok sende denedinmi bugün:1no2:

canım sen sorunca gırdım baktım açılıyo bende tekrar bak istersen nerdesın sen matematıkte ben bölünebılmedeyım hoca anlatrken hepsını yazıyorum deftere.sonra tekrar ederm dıe

canım sen sorunca gırdım baktım açılıyo bende tekrar bak istersen nerdesın sen matematıkte ben bölünebılmedeyım hoca anlatrken hepsını yazıyorum deftere.sonra tekrar ederm dıe

canım bende karışık çalışmıştım ama baştan tekarar başladım bende deftere not alıyorum çünkü elimdeki kitaplarda aynı soru tarzları var not alınca dönüp bakması defterden ii oluyo bende bölünebilmeye geçtim ona bakıcaktım ama açılmadı şimdi yeniden denedim ama yine açılmadı heveslenmiştim bendekaydirigubbakcemile3

Allah allh nıe acılmıyo kı neyse artık bska bişi calıs acılmıyo dıyıp de calısmamazlk yapma sakınkaydirigubbakcemile

dlk26 cnm merhaba evet dersanedeydm ek ders falan da vardı anca gelebildm eve .ıyısn demı cnm bayadr görusemıyoduk

canımm kusura bakma nolur bilgisayar açıktı ama kontrol etmiyordum görmemişim yazdığını hiç bugün yoğun soru çözdüm ama çok sıkıldım artık bıraktım

iyiyim canım toparladım kendimi derslere verdim artık bırakmak yok sonunda mutlu olmak istiyorsak çalışmak zorundayız sizi seviyorum kızlaaarr :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…