seni muhalefet bulanlardan biride benim canim , ama sirf beni begenmedigin icin degildi bu inanki ...genel anlamda cogu yerde muhalefet yorumunu gördügüm icindi...
yoksa sen beni begen begenme ne olurki, bu hosa gidecek veya gitmeyecek bir durum önemsenecek birsey degil benim acimdan , sifr beni begenmedi diyede bir insani muhalefet secmek sacma olurdu
[/B]
bu yorumun bile seni neden muhalefet üye seçtiğime yetti bile
yanılmamışım amacım tartışma yaratmak değil
Bende tartişma için yazmadım ki zaten:) Yorum yazdım aynı senin gibi :)
düş ben de seni asabi diye yazmıştım.
beni beğenip beğenmemenle alakası yok, zaten eleştirilmek için kıyafet koyuyorum ama olumsuz eleştirinin de bir uslubu vardır.
herkes 'bu bluz bu şekilde olmamış,şunla şunla denesen daha iyi olur' diye yorumladığı halde ve hatta hatta bazı ince fikirli arkadaşlar sonuna bir de ' kızmadın di mi, kusura bakma' cümleleri eklediği halde; sen, 'beğenmedim.olmamış.şuran çıkmış,şuran sarkmış' vb yorumlar yazarsan listelerde bu tarz sıfatlar alman pek şaşırtıcı olmaz.
ilahi düş :86::86:
muhalefet olduğun kadar hayalperestmişsinde
sen bizi beğensen ne olur beğenmesen ne olur, selayhus beni beğense ne olur beğenmese ne olur, aşkito beni beğense ne olur beğenmese ne olur:44::44: ben beğenmiş giyinmişim en fazla giydiğim kıyafeti eleştiriler karşısında tekrar sorgularım, yine bana uygun geliyorsa yine giyerim :82: şimdi ben beni beğenmediler diye onların uygun ve kırıcı olmayan bir dille yazılmış yorumlarını hiçe sayıp, onlarıdamı aday göstereyim.. gerçekten bu beğenip beğenmeme olayını bu kadarmı hırs yapayımda bu enleri seçme platformuna taşıyım
oyumu hiç bir hırs ve intikam güdüsü içerisinde kavrularak vermedim sana tamamen öyle olduğunu düşündüğüm için verdim, madem önemsiz bulduğun halde kalkıp yorum yapmışsın, bende sana oy veren bir üye olarak açıklamamı yapayım barii
Ben yorum yaptığım gibi sende istersen açıklama yap tabi senin bileceğin iş.
Beni neye seçtiklerinin evet dediğim gibi gerçekten önemi yok yorum yaptım diye önemsedim anlamına gelmiyor ki bu topikleri gezerken gördüm geldim yorum yaptım:)
Beni başkası muhalefet görüyor diye ben aaa hayır öyle değilim kimse beni öyle göremez demiyorum ki kişinin karşısındakine bakış açısı ile ilgili bir şey bu. Muahalefet değilde ısınamadığın bi üye asabi sinir olduğun vs bunlardan birinide seçebilirdin yada herhangi biri seçebilirdi bu gayet normal
.Herkesin görüşü farklıdır
Biri öyle düşünüyor diye sen şöyle düşünemezsin böyle düşünemezsin diyecek hali yok kimsenin
Ha ayrıca hayalperest değilimdir
Kontes :
Ben senin fazlalık kilolarınla alakalı bir şey yazmadım.
Hoş kimsenin kiloları ile ilgili yorum yapmam.
Ben kıyafete bakarım.
Ve evet beğendim yada beğenmedim.Bu hoşuma gitmedi derim. sonunda niye kızdınmı yada kızmadın dimi diye sorma gereği duyayım ki sonuçta beğenmemişim kişisel bi zevk bu ... Hakaret etmediğim sürece özürde dilemem mesela..
Sen doğru bi tespit yapmışsın asabiyimdir. Üslubumda serttir. Ama üslübumun sert olması hakaret ettiğim anlamına gelmez
Selayhus: Ben genelde eleştirdiğim kişilerin aynı başlığa yazdıklarını görünce beğenmediklerim yazmış dedim.
.
.
.
İşte açıklamalar bittiyse bi daha ki enlerde görüşmek üzere:) tabi onuda kaçırmazsam:))