**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

herkesin bunyesi farkli bunu biliyoruz tabi yirtik oldu ve dikis..
druma sordum kac dikis oldum diye biz saymiyoruz demisti
cnm neyse iyisi hayirlisi o olsun hepimiz icin

herkesin bunyesi farkli bunu biliyoruz tabi yirtik oldu ve dikis..
druma sordum kac dikis oldum diye biz saymiyoruz demisti
cnm neyse iyisi hayirlisi o olsun hepimiz icin

Doğru söylüyorsun, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :97::97:

bana sağlık ocağından hastanede ilk gün alıyorlar o sağlıklı oluyor bebek emdikçe daha iyi sonuç alınıyo denildi.
teşekkürler canım bende epiduralmi deniyo ne deniyorsa belden uyuşturcam kendimi kesinlikle narkozlar bayıltılmayı düşünmüyorum.
bi aksilik olmassa bu perşembe dr teysemise gidices ve kesin doğum tarihimiz öğrences hayırlısıyla..
bakalım 6 ağustos mu yoksa daha mı erkennnnn
bakalım kimlerin sırasını kapıcassss
hadi hayırlısı
ne güzel maaşallah canım benimki cücük ama bende normal doğuramıyorum hayırlı olsun şekerim ama bana kalırsa senin bebiş dahada alır normal almayabilirler.
GEM canım ilk başta morgüller doğuracak sanırım onun sabah 8 di galiba benim 11 abi o zaten her halukarda abi o olur çünkü biz bugün radyolojiye gittik ordada kilomuzu 2700 ölçtüler galiba benim oğluşum 3000 kilo çıkamayacak halbuki geçen hafta 2980 demişlerdi çok sevinmiştim bugünkü doktor 3000 olmaz dedi uf ya 3 ü olaydı bari ama sağlığı gayet iyi dedi herşey normal görünüyormuş genel olarak 36 hafta ile uyumluymuş suyumuz azalmış falan filan işte yan duruyo onları yazmış.
morgüllerin oğlu benimkini döver galiba

Saol canım Emir cücük değil canım, bizimki obez..
Kestircek illa anasını
Döndü dönmedi derken şimdide bu çıktı, neyse sağlık olsun

Ayy şurda cumaya ne kaldıııı

slm teyseler nasılsınız çocuklardan pek giremiyorum buraya facede dolaşıyorum ara girdikçe biz 4 kiloya erdik maşallah sütüm yarıyo herhaldde bebeğimee bütün anneler doğurunca başka topik açalım meselaa 2011 temmuz-ağustos bebişleri büyürken diye süper olur bence bütün takipleri orada yaparız gem bu topiğide senden bekleriz 14 günlük olduk benim hala dikişlerim sancıyo yaa ilk çocuğumda 1 hafta sonra tamamen ayağa kalkıp iş falan yapabiliyodum offf bunda yapamıyorum ve doğumdan beri geceleri sürekli ateşleniyorum en son dün gece ateşim 39 a çıktı ağrı kesici ve buzlu suylakomplex yaptım kızlar doğum sırasında dikkat edin üşütmeyin özellikle sezeryan olucaklar

Saol canım Emir cücük değil canım, bizimki obez..
Kestircek illa anasını
Döndü dönmedi derken şimdide bu çıktı, neyse sağlık olsun

Ayy şurda cumaya ne kaldıııı
evet ya hiç bişey kalmadı ay çok heyecanlanıyorum.
dediklerini dikkate alacağım canım sanada geçmiş olsun bebişinde maaşallah büyümüş

Pur masallah kizina ne ara o kadar oldu yaaaa
persembeye doktor gunu sanirim bende gidip nstye bi girim hareketleride cok azaldi onuda soyliyim doktora
bu arada hastaneye yatmadan once bende cok sisiyordum ama serumlari yedikten sonra daha sismiyorum odemi attim sanirim sismemek super bisi
16 gun kaldi gunumun dolmasina ve normal gorunuyor suAn cok tirsiyorum ben yaaaa

Valla nevincim ne olduysa son ay oldu, iliğimi yedi bücür

Tırsma! Tırstıkça sıra bize gelecek

dün gece hiç uyuyamadım en son 4 dü saate baktığımda sıcak bir yandan emir bir yandan ne tarafa dönüp yatacağımı şaşırdım kociç uyuyo yanda sinir oldum ne rahat bu erkeklerin işi yaa niye uyuyamıyorsun diye sordu bir ara keyfimden sanki neyse aspiratörü getirdi oda çarpar korktum kapattırdım off ya geçse son 3 gece

3 gece geçer geçmesine de ondan sonra da uyuyamıcaz

bende 2,800 dogmusum ne hastalık gordum ne bısı sımdıde dana gıbıyım 73 kılo hahahah bebelerımız zayıf degıl öyle dusunmeee hemencecık buyuolar
kislar bizim yarin evlilik yildonumumuz insallah bu gece ve yarin oglusum gelmez yoksa her sene kaynar arada

bız bu cocukların gunlerı geldıgınde ıcımızden cıkacagını idrak edemedık bı turlu ondan tırsıyoruz sanırım :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…