**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

pazarya herkes geziyo kimsecikler yok bizim babamız işte bizde evdeyiz akşam gelsin işten bizde ozaman gezeceğiz pis anneler sabah yazar be insan o bile yok erkenden tüymişler evden

KERAMOS canım allah size sabır versin ve korusun sizi ve orda görev yapan herkesi o pisliklerden

cok sicak ya
aranizda HEMEROID sronuyla karsilasan varmi?
cok zor anlar geciriyorum dr fitil verdi ama gecmedi gecmedi
geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum nasıl bişey olduğunu

Geçmiş olsun canım,
bende öyle bişey olmadı ama olan tanıdıklarım var, gerçekten zor bi durum olduğunu söylüyorlar,
umarım geçicidir..

Maşallah ne güzel

cok sagolun kizlar ne mutlu size...

sağolun kıslar...
kayınvalide ve kayınpeder salı günü burda olcak!!!:26:
bakalım bizi neler bekliyor???

sağolun kıslar...
kayınvalide ve kayınpeder salı günü burda olcak!!!:26:
bakalım bizi neler bekliyor???

Bu sıcakta yeni doğum yapan kadının yanında karı koca ne işleri var yaaaa????

Hadi kayınvalideyi anladım da, kayınpederle nasıl rahat edeceksin...

Çok düşüncesiz bizim insanımız... çokkk....

Son düzenleme:
Eybucum cok gecmis olsun bobrek isi cok zor

Keramos 100-170 arasi olan bebegin kalp atisi 1- ve gerisi bizim sancimiz ben kasildigimda 50 yi gordum ama can yakmiyor :))))))

benim kaynanamada herkes diyormus ki gelinin simdi gelip sende kalmasi lazim millete neyse kendi anneme gitmiyorum ona gidicem ben evimde rahatim deyip geciom karsiya
kerAmos allah yardimcin olsun kaynana neysede kayinpederle zor olacaktir guya dusunceli davranip yanimizda olmaya calisiyorlar

herkese iyi pazarlar,

evimiz temizlendi,park yatağımızı kurduk,beni bi ağlama tuttu bugünleri de gördük çok şükür Rabbim yatağında sağlıkla uyuduğu günleri de göstersin inşallah amin.

eybu,çok geçmiş olsun.

çiğtanem,bende hemoroid problemi var ama çok ileri durumda değil.kabız olursam sıkıntım artıyor. doktorum krem verdi,sıkıntım olursa sürüyorum. geçmiş olsun

dogumunuz geldı yaa
ben dun kuafordeydım 10 gunluk bı anne geldı..uyuyo nasılsa uzun sure dedı manıkur pedıkur sac kesımı 1 saatten fazla kaldı kuaforde şaşırdım
okuyalım okuyalııııımmm sakın bebelerımız olsun
cok sicak ya
aranizda HEMEROID sronuyla karsilasan varmi?
cok zor anlar geciriyorum dr fitil verdi ama gecmedi gecmedi
bende yok cnm ama knmhtp amelıyat olduydu gecen ay o cok zorlandı Allah yardımcın olsun
amınnnnnnnn ınsallaah haklı cıksın..annenler geldımı??
nıye kayınvalıdende kalcakmıssın anlamadı ben:26:

Allah ın ıznıyle bebıslerımızle gunler gunlerımız olucak saglıcakla gelsınlerde..
bende bugun bebek mevludune gıttım zırladım durdum hahah
ve şok oldum bebek 57 cm dogmus okadar uzunkı ınanaamadım masallaaahhhhhh

eybu cok gecmıs olsun cnm ya bobrek ısı zor dogumdan sora sorun kalmaz umarım
öle pat dıyede dogurma sıranı bekle lutfen

Bu sıcakta yeni doğum yapan kadının yanında karı koca ne işleri var yaaaa????
Hadi kayınvalideyi anladım da, kayınpederle nasıl rahat edeceksin...
Çok düşüncesiz bizim insanımız... çokkk....

ne desemki???
oğullarını çok seviyorlar. diğer gelin de üst katında oturuyor. herşeyini yapıyorlar. toruna bakıyorlar. sanırım bizim için pek bişi yapamadıklarından güya yardım amaclı geliyorlar-biz malum memur olunca hep memlekeke uazaktık-

kayınvalidede ege dışına hiç cıkmamışki, tek gelemez... yol tutar. korkar. :)
muğladan geliyorlar.
niyet iyiyani...
benim bi sorunum yok onlarla sağolsunlar hiç kaynanalık yapmadılar.
ama buraya gelip sıcaktan öfffleyecekler.
müstakil eve alışkın oldukları için apt dairesine offflayacaklar
çarşıya gidip gezme olmayacağı için offflayacaklar
kendi evlerindeki gibi rahat edemeyip offflayacaklar

en önemliside benim paşam bence vaktinden3-5 gün sonra gelecek. onlarda bebeği beklemekten offflayacaklar

neyse bi yandan da gelsinler halimizi anlasınlar diyorum...
azcık kürt görsünlerde hallerine şükredip dönsünler

Güneydın annelerrrr. Geceleri uyumak artık ıskence gece bırden bı sıcak bastı butun vucuduma bırde nefesım kesılıo sandım.
Kalktım gıttım klıma altına delıksız uyumusum:97:
Artık çok zorlasmaya başladı dayanamıom bazen keşke şu sıcaklara gelmeseydı dıyorum:44:
Hayırlısı ıle bı doğursak artık...

günaydınnn selina..
al benden de o kadar 8mi 10 mu kalkıyorum gecede bilmiyorum her 10 dk bi dönüyorum
dün akşam eşime doğsun artık yeter dedim ama yok yok kıyamıyo insan beklesin biras daha büyüsün oğlum

Off sıcaklar hakkaten felaket,
gece 4 kere duşa girdim, sonra ıslak ıslak klimanın altında uyudum
Kızım geldiğinde kafası bi milyon olan bir annesi olacak :111:

Merhaba hanımlar;

haftasonu pek gelen giden olmamış topice. 4. bebeğimiz olmuş galiba ohhh ne güzel darısı bizlerin başına Annemler yoldalar yanıma geliyorlar yarın çatı muayenem var ve doğumun nasıl olacağına karar vereceğiz doktorla offf offff ben iyice korkmaya başladım. Haftasonu daha önceden doğum yapmış arkadaşlarla birlikteydik doğum hikayelerini anlattılar. Biri normal biri sezeryan olmuş. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum vallahi. Galiba stresten ve bu karmaşık duygulardan dolayı doğuramayacağım ben Benim yerime eşim doğursa olmaz mı?????

herkese merhaba, evde olmanın keyfini yaşıyorum. ama sıcaklardan of pof şeklinde oturuyorum.vantilatörün,klimanın karşısında terlenir mi yaw

Bu arada face de gördüm, toplight ın bebişi doğmuş
Pek tatlı maşallah

tarihi belli değildi dimi toplight'in normal mi oldu,sancısımı geldi acaba.Allah analı babalı büyütsün,sağlıkla inşallah

Oh ne güzel, 10 gün dinlen artık

Sanki bi iki gün daha vardı diye hatırlıyorum ama tam emin değilim :26:
Sezaryan olacaktı, öyle de olmuş..

slm kıslarr nasılsınızz,bugün dr gidiyorum bakalım oğluşum nasılmış inş iyidir,haftaya pazarteside doğum olucak inş,dualarınıza benide katın olurmu...

slm kıslarr nasılsınızz,bugün dr gidiyorum bakalım oğluşum nasılmış inş iyidir,haftaya pazarteside doğum olucak inş,dualarınıza benide katın olurmu...

iyi haberlerle dönersin inşallah canım,çok az kalmış Allah sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin

Oh ne güzel, 10 gün dinlen artık

Sanki bi iki gün daha vardı diye hatırlıyorum ama tam emin değilim :26:
Sezaryan olacaktı, öyle de olmuş..

evet cnm dinleneyim fırsatım varken depolayayım enerjimi

Allah analı babalı büyütsün,darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…