Teyzeler bizde geldik doktordan hemen haberlerimizi verelim size
Doktor önce nts ye gönderdi. Bugün kendimi gayet iyi hissediyorum ama yine sancım çıktı yahudoktora götürdüm nts kağıdını, ooo doğum sancıları başlamış alttan muayene edicez mecburen dedi. Muayenemizi olduk, açılma yokmuş..Ultrasonda baktık kızımıza.uzun zamandır yüzünü görmüyordum, gördüm çok mutlu oldum kızımız 3400 gr..doktor kilo almış bebeğin, o yüzden sezeryan öneriyorum dedi. Bende cuma günkü sancılardan tecrübelendim sesimi çıkarmadım Pazartesi günü yani ayın 25inde sezeryan için tahliller yapılacak..Doktor ben 26sı diyorum gün için dedi ama eğer kendimi iyi hissedersem 28ine bekliycez..çünkü o gün benim doğum günüm kızımla aynı gün doğmak çok güzel olur heralde tabi arada kaynarmıyım acaba diyede düşünmüyor değilim.. Sizce kızlar ne yapalım fikir verin yahu?
Doktor önce nts ye gönderdi. Bugün kendimi gayet iyi hissediyorum ama yine sancım çıktı yahudoktora götürdüm nts kağıdını, ooo doğum sancıları başlamış alttan muayene edicez mecburen dedi. Muayenemizi olduk, açılma yokmuş..Ultrasonda baktık kızımıza.uzun zamandır yüzünü görmüyordum, gördüm çok mutlu oldum kızımız 3400 gr..doktor kilo almış bebeğin, o yüzden sezeryan öneriyorum dedi. Bende cuma günkü sancılardan tecrübelendim sesimi çıkarmadım Pazartesi günü yani ayın 25inde sezeryan için tahliller yapılacak..Doktor ben 26sı diyorum gün için dedi ama eğer kendimi iyi hissedersem 28ine bekliycez..çünkü o gün benim doğum günüm kızımla aynı gün doğmak çok güzel olur heralde tabi arada kaynarmıyım acaba diyede düşünmüyor değilim.. Sizce kızlar ne yapalım fikir verin yahu?
Arkadaşlar biz dğn akşam evimize geldik oğlum 3170 gr doğdu sanki biraz sarılık başladı gibi detaylı olarak daha sonra yazacağım şimdi biraz nazlı oğlum sütüm sabahtan gelmeye başladı sezeryan ağrılarım devam ediyor ama dayanılmaz değil haber vereyim dedim
Arkadaşlar biz dğn akşam evimize geldik oğlum 3170 gr doğdu sanki biraz sarılık başladı gibi detaylı olarak daha sonra yazacağım şimdi biraz nazlı oğlum sütüm sabahtan gelmeye başladı sezeryan ağrılarım devam ediyor ama dayanılmaz değil haber vereyim dedim
ne sancılıymısın sende canım yaaa
aynı gun dogmus olun ne guseelllllll ıste 2. cocuguda esının dogumgunune denk getırırsın
Maşalla kuzuya
Benim kızımda hemen hemen aynı kiloda çatı muayenesi yapmadan normal doğurursun dedi dr
Kapasite gördü galiba adam
Ben de kızımı doğum günümde doğurmak istiyorum bakalım :) iki ağustos...Hayırlısı olsun..Maşallah kızına..
