**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

gem hakkaten hepimizde aynı gün doğurumuşuz:))
bakalım yarın belli olcak benim ne olcağı
heycan dorukta
aynı zamanda yarın son iş günüm
öle böle derken doğurcak zaman geldi yaww
şöle de bi durum var ben normal doğumdan değilde sezercikten korkuyorum:))

çüçük bugun dr a gıdıcektı noldu acaba

Anca gelirler..

Keramos naptı acaba, doğurdu bence, içimde öyle bir his var

kislar bizim yarin evlilik yildonumumuz insallah bu gece ve yarin oglusum gelmez yoksa her sene kaynar arada

:86::86::86::86:
Bu çüçük de gelip rapor vermedi, dayakı haketti

doktordan 6 da çıktık sora yemek falan derken çok geç geldik :86::86:

Güanydın sevgili teyselerim :79::79::79:

dün gittik nst ye bağlandıkkkk ağrı sancı ıvır zıvır hiçbişi çıkmadı doktor harika bi nst sonucu dedi :90::90::90::90::90::90: doğum normal görünüyo sıpam baş aşağı 6 haftadır aynı yerinde duruyomuş :82: doktor son haftaya kadar çıkmaz bu ordan dedi :93::93::93:

ultrasona girdik sora ölçüldük sıpam 2.580 olmuş :78::78:

doktorum çok iyi dedi ... 9 kilo almışsın bunun en az 6 kilosu sıvısı şiş vs dedi

ağzını gördük minnacık burnu daha minnacık yarum sıpam evladım da bnm gibi çüçük yaaaaaaaa :86::86: onun dışındada bişi yok ordayken bi kramp girdi soldan soldan :79: doktorum e maşallah o kadar olsun dedi :90::90::90::90:

ve her zamanki gibi yinelediği bişi vardı bu çocuğa maşallah gerçekten beklemioduk bu günleri didi çok şükür hayata gözlerini açıp hep böle dayanıklı olsun inş

kislar bizim yarin evlilik yildonumumuz insallah bu gece ve yarin oglusum gelmez yoksa her sene kaynar arada
bencee de...hah haa hhaaaa
zaten korku olmadan bişey olmuyo valla ben de korkuyorummm
al benden de o kadar sabaha kadar uyuyo kocam ben de 10 dkbi dönüyorum iğrenç bi durum
3 gece geçer geçmesine de ondan sonra da uyuyamıcaz
ama o zaman kocaları da uyutmıcassss yaşasın kötülük

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun,sağlıklı mutlu nice senelere. seneye kucağınızda oğluşunla kutlamak nasip olsun

geçmiş olsun canım.

maşallah canım size

herkese merhaba,

nst kontrolünden geldim,herşey yolunda çok şükür. doğum 29 değil 28inde olacak.Kısmetse haftaya perşembe yatış veardından doğum

Maşallah cimcimeye
Annesinin pozitif enerjisi yaradı sıpaya

herkese merhaba,

nst kontrolünden geldim,herşey yolunda çok şükür. doğum 29 değil 28inde olacak.Kısmetse haftaya perşembe yatış veardından doğum

Ohh ne güsel
Sayılı gün çabuk geçecek, hayırlısıyla kucağına alcan inş

herkese merhaba,

ne güzel bene haftaya çarşamba yatış ve ardından doğum inş,hadi hayırlısı kontrole çağırmadımı seni doğuma kadar yani,ben pazartesi tekrardan gidicem

hee bu arada merak ettim göbüş senin bugün 36+3 yazıyo çizelgen cnm,e haftayada 37+4olucaksın erken deyilmi sezeryan için anlamadımki ben..

ben haftaya 38+3 olucammesela doğum yaptığım gün...

yesinler onun minnak ağzını murnunu...çok sevindim güzel haberlerine...hadi bakalım bugün de biz gidiyoruz doktor
teyzemize..sağ elimi kullanamıyorum ( gelince paylaşırım haberleri...miniklerinizi öpün benim için...

slm kıslar ara ara gelip sizleri takip ediyorum fırsat buldukçada yazıyorum beni hatırlayanlarınız olacaktır, hepimiz teker teker yaklaşıyoruz mutluluğa, biras heyecan verici, biras korkutu olsada inşallah mutlulukla dönecez evlerimize
cuma günü itibariyle izne çıkıyorum çalışan bilir bu halde çalışmak helede şu sıcaklarda insanı çok yoruyor temennim hepimiz bir nefeste alalım meleklerimizi kucaklarımıza hayırı doğumlar
kızımın adı inşallah asya olacak çok zor kaar verdik halada tereddütteyiz sizce nasıl

