- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.021
günaydın güzeller herkes ya dersanede ya da pazar keyfi yapıyor galiba
ben de yavaş yavaş başlıyorum soru çözmeye bugün sadece soru çözümü yapıcam
kızlar merhaba
bayram nedeniyle şehir dışına çıktık kaç gündür giremedin nete.geçen hafta dershaneyede gitmedim.pek derste çalışamadım.
amaaaaa şimdi bomba gibi döndüm.artık gezmek yoklmaz:sistemli çalışmaya başlıyorum.
tarihten kurtuluş savaşını bitirmek üzereyim bugün soru çözücem.
ayrıca bugün anayasadan yasama konusunu tekrar edeyim diyorum
pikolata hoşgeldin canım ne güzel moral depolayıp döndün
ececikkk35 canım bende de aynı problem var tarih çalışamıyorum ne zaman kitabı elime alsam başlıyım diye hemen sıkılıp bırakıyorum üstelik dersaneyede gidiyorum orada da matematik ve tarihle başladık şuan sadece matematikten dersaneden sonra tekrarlarımı yapıyorum soru çözüyorum ama diğer dersler öyle duruyolar mafoldumben
ben sadece matematik çalışıyorum arkidaşlar tarih coğrafya hiç başlamadım töhh
canım ben buraya yazdıktan sonra 5 gibi oturdum açtım 2 kitabıda bir ondan bir ondan başladım çalışmaya bir kitaptaki ek bilgileri diğer kitabın konusunun altına not aldım 2,5 saatte bitirdim islamiyet öncesi türk tarihini 100 tane de soru çözdüm toplam 5 yanlış falan çıktı oda yorum sorularında iki şık arasında kalıyorum bu sorunuda çözebilsem ii olcak canım benim pikolata arkadaşımız gaz verdi bana bayada işe yaradı şimdi daha da gaza geldim ilk konuyu bitirdim gerisi gelir inşallah ama sürekli tekrar etmek gerek sende başla,başta sıkılsında oturunca gerisi geliyo tatlım hadi hepimize kolay gelsin birbirimizi gaza getirelimkaydirigubbakcemile5
canım benım tebrık ederm baslamak bıtrmrnın yarısıdr yapamıcamız bısı degıl zaten de ısste süreklı tekrar gerektırıo
evet tatlım tekrrar etmek gerek yoksa işimiz zormafoldumbensana imreniyorum vallahi şundan adım gibi eminimki hakkettiğini alıcaksın bu sınavda maşallah diyeyim canım benim
ececıgım tesekkur ederım ınan cok mutlu ettın benı.sadece kendım için degıl canım ınsallh allahın izniyle hepımız ıstedıgımz yerlere gelıcez.ama işte biraz caba nolur aksatmayalım calısmlarımızı.
şöyle bakınca daha kaç ay var dıyoruz ama bence hiçbişi kalmadı ÇOK AZ VAKTIMIZ KALDI 15tatıl gelıyo ondan sonra su gıbı geccecek zaman.TÜHHH KEŞKEE CALISSSYDM DEMEMEK İÇİN ARKADASLAR NOLURR SIKI ÇALISALIM
aynen canım çok haklısın çok az zamanımız var ben çalışamadığım günler rahat uyuyamıyorum inanki hayırlısı inşllh hepimiz başarırız:saruboceq:.bu arada başakcım video izliyodum günlerdir ama şimdi girdim izleyemiyorum hiç birini ekran beyaz görünüyo hiç görüntü yok sende denedinmi bugün:1no2:
canım sen sorunca gırdım baktım açılıyo bende tekrar bak istersen nerdesın sen matematıkte ben bölünebılmedeyım hoca anlatrken hepsını yazıyorum deftere.sonra tekrar ederm dıe
canım bende karışık çalışmıştım ama baştan tekarar başladım bende deftere not alıyorum çünkü elimdeki kitaplarda aynı soru tarzları var not alınca dönüp bakması defterden ii oluyo bende bölünebilmeye geçtim ona bakıcaktım ama açılmadı şimdi yeniden denedim ama yine açılmadı heveslenmiştim bendekaydirigubbakcemile3
dlk26 cnm merhaba evet dersanedeydm ek ders falan da vardı anca gelebildm eve .ıyısn demı cnm bayadr görusemıyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?