Maşallah maşallah size de...Ağrıların da biran önce geçer umarım..
benımde sol elım sıkıntı :26:
gelınce yaz bakalım neler yapıomus kızın
bıan evveel agrıların gecer umarım sütünde çağlasın ınsallaah sutunu alınca kesılır sarılıkta ...pekte sırın bısı ya masallaahh Bahtı omru guzel olsun kuzucugunArkadaşlar biz dğn akşam evimize geldik oğlum 3170 gr doğdu sanki biraz sarılık başladı gibi detaylı olarak daha sonra yazacağım şimdi biraz nazlı oğlum sütüm sabahtan gelmeye başladı sezeryan ağrılarım devam ediyor ama dayanılmaz değil haber vereyim dedim
aacıtmıo bende okadar cokk alttan muayene olmustuımkı ama sımdı orda koca bı kafa var :111maş. allah uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin oğluşuna sizlere...
ya bu çatı muayenesi çok mu acıtıyo yaaa biz yarın gidecez drumuza:18::18::18: gerçi ben alttan muayene olmuştum bebişten önce o kadar zor değildi ama bu farklı mı?
senden gobus fotosu beklıyoruzzzzzzslm kizlar burda dun tam tamina 44 dercedeydi sicaklik oldum dirildim
bugun ise cok sukur allaha serin..
msllh herkes ve bebisler iyi
bende bir kac saate dr olacam cati muanesi var..
bebisim artik eskisi gibi hareketli degil yer kalamadi sanirim tepinmek icin
heyecan,endıse,stress,korku,panık Allah ne verdıyse hepsı mevcut bende :86::86:senınde coook az kalmıs bellımı tarıhselaamm nasılsınız? ben de eskilerden kalma buranın takipçisiyim gerçi bir kaç aydır giremiyorum, beklenen gün yaklaşıyor neler hissediyorsunuz nasılsınız??
maıl attım dıyınce baktım spamlere dusmus kusura bakma yenı farkettım...elım normalmıs sola yattıgım ıcın oluyormus kalktıktan 3-4 saat sora gecıo senınkı daha cıddı bısı sanırım :26:Sen nerelerdesin? Mail attım sana cevap ver mutlaka olur mu?? Elini doktora sordun mu??
Ben bugün tekrar sordum,çok hareket yapmak iyi değilmiş..sinirleri sıkıştırırmış iyice,Sadece sallamak gerekiyormuş,istersem de atel takabilirmişim.
100 gr. civarında kilo almış kızım,iyi dedi,son haftalarda çok fazla kilo almasını istemiyoruz dedi..(Normal Doğum için)
Nst ye girdim..Benim inatçı kızım..tabii ki 45 dk. lık ölçüm boyunca 2-3 kere anca hareket etti..İnanamadım.Ama doktor iyi buldu sonucu..Haftaya yine gidiyoruz.
Bu arada doktorumun normal doğum yaptırdığına şahit oldum doğumhane kapısından.Baba çıktı önce ağlayarak :) sonra bebişi çıkardılar...oyyy minicikti..eşimin gözleri doldu,ben başladım ağlamaya..Allahım herşeyi unutturan bir duygu herhalde...
Bizden haberler bunlar..
bıan evveel agrıların gecer umarım sütünde çağlasın ınsallaah sutunu alınca kesılır sarılıkta ...pekte sırın bısı ya masallaahh Bahtı omru guzel olsun kuzucugun
aacıtmıo bende okadar cokk alttan muayene olmustuımkı ama sımdı orda koca bı kafa var :111yusden ben kastım agrıdı sonrasında derııın bı nefes al kasmaaaaaaaa
senden gobus fotosu beklıyoruzzzzzz
heyecan,endıse,stress,korku,panık Allah ne verdıyse hepsı mevcut bende :86::86:senınde coook az kalmıs bellımı tarıh
maıl attım dıyınce baktım spamlere dusmus kusura bakma yenı farkettım...elım normalmıs sola yattıgım ıcın oluyormus kalktıktan 3-4 saat sora gecıo senınkı daha cıddı bısı sanırım :26:
ya ben normal yapcam dıye yırtıodum kendımıde cok korkmaya basladım artık ıyıce dengesızlestım sanırım sezeryan ıstıyorum :111::111:
heyecan,endıse,stress,korku,panık Allah ne verdıyse hepsı mevcut bende :86::86:senınde coook az kalmıs bellımı tarıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?