ay hadı gozun aydın evhanımı ol sımdı kısa sure sorada anneeeeeeeeee
çook korkuttu bızı yaramas çüçük zamanında bı dogsun ben neler yapıcam onaaaa
bak ben 2,700 olmustur demıstım yaklasmısım
herkese merhaba,

sen nıye benden once dogurcan :26::26:
Allah kurtarrsın cok az kalmıs sık dısını
senın ıcıne sınen ısmı koy tereduutun varsa kucagına aldıgın anda karar verırsın bakalım onu gorunce Asya mı cıkıcak agzından

benımde sol elım sıkıntı :26:

gelınce yaz bakalım neler yapıomus kızın

benim beklenen doğum tarihim de 20 ağustos.doğum şekli henüz belli değil pazartesi günü doktora gidicem. kızımın adı belinay olacak nasip olursa.işimde son 2 günüm daha fazla çalışamıyorum sıcakk, yorgunluk, bu halde ortalıkta gezinmek falan filan bitecek..bi de bi de baş çevresi haftasına göre büyük benim kızımın, bundan dolayı erken doğum olurmu yada sezeryan olurmu bi fikri olan var mııı?

biz doktordan geldiikk
oğlum 3100 gr olmuş
çatı muayenesi de oldum
geeeemm ay ne kastım kendimi yaaa
seni aklıma getirdim ama olmadı yine de
canım çok yandı ama geçti artık
normal doğum yapabilirmişim
sorun yokmuş
ama şöle vbi sıkıntı var
drum izne çıkıyo 7.de
bizim doğum 9 ağustos iki hafta önce ve ya sonra olabilir dedi
bir hafta yok burda
bakalım napcaz
bu arada normal doğum fiatımızda 1200 lira,
ama ben dr burda olmasa bile sezeryan istemiyorumm
bi arkadaşıma emanet eder gideirm seni dedi

Allah kurtarrsın cok az kalmıs sık dısını
senın ıcıne sınen ısmı koy tereduutun varsa kucagına aldıgın anda karar verırsın bakalım onu gorunce Asya mı cıkıcak agzından

saol canım cümlemizi Allah kurtarsın, ceren ve asya arasında kararsız kaldık bakalım doğunca ne diyecem

biz de dün gittik doktorumuza. Doktorumuz izne çıkacağı için çatı muayenesi yapmadı belki doğumu tetikler dedi. Haftaya çarşambaya çağırdı nst ye gircem sonrada çatı muayenesi yapılacak. Ben de gerim gerim gerilmiştim muayene olacak diye Son 10 günde 100 gr civarı almış oğluşum 3490 dedi doktorumuz. Ne güzel cumaya 2 bebiş birlikte gelecekler

hayırlı olsun evladın saglıcakla kavusursun ınsallah bas cevresı olayı hakkınjda hıc bı bılgım yok :26:
kasma dıdım ya ben sanaaaaaaaa
neyse gecmıs senın benım ertesı gunde cok sancım olmustu benım kadar kasamamıssın :111:
bende yarın gıdıcem kılo olarak sızı gecmısızdır bız :44:
ya sımdı her hafta gıdınce herseferınde alttan bakıcaklarmı baska turlu acılmayı anlayamıyolar kı yanı yarın yıneeeeemı
senı hersekılde emanet etsın bakalım nasıl olmak zorunda kalıcaksın bılemıyoruzkı..
saol canım cümlemizi Allah kurtarsın, ceren ve asya arasında kararsız kaldık bakalım doğunca ne diyecem
cerenn cok severım

hohoho kılolara bakın yahuuuu 20 gr dı bunlar mercımek kadar kocaman oldular cooooooooook sukur

Teyzeler bizde geldik doktordan hemen haberlerimizi verelim size

Doktor önce nts ye gönderdi. Bugün kendimi gayet iyi hissediyorum ama yine sancım çıktı yahu doktora götürdüm nts kağıdını, ooo doğum sancıları başlamış alttan muayene edicez mecburen dedi. Muayenemizi olduk, açılma yokmuş..Ultrasonda baktık kızımıza.uzun zamandır yüzünü görmüyordum, gördüm çok mutlu oldum kızımız 3400 gr..doktor kilo almış bebeğin, o yüzden sezeryan öneriyorum dedi. Bende cuma günkü sancılardan tecrübelendim sesimi çıkarmadım Pazartesi günü yani ayın 25inde sezeryan için tahliller yapılacak..Doktor ben 26sı diyorum gün için dedi ama eğer kendimi iyi hissedersem 28ine bekliycez..çünkü o gün benim doğum günüm kızımla aynı gün doğmak çok güzel olur heralde tabi arada kaynarmıyım acaba diyede düşünmüyor değilim.. Sizce kızlar ne yapalım fikir verin yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…