geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum nasıl bişey olduğunucok sicak ya
aranizda HEMEROID sronuyla karsilasan varmi?
cok zor anlar geciriyorum dr fitil verdi ama gecmedi gecmedi
Geçmiş olsun canım,
bende öyle bişey olmadı ama olan tanıdıklarım var, gerçekten zor bi durum olduğunu söylüyorlar,
umarım geçicidir..
Maşallah ne güzel
pazarya herkes geziyo kimsecikler yok bizim babamız işte bizde evdeyiz akşam gelsin işten bizde ozaman gezeceğiz pis anneler sabah yazar be insan o bile yok erkenden tüymişler evden
KERAMOS canım allah size sabır versin ve korusun sizi ve orda görev yapan herkesi o pisliklerden
geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum nasıl bişey olduğunu
keramoscum öncelikle Allah size sabır versin yaşadığınız yerden dolayı..
Rabbim kötülerden korusun
üstteki kalp atımı doğru alttaki de sancıyı gösterir
bebek hareket ederse, prob oynarsa ya da ağrın yoksa minik çizgi çıkar
ağrın varsa karnın sertleşir ve uzun sürer
üstelik düzenli gelir
yani o bahsettiğin 123 ler ya da 10 11 12 vs ler ağrı sayılmas
gerçek doğum ağrısı düzenli aralıklarla gelir uzun sürer işte o vakit alt bölüm tavan yapar
pazarya herkes geziyo kimsecikler yok bizim babamız işte bizde evdeyiz akşam gelsin işten bizde ozaman gezeceğiz pis anneler sabah yazar be insan o bile yok erkenden tüymişler evden
KERAMOS canım allah size sabır versin ve korusun sizi ve orda görev yapan herkesi o pisliklerden
geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum nasıl bişey olduğunu
sağolun kıslar...
kayınvalide ve kayınpeder salı günü burda olcak!!!:26:
bakalım bizi neler bekliyor???
Ayy neler gelmiş başına yaa, geçmiş olsun çok :26:
cok gecmis olsun
dogumunuz geldı yaakeramos senden güzel haberler almak iyi
dediğin gibi o yöre maalesef gelişmeyi istemiyor engellemek içinde elinden gelen herşeyi yapıyor
nst de kalp atışının yanındaki ben sancı diye biliyorum beni,m hiç 7-8 gibi olmadı genelde 20-25 seviyelerinde gecen 40 lardaydı hemşireye sordum bu ne diye kasılmaların dedi ama benim kasılmam yokki dedim senin farketmediğin dedi pek anlamadım hatta normal doğumlarda o 100 e kadar çıkarmış hemşire öyle dedi...
b iz de market alışverişine gittik ayakta fazla durunca bacaklarım şişti yarın son günüm kuaföre falan gideceğim cesaret edebilirsem ağda aslında tam çıkmadı (belki de jilet istemesem de) ama gene de yaptırmaya çalışacam bir de fön falan çektireceğim bi de manikür falan yaptırayım diyorum doğumdan sonra uzun süre gidemem diye
haa kızlar inanırmısınız bilmiyorum ama kuranı kerim de yunus suresi varmış onu okursanız bebeniz yunus peygamber gibi sakin olurmuş annem benim için 2-3 defa okudu gelinimize okuduğunda bebekte işe yaradı sanki oldukça sakin bir bebesi var şimdi 5 aylık doğduğu zamanlarda da şimdiye kadar da anneyi hiç üzmedi hiç ablası gibi değil
bende yok cnm ama knmhtp amelıyat olduydu gecen ay o cok zorlandı Allah yardımcın olsuncok sicak ya
aranizda HEMEROID sronuyla karsilasan varmi?
cok zor anlar geciriyorum dr fitil verdi ama gecmedi gecmedi
amınnnnnnnn ınsallaah haklı cıksın..annenler geldımı??allaha sukur ben oyle bi problemle karsilasmadim insallah bundan sonrada olmaz..
bizimde dun doktorumjuz vardi yine alttan bakti ayni yerde duruyo dedi bebegim dogum icin hazirliklara baslamis doktor herseyin cok guzel gidiyor dedi bu zamana kadarda cok iyiydi dedi boyle giderse dogumda iyi olur dedi bakalim insallah hakli cikar
nıye kayınvalıdende kalcakmıssın anlamadı ben:26:Eybucum cok gecmis olsun bobrek isi cok zor
Keramos 100-170 arasi olan bebegin kalp atisi 1- ve gerisi bizim sancimiz ben kasildigimda 50 yi gordum ama can yakmiyor :))))))
benim kaynanamada herkes diyormus ki gelinin simdi gelip sende kalmasi lazim millete neyse kendi anneme gitmiyorum ona gidicem ben evimde rahatim deyip geciom karsiya
kerAmos allah yardimcin olsun kaynana neysede kayinpederle zor olacaktir guya dusunceli davranip yanimizda olmaya calisiyorlar
herkese iyi pazarlar,
evimiz temizlendi,park yatağımızı kurduk,beni bi ağlama tuttubugünleri de gördük çok şükür Rabbim yatağında sağlıkla uyuduğu günleri de göstersin inşallah amin.
eybu,çok geçmiş olsun.
çiğtanem,bende hemoroid problemi var ama çok ileri durumda değil.kabız olursam sıkıntım artıyor. doktorum krem verdi,sıkıntım olursa sürüyorum. geçmiş olsun
Bu sıcakta yeni doğum yapan kadının yanında karı koca ne işleri var yaaaa????
Hadi kayınvalideyi anladım da, kayınpederle nasıl rahat edeceksin...
Çok düşüncesiz bizim insanımız... çokkk....
Eybucum cok gecmis olsun bobrek isi cok zor
Keramos 100-170 arasi olan bebegin kalp atisi 1- ve gerisi bizim sancimiz ben kasildigimda 50 yi gordum ama can yakmiyor :))))))
benim kaynanamada herkes diyormus ki gelinin simdi gelip sende kalmasi lazim millete neyse kendi anneme gitmiyorum ona gidicem ben evimde rahatim deyip geciom karsiya
kerAmos allah yardimcin olsun kaynana neysede kayinpederle zor olacaktir guya dusunceli davranip yanimizda olmaya calisiyorlar
Bu arada face de gördüm, toplight ın bebişi doğmuş
Pek tatlı maşallah
herkese merhaba, evde olmanın keyfini yaşıyorum. ama sıcaklardan of pof şeklinde oturuyorum.vantilatörün,klimanın karşısında terlenir mi yaw
tarihi belli değildi dimi toplight'in normal mi oldu,sancısımı geldi acaba.Allah analı babalı büyütsün,sağlıkla inşallah
slm kıslarr nasılsınızz,bugün dr gidiyorum bakalım oğluşum nasılmış inş iyidir,haftaya pazarteside doğum olucak inş,dualarınıza benide katın olurmu...
Oh ne güzel, 10 gün dinlen artık
Sanki bi iki gün daha vardı diye hatırlıyorum ama tam emin değilim :26:
Sezaryan olacaktı, öyle de olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?