''2010 KK Enleri'' Yarışması Aday Listeleri ve Oylamaları:).

Sonuclari simdi gordum...
3 dalda aday gosterilmisim cok mutlu oldum gercekten...
Konuda emeyi gecen Ece ve Azrasilama tesekkurler...

Yeni gördüm bu topiği..
Hangi ara açılmaya karar verildi hangi ara isim önerildi bilmiyorum.
Çokta önemli değil:)
Ama olsun bittikten sonra yorum yapayım bari:)

Baktımda en muhalefet üye seçilmişim birde asabi kısmı için ve kendini beğenmiş övüngeç kısmına yazılmışım galiba :)))
Asabiyim evet. Övüngeçmiyim bilmem burda kendimi övmüyorum ama ne hikmetse ismim geçmiş:)))Yada övüyormuşum daaa haberim yokmuşşş:)
Birde muhalefet üye seçilmişim:)
Süpperr buna bayıldım ama neden bayıldım,ne giydiğin topiğinde beğenmediklerim benim ismimi yazmış bu başlığa güldüm de aynı zamanda hoşuma gitti demek ki beğenilmemek hoşlarına gitmemiş :))
Zevk meselesi işte ne yapıcan :)
Ya keşke haberim olsaydı baktım başlıklarada benimde yazıcam bi çok kişi vardı kaçırdık artık neyse bi daha ki seneye

pek girmediğimden kk ya kaçırmışım tüh
en yaramazlara aday gösterile gösterile bi hal oldum artık
eskidendi o günler şekerim
bide teknoloji düşkününe aday olmuşum.ee mesleğim gerektiriyo naparsın
seneye kaçırmam inş :))

seni muhalefet bulanlardan biride benim canim , ama sirf beni begenmedigin icin degildi bu inanki ...genel anlamda cogu yerde muhalefet yorumunu gördügüm icindi...
yoksa sen beni begen begenme ne olurki, bu hosa gidecek veya gitmeyecek bir durum önemsenecek birsey degil benim acimdan , sifr beni begenmedi diyede bir insani muhalefet secmek sacma olurdu

bu yorumun bile seni neden muhalefet üye seçtiğime yetti bile
yanılmamışım amacım tartışma yaratmak değil

düş ben de seni asabi diye yazmıştım.
beni beğenip beğenmemenle alakası yok, zaten eleştirilmek için kıyafet koyuyorum ama olumsuz eleştirinin de bir uslubu vardır.
herkes 'bu bluz bu şekilde olmamış,şunla şunla denesen daha iyi olur' diye yorumladığı halde ve hatta hatta bazı ince fikirli arkadaşlar sonuna bir de ' kızmadın di mi, kusura bakma' cümleleri eklediği halde; sen, 'beğenmedim.olmamış.şuran çıkmış,şuran sarkmış' vb yorumlar yazarsan listelerde bu tarz sıfatlar alman pek şaşırtıcı olmaz.

ilahi düş :86::86:
muhalefet olduğun kadar hayalperestmişsinde
sen bizi beğensen ne olur beğenmesen ne olur, selayhus beni beğense ne olur beğenmese ne olur, aşkito beni beğense ne olur beğenmese ne olur:44::44: ben beğenmiş giyinmişim en fazla giydiğim kıyafeti eleştiriler karşısında tekrar sorgularım, yine bana uygun geliyorsa yine giyerim :82: şimdi ben beni beğenmediler diye onların uygun ve kırıcı olmayan bir dille yazılmış yorumlarını hiçe sayıp, onlarıdamı aday göstereyim.. gerçekten bu beğenip beğenmeme olayını bu kadarmı hırs yapayımda bu enleri seçme platformuna taşıyım
oyumu hiç bir hırs ve intikam güdüsü içerisinde kavrularak vermedim sana tamamen öyle olduğunu düşündüğüm için verdim, madem önemsiz bulduğun halde kalkıp yorum yapmışsın, bende sana oy veren bir üye olarak açıklamamı yapayım barii

bu yorumun bile seni neden muhalefet üye seçtiğime yetti bile
yanılmamışım amacım tartışma yaratmak değil
Bende tartişma için yazmadım ki zaten:) Yorum yazdım aynı senin gibi :)

Ben yorum yaptığım gibi sende istersen açıklama yap tabi senin bileceğin iş.
Beni neye seçtiklerinin evet dediğim gibi gerçekten önemi yok yorum yaptım diye önemsedim anlamına gelmiyor ki bu topikleri gezerken gördüm geldim yorum yaptım:)
Beni başkası muhalefet görüyor diye ben aaa hayır öyle değilim kimse beni öyle göremez demiyorum ki kişinin karşısındakine bakış açısı ile ilgili bir şey bu. Muahalefet değilde ısınamadığın bi üye asabi sinir olduğun vs bunlardan birinide seçebilirdin yada herhangi biri seçebilirdi bu gayet normal.Herkesin görüşü farklıdır Biri öyle düşünüyor diye sen şöyle düşünemezsin böyle düşünemezsin diyecek hali yok kimsenin
Ha ayrıca hayalperest değilimdir

Kontes :
Ben senin fazlalık kilolarınla alakalı bir şey yazmadım.
Hoş kimsenin kiloları ile ilgili yorum yapmam.
Ben kıyafete bakarım.
Ve evet beğendim yada beğenmedim.Bu hoşuma gitmedi derim. sonunda niye kızdınmı yada kızmadın dimi diye sorma gereği duyayım ki sonuçta beğenmemişim kişisel bi zevk bu ... Hakaret etmediğim sürece özürde dilemem mesela..
Sen doğru bi tespit yapmışsın asabiyimdir. Üslubumda serttir. Ama üslübumun sert olması hakaret ettiğim anlamına gelmez

Selayhus: Ben genelde eleştirdiğim kişilerin aynı başlığa yazdıklarını görünce beğenmediklerim yazmış dedim.
.
.
.
İşte açıklamalar bittiyse bi daha ki enlerde görüşmek üzere:) tabi onuda kaçırmazsam:))

kilo mu :26: kiloyla alakalı bi şey yazmadım ki ben
yorumlarının sertliğinden söz ediyordum
hakaret ediyorsun da demedim...
eleştirilerin yapıcı değil,aksine kırıcı
bunu demek istedim
'kızdın mı' şeklinde konuş da demiyorum, o kadar ince uslüplu insanların içinde senin yorumların göze batıyor sadece.

"şuran çıkmış,şuran sarkmış"Cümlen için yazmıştım.
Sert üslubum göze batsın boşver ben takmıyorum kafaya zira benim üslübumdan daha sert olanlarda var.

Konuyu her zaman ki ki amacından çıkarıp kişiselleştirmeyi başarmışsınız arkadaşlar..

2010 senesi bittiğine göre konuyu kapatıyım ben böylece karşılıklı yazışmalarınız da son bulmuş olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…