• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS Sınavı iptal edilsin mi?

2010 KPSS de kopya çekildiyse iptal edilsin mi?

• Evet edilsin

OY: 42 68,9%
  • Hayır edilmesin

OY: 17 27,9%
  • Benim için farketmez

OY: 2 3,3%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
bence edilmeli çunku ben sınırda kaldım bızım gıbı çalışanlar yıne yukske alacatır unutuldu bılgı dıyenler yenıden bakınca hatırlayacaktır ama çalışmayan ansıl hazırlansın zeka sıçraması mı yasıcaklar öle kolay olsaydı eygiddiii su ana kadar sadece egıtım bılımlerı sınavından 3277 kişi takıpte denıuo bunlar el altndan kaç kişiye verdı acaba sadece egıtım bılımlerıde ıptal olabılır kanımca allh sorsun bunlara ...

edilsin ve çok beklemeden yeni bir sınav yapılsın. hem hakkıyla kazananlar bilgilerinin unutmasın hem de bir an önce maddi bağımsızlığa ihtiyacı olan arkadaşlar var daha fazla mağdur olmasınlar

ben edilmesini dört gözle bekleyenlerdenim ama herhangi bir kopya durumu yoksa yazık o kadar çalışıp çabalayıp iyi puan alanlara

Bence edilmesin. O kadar insana yazık günah. Takipte olanlardan kopya olayına karışanlar belirlensin ve sınavları iptal edilsin. Yeniden puanlama yapılsın. Sıralamalar, puanlamalar her şey değişir.
Puanım iyi de o yüzden iptal edilmesin istiyorum sanmayın. Ben geçen yılki puanımı kullandım bir işe yaramayacak olsa da. Bu sene geçen yıldan düşük aldım ama yine de edilmesin diyorum. İnsanlara tekrar o sınav eziyetini yaşatmaya hakları yok. Adam gibi araştırsınlar her şey ortaya çıksın ve yeniden hesaplansın.

ben iyi bi puan almadım tekrar girsem de çalışmadığımdan yine o civarlarda alacağım... gerçi standart sapmadan dolayı belki 3-5 puan yükselir de... çalışan zaten yapar bence...

o kadar belirsizlik ve muamma varken iptal edilmesinde ne yapılsın... ne kadar kişinin kopyacı olduğu belli değil ki.. hem sınav yönetmeliğine göre bir kişinin sınavda kopya çektiği tespit edilirse sadece o kişinin sınavı ama toplu kopya durumu varsa sınav iptal olur diyor...

önümüzdeki bir iki aya kadar yeni sınav şart...

Ben de çalışmayanlardanım kitabın kapağını bile açmamıştım, açıkçası tekrar sınav olsa yine yapamam seneye inş. ama eğer ki iptal edilmezse kimsenin içi tam olarak rahat olmayacak, edilirse de iyi puan alanlara yazık belki aynı performansı gösteremeyecekler, kendi adıma iyi ki bu sene hazırlanmamışım sınava diyorum gerçekten çok yazık.... Bence kpss tümden kalksın herkes rahat etsin...

o kadar emek verdim tabiki iptal edilmesin iptal edilsin diyenler sayıca üstünler..umarım mağdur olmayız:(

Bu kadar olayın döndüğü bir sınavı iptalden başka şey temizlemez bence,tamam

hakkıyla çalışıp puan alanlar var,ama gerçekten çalışıp da netleri eksik ya da yanlış

hesaplananlar da var,bu 3-5 kişi de değil üstelik,binleerce insan netlerinin eksik geldiğini

hatta boş bırakılan soruları bile yanlış olarak değerlendirildiğini söylüyor...

Ben şahsen gerçekten çalıştım,tamam 80-90 almayı zaten beklemiyordum ama gerçekten

yaptığım yanlışların iki katı gelince şok oldum,insan neyi yaptığını bilmez mi?hadi iki üç

tanesini hatırlayamayabilirsin ama iki katı olacak kadar da değil yani...

Gerçekten hepimiz için çok kötü oldu,atanmayı bekleyenler atanamadı,puanlar eksik

geldi,kopyalar çekildi,şimdi kimsenin psikolojisi kaldırmıyo bi daha çalışmayı ama iptalden

başka kesin çözüm var mı arkadaşlar?

hayırlısı olsun bakalım ne diyeyim...

Kesinlikle iptal edilmeli.
Adamlar utanmadan itiraf bile etti soruları aldığını.
Hala neyi bekliyorlar ki...

iptal olsa bir daha böyle bir durum yaşanmayacağını kim garanti eder ?

geçen yıl ığdır da şebeke ele geçirilmedi mi ? sonuç :kahve:

geçen yıl yakalandılar bu yıl boş durdular mıfisfisfis

bu olayı iptal temizlemez

iptal olması durumunda mağdur olacak çok kişi var , buyüzden kopya çekenlere ve yardım edenlere (eğer gerçekten yapmışlarsa, haksız yere kimse cezalandırılmasını da istemem ) cezaları verilsin ve caydırıcı bir ceza olsun ki bir daha kimse böyle bir şeye yapmaya kalkışmasın

sınav iptal edilirse tüm emekler boşa gidecek.sınavlar iptal edilmeden kopya çeknelerin hepsinin sınavı iptal olsun ve bu işte adı geçenler görevden alınsın!!

kpss kesinlikle iptal edilmeli eğer edilmiyosa zaten bu ülkenin çivisi çıkmış demektir...
iptal edilsin die dua ediyoruz...tek dileğimiz

sınav iptal edilirse tüm emekler boşa gidecek.sınavlar iptal edilmeden kopya çeknelerin hepsinin sınavı iptal olsun ve bu işte adı geçenler görevden alınsın!!

okadar insanlamı sınırlı kopya çekenler sence????
kimlere yollanmış bu sorular bunlar sadece tespit edileni edilmeyenler ne olucak....
devlete masraf olmaz yine yapılacak bi sınav devlet bi çok şeye para bulabiliyor....

okadar insanlamı sınırlı kopya çekenler sence????
kimlere yollanmış bu sorular bunlar sadece tespit edileni edilmeyenler ne olucak....
devlete masraf olmaz yine yapılacak bi sınav devlet bi çok şeye para bulabiliyor....

kopya çekenin ucu bucağı bulunamayacağı için yeni sınav yapılsa bile ona da başvuracaklar. bence o yüzden 2010 sınavına girenlerin hepsini asalım meydanda. ibret olsunsempatiksalakcinni

devlet atamadığı öğretmen maaşından eline geçen para ile yapsın sınavı ...

çoğunluk evet edilsin demiş.ben de öyle dedim tabi de ben kendi açımdan fazla çalışamadım aöf sınavlarından dolayı.inşallah hayırlısıyla olur kopyasız falan

sınav ıptal edılmemelı
kopyacıları yakalamak cok zor degıl kopya cekenler cezalandırılsın sadece

Back