bi dakka ya durun durun ya ben heyecanla ne yazdigima bakmadan yollamisim :rezilfstksmili: nan en iyi bulusma grubu olarak 15li mapisdaslar yazmisim abi ne alaka darülaceze yazcaadimdi:86:azrasilam ece özür canolar hatami mazur görün zalak ben
-KONULAR,BAŞLIKLAR-YÖNETİM-
En popüler bölüm? Derdim var ..eksin :86:
En sıkıcı bölüm? Deneme Tahtasi ..deneme deneme deneme baska bi kelime yok allam:86: bi girdim o oldu dahada davosa gelmem
En faydalı,bilgilendirici konusu? Gebelik ..makyaj, estetik vs bilgilendirici olabilir ama bence en faydalisi gebelik
En iyi buluşma grubu? 15li mapistaslar ..
En faydalı Yardım Melekleri Kampanyası? Sözümüzü tuttuk Darülaceze bulusmasi .. KK hatunlarina ve patronlara kocaman bi teprik koyuyorum
En içimizi acıtan topic? artik asker esi degil SEHIT esiyim .. her okuyusumda gözyaslarina boguluyorum
En mutluluktan uçuran topic? aybur34 hamile =)
En çok ses getirmiş topic? 15li mapisdas kankalarinin bitmek tükenmek bilmeyen geyikleri.
En eli maşalı yönetici? Curly :tirsanfstksmili: :18:
En yardımsever kk moderatörü? Ece ..örnek vermem gerekirse seffaf oda ve En'leri üstlendi
En güzel ev dekorasyonu sahip üye?
En şık üyesi? BarbieveKen ..tarzi tam benlik, cok begeniyorum kendisini
En becerikli kk örgücüsü? B&M :98:
sükür bitti
tekrar yaziyim en iyi bulusma grubu huzurevi bulusmasi ..ben sustum smillerim konussun
bu arada kategorilerdede 15li mapusdaslar yaziyo darülacezede nerdeyse tam kadro ordalardi ama onun haricinde bulusma eklenmedi kkya kim önerdi bunu ciksin ortaya
hazir elim degmisken yaziyim bari :86::bitaslaikikusvuranfstksmili:
evim güzel evim Phenomen ..biraz agirda olsa cok begendim
tomatislenmeden gidiyim